Hvala puno svima na riječima utjehe, a Sayuri pogotovo na detaljnom objašnjenju. Ja sam dušu iz sebe isplakala i sad idući tjedan što bude, na sve sam spremna 😌
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Hvala puno svima na riječima utjehe, a Sayuri pogotovo na detaljnom objašnjenju. Ja sam dušu iz sebe isplakala i sad idući tjedan što bude, na sve sam spremna 😌
Samo si manje trudna nego sto si ocekivala sto je normalno s obzirom da duge i nepravilne cikluse…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ej cure evo mene s pregleda 😊 , uglavnom s bebom je sve ok , srce kuca 😊❤️ , naručena sam za 4 tjedna , međutim rekla mi je ukoliko nastavim povračat da idem na infuziju , tlak mi je bio dosta niski…dala mi je željezo da pijem. Opet bez obzira na to rekla mi je da je to isto normalno , da žene povračaju i pate se tako na početku. Ja bi htjela nekako izbječ bolnicu. Možete mi reć šta vi jedete ? One koje imaju mučnine ako može 😔
Baš mi je drago da je sve u redu. :) ako želiš upisati kad ti je OTP i sljedeći pregled, upisat ću te u listu pa se pratimo :) Što se tiče mučnina, mene su mučile, ali nisam nikad imala problem s jelom (nažalost), mogla sam normalno sve jesti... ali imam iskustvo od prijateljice koja se jako mučila prva tri mjeseca s mučninama i povraćanjem, njoj su malo pomogli petit beurre keksi, to je mogla pojesti.
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Doulita94 naravno , idući pregled mi je 23.12 a termin poroda 13.07 ☺️
Danas hvala bogu nisam povračala a skontala sam da mi pereci pašu da grickam 😄
Uglavnom znam da će mučnine proči i da je to normalno
Želim ti školsku trudnoći draga ❤️
Cukre koje pušite jeste uspile smanjit?
Do pregleda sam puno pusila i nakon pregleda sam stala na 2 do 3 dnevno..za zabavu sam uzela beznikotinski wiip cisto da mi nesto dimi kad me uhvati da zapalim po 10 dnevno...
🙋♀️23 - PCOS -letrozol metforim gynositol ovitrelle
🙋28 - Losiji spermiogram radimo na poboljsanju
8.11.22' ➕️
Beta 10dpo 11.7 , 12dpo 33.50 , 18dpo 160.90
22.11-prvi pregled-GV 8mm bez ploda
01.12-veliki smo 7mm, imamo ❤️
Do pregleda sam puno pusila i nakon pregleda sam stala na 2 do 3 dnevno..za zabavu sam uzela beznikotinski wiip cisto da mi nesto dimi kad me uhvati da zapalim po 10 dnevno…
Kakav je to beznikotinski? Ja sam guglala jos prije i nisam ga nasla 😂 u meduvremenu sam cula da je Wiip na kraju nesto najgore kaj se moze konzumirat (oni jednokratni i te seme) tako da sam ja sa duhana presla na Heetse..
Ja sam isto na Heets-ima još uvijek, kako sam prošla prva tri mjeseca trudnoće više mi ne smeta ništa pa sam nažalost opet počela malo više... baš želim prestati, ali ako osjetim neke bolove i nasekiram se, čim prođu pušim... 🫣
Do pregleda sam puno pusila i nakon pregleda sam stala na 2 do 3 dnevno..za zabavu sam uzela beznikotinski wiip cisto da mi nesto dimi kad me uhvati da zapalim po 10 dnevno…
ja cim sam vidila plus na testu sam prestala i drago mi je da nijednom nisam imala zelju zapaliti 😅 sad mi smeta dim i miris
🤰27 ⚽️ 29
Pozdrav,
Dali se neka mama ili buduća mama susrela kako bi se izrazila neko zatezanje i bol dio ispod stražnjice pa do koljena?
Pozdrav,
Dali se neka mama ili buduća mama susrela kako bi se izrazila neko zatezanje i bol dio ispod stražnjice pa do koljena?
Misici, moras piti magnezija, sad ti magnezij curi ko lud…😉
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji