Jutro :)
Doulita hvala za listu 🌷
Boky sretno 🤞🤞
Cure mene zanima dal je normalno da jedan dan povračaš pa drugi dan bude malo bolje i tako , kako kad ? Također bolovi u trbuhu ? Koji su normalni ? Ja znam osjećat mjehuriče , pikanje , istezanje...nije ništa strašno , također me prati bijeli iscjedak...
Tko će čekat 4 tjedan na pregled 😐♥️
JanoševEla, tako je meni, jedan dan mi je grozno, drugi dan kao da ništa nije...
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Prvo dobrodosle nove zene, i sve najbolje Boky, drzim fige da sve super prode
Evo ja sam krajem tjedna imala paniku, naime primijetila sam krvarenje, ne obilno al dovoljno da odmah pomislim na najgore.. nakon 5 sati u Petrovoj, vidila sam malog bebolina na UZV, srce uredno kuca pa se isplakalo tristo suza olaksanja (sad vec izgleda kao mali covjeculjak i mase malim rukicama!) Uglavnom, krvarenje moze biti zbog puno stvari (u mom slucaju pretpostavljaju pucanje kapilara, jer nisu ni hematom vidili), dosta je cesto, i nije uvijek razlog za paniku
Losa vijest je sto su mi vec najavili da uzivam u kretanju dok mogu, jer cu zbog jako kratkog cerviksa vjerojatno 5-6 mjeseci trudnoce provesti u krevetu na strogom mirovanju
Od simptoma mucnina lagano prestaje, al me pocela jako boliti trtica, postao je problem saginjati se, bojim se i pomislit na sta ce to licit kasnije :D
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
JanoševEla doslovno su mi se simptomi izmjenjivali po danima, jedan dan mučnina, drugi dan vrtoglavica, pa tlak itd u krug. I sad neki dan me tako nešto probolo dva puta da sam plakala i uplašila se, ali sam se smirila i prošlo je, pa dan-dva ništa, pa me jučer pikao desni jajnik satima i tako stalno. Valjda je normalno to sve tako..🙂
jen_dva puno cura koje poznajem je krvarilo u trudnoći i rodile su kasnije normalno. Jedna kolegica je pričala da je toliko krvarila da se natopilo cijelo sjedalo od auta i mislila je sigurno da je gotovo, čak i doktor kad ju je vidio, ali upalio uzv kad ono 💓. Tako da nema predaje 💪A sad za mirovanje, mislim da bude teško, ali što ćeš..bitno se naoružati idejama što čitati, gledati itd.. i uvijek se sjetiti zašto to moraš 👼
Pozdrav sviima 😁
Evo da se i ja priključim, druga trudnoća, 22.11. test pokazao + 2-3.. 5.12. sam naručena na pregled🤞🤞🤞.
Ovo mi je druga trudnoća, malena će sad 4 godine.
Sreća pa zasad nemam nikakvih tegoba (osim ponekad blagih grčeva), ali sam puuuno nervoznija nego u prvoj trudnoći 😏
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Pozdrav sviima 😁
Evo da se i ja priključim, druga trudnoća, 22.11. test pokazao + 2-3.. 5.12. sam naručena na pregled🤞🤞🤞.
Sreća pa zasad nemam nikakvih tegoba (osim ponekad blagih grčeva), ali sam puuuno nervoznija nego u prvoj trudnoći 😏
Dobrodošla 🤗
Pozdrav sviima 😁
Sad tek vidim da sam dva put pisala da je druga trudnoća 😂 još sam u šoku😂
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Jutro :)
Doulita hvala za listu 🌷
Bokysretno 🤞🤞
Cure mene zanima dal je normalno da jedan dan povračaš pa drugi dan bude malo bolje i tako , kako kad ? Također bolovi u trbuhu ? Koji su normalni ? Ja znam osjećat mjehuriče , pikanje , istezanje…nije ništa strašno , također me prati bijeli iscjedak…
Tko će čekat 4 tjedan na pregled 😐♥️
Sve isto i meni… tjedan dana imala uzasne mucnine, onda tri dana kao da nista, evo danas opet krenule.. probadanja stalno, nekad tako jako da se zabrinem, ali odmah prode, pa mislim da je to sve ok.. i isto bijelo iscjedak, to je jako dobar znak☺️
Prvo dobrodosle nove zene, i sve najbolje Boky, drzim fige da sve super prode
Evo ja sam krajem tjedna imala paniku, naime primijetila sam krvarenje, ne obilno al dovoljno da odmah pomislim na najgore.. nakon 5 sati u Petrovoj, vidila sam malog bebolina na UZV, srce uredno kuca pa se isplakalo tristo suza olaksanja (sad vec izgleda kao mali covjeculjak i mase malim rukicama!) Uglavnom, krvarenje moze biti zbog puno stvari (u mom slucaju pretpostavljaju pucanje kapilara, jer nisu ni hematom vidili), dosta je cesto, i nije uvijek razlog za paniku
Losa vijest je sto su mi vec najavili da uzivam u kretanju dok mogu, jer cu zbog jako kratkog cerviksa vjerojatno 5-6 mjeseci trudnoce provesti u krevetu na strogom mirovanju
Od simptoma mucnina lagano prestaje, al me pocela jako boliti trtica, postao je problem saginjati se, bojim se i pomislit na sta ce to licit kasnije :D
Pozz, evo ja krvarim od 10 tjedna trudnoće a sad sam skoro punih 13 tj trudna .. u početku bila svježa krv, pa smeđa, pa iscjedak pa onda opet nalet krvarenja tamne krvi za pun uložak, pa evo sad bilo stalo par dana i danas opet tamni iscjedak ..dok srčeko kuca i bebica napreduje ok je...krvarenja su jako česta u početku trudnoće i ja sam doma na mirovanju, nema saginjanja, smanjiti hodanje itd. Ako koji dan malo više idem po stanu vrati se iscjedak a iskreno dosta mi je ležanja 😒
Također imam dane mira pa dane probadanja, zapeče oko jajnika, bolovi u trtici, preponama, stidnoj kosti ili menstrualnih grčeva.
Preporuka miruj doma, tv i knjiga i kao ja čekaj da prođe prvo tromjesečje jer bi krvarenje trebalo stati.
P.S. ja sam na Utrogestanu 200 3*2 i Duphaston 3*1 dnevno. Sretno 💪❤️👶
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Evo me sa novostima. Nažalost u srijedu kiretaža....moja mala mrvica nije uspjela oživit. Napuštam grupu i želim svima uspjeh i da držite svoje malo čedo u rukama❤️
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Sortiraj odgovore
Najstariji