Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanoševEla
    25. Studeni 2022. 13:28

Ej cure evo mene s pregleda 😊 , uglavnom s bebom je sve ok , srce kuca 😊❤️ , naručena sam za 4 tjedna , međutim rekla mi je ukoliko nastavim povračat da idem na infuziju , tlak mi je bio dosta niski...dala mi je željezo da pijem. Opet bez obzira na to rekla mi je da je to isto normalno , da žene povračaju i pate se tako na početku. Ja bi htjela nekako izbječ bolnicu. Možete mi reć šta vi jedete ? One koje imaju mučnine ako može 😔

• malacrna6
    25. Studeni 2022. 13:37

Pozdrav cure. Evo i mi bi trebali biti u tom terminu ljetnih beba :-) Naime pozitivan je trenutno kućni test, pregled imam tek 6.12.a sada bi trebala biti u cca 4 ili 5 tjednu. S obzirom da se nikako nemrem sjetiti kada mi je bio prvi dan zadnje menstruacije. :-( Znam u 9. mjesecu ali nikako za 10. Ugl. imam zadnjih tjedan dana kao mensturalne bolove, što sam imala i u prvoj trudnoći ali nebi ja bila ja, kada me svejedno to nebi brinulo. :-) 

• Lola2307
    25. Studeni 2022. 13:50

malacrna6

Pozdrav cure. Evo i mi bi trebali biti u tom terminu ljetnih beba :-) Naime pozitivan je trenutno kućni test, pregled imam tek 6.12.a sada bi trebala biti u cca 4 ili 5 tjednu. S obzirom da se nikako nemrem sjetiti kada mi je bio prvi dan zadnje menstruacije. :-( Znam u 9. mjesecu ali nikako za 10. Ugl. imam zadnjih tjedan dana kao mensturalne bolove, što sam imala i u prvoj trudnoći ali nebi ja bila ja, kada me svejedno to nebi brinulo. :-)

Cestitam! 💕 Ti bolovi su normalni, sve dok te ne boli bas jako i ostro da ne mozes izdrzati. Tako je meni rekla ginekologica☺️

• malacrna6
    25. Studeni 2022. 14:12

Da, nisu oštri bolovi. Čini mi se da je fakat slično tako bilo i u prošloj trudnoći. 

PS. kada planirate reci ostalima? Mi smo prošli put rekli u nekom 10tjednu cca, a neznam jel bi sada brzala.

SAYuRI
    25. Studeni 2022. 14:47

Janosev cestitam na urednom pregledu, da tako i ostane 🤞🤞🤞💪
    Boky sreeeetno i cekam da javis mada sam sigurna da ce sve biti bas kako treba…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Boky777
    25. Studeni 2022. 15:47

SAYuRI

Janosevcestitam na urednom pregledu, da tako i ostane 🤞🤞🤞💪

Hvala na pozitivnoj energiji 🤗

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

SAYuRI
    25. Studeni 2022. 16:20

Boky777

SAYuRI

Janosevcestitam na urednom pregledu, da tako i ostane 🤞🤞🤞💪

Hvala na pozitivnoj energiji 🤗

Bice to fina bebica od nekih 7-10 mm i otkucaji dobri 😘😘😘

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Boky777
    25. Studeni 2022. 18:39

Evo me,,,,, nisam zadovoljna, sad se plod vidi 4mm a nema otkucaja

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god

• Boky777
    25. Studeni 2022. 18:43

Boky777

Kontrola opet za tjedan dana 

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god

• Boky777
    25. Studeni 2022. 18:47

Boky777

Boky777

Kontrola opet za tjedan dana

Jel ima ko link da stavim sliku

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.