Kada ste se javile svojim lječnicima da Vam je kućni test pozitivan, s koliko tt su Vas naručili na 1. pregled ?
Ja sam svoju zvala odmah, dala mi je odmah uputnicu za betu, porucila da krenem s folnom ako vec nisam, i narucila me za tjedan dana (na tom uzv je bilo 5+5). Imala sam jos jedan pregled kod svoje tjedan dana nakon, da vidimo jel se sve dobro razvija, i onda me uputila na dalje pracenje u Petrovu. Prije petog nema smisla nista gledat.
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Sayuri zar nemas i privatno pregled za koji dan? Nije ki to ipak previse pregleda, a u ovoj ranoj fazi pogotovo.
Vjerujem da nas kod Anomaly scanova zanima sve i svasta pa ako treba i koji pregled vise, ali sad u pocetku zar nije bolje ne dirati toliko…
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Kada ste se javile svojim lječnicima da Vam je kućni test pozitivan, s koliko tt su Vas naručili na 1. pregled ?
Mene je narucila sa 5+5 otprilike da dodjem, i odmah mi je ukljucila Roidakal alfa lipoinsku kiselinu, i femibion aktivni oblik folne.
Vezano za folnu pazite cure koji oblik pijete, ako nije aktivna ako uzimate Folacin kod dosta zena se uopste ne razgradjuje pa vam je isto ko da ga i ne pijete…
A Roidakal mozete kupiti sami u ljekarnama ne treba recept, sad se skoro svuda preporucuje uzimanje jednako kao i folna jer stiti plodove ovoje i posteljicu od preranog sazrijevanja i preranog poroda…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Evo ga: u njemu imate magnezij..
https://ljekarna-pablo.hr/roidakal-za-trudnice-30-tableta-proizvod-143/
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Kad smo kod Panorame, jel netko mozda vadio Panoramu direktno u Breyer laboratoriju, znaci ne preko ginekologa? Pretpostavljam da mogu samo sa rezultatima doci kod svog ginekologa i tamo prokomentirati? A sto s tice kombiniranog + UZV, tu rezultati budu odmah isti dan?
Rezultati kombiniranog su ti isti dan većinom popodne na tvoj mail....a Panoramu ionako plaćaš sama pa to ni ne ide preko ginekologa. Ja mislim također Panoramu kod Breyera sljedeći tjedan napraviti ali sam samo najavila svojoj ginekologici da ću ga napraviti pa rekla da pošaljem nalaz kad dode pa ćemo prokomentirati rezultate.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Malo sam dosadna ali ne mogu vam dovoljno naglasiti koliko je Roidakal koristan za trudnocu i zdravlje fetusa.. izvinite sve je trebalo biti u jednom postu 🥴
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Ja prijem Prenatal od Novalaca i dodatno folacin koji mi je ginekolog prepisao. Nisam za Roidakal čula iskreno, jel to nešto drugačije od Prenatala?
Ja prijem Prenatal od Novalaca i dodatno folacin koji mi je ginekolog prepisao. Nisam za Roidakal čula iskreno, jel to nešto drugačije od Prenatala?
Prenatal su vitamini , Roidakal nisu vitamini, to alfa lipoinska kiselina koja je kljucna za smanjivanje kontraktilnosti miometrija, ojačavanja fetalne membrane i usporava cervikalno sazrijevanje. Pogotovo ko ima skracen cerviks, neko je pisao da mu je kratak cerviks i da ce trebati uskoro na mirovanje znog toga. Sto se tice Novalaca dobar je ali meni preslab, vise mi odgovara Femibion ali ga nema na vasem trzistu..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Ja pijem Solgarov prenatal, rekla mi doktorica da je to ok i da mi nece dati nista dotano..
Ja pijem Elenatal koji ima aktivnu folnu i uz jos Formagov magnezij.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji