Nismo bili u pedijatra tek u petak. Ali evo je na nogama skakuće ali se brzo umori. Živjeli čepići. Nas oboje smo skloni izrazito visokim temperaturama a ocito i ona. Nikad mirnija nije bila nego jučer. 2h u komadu je bila na meni, leđa su me ubila. Ali lavica je to i ne da se.
Bravo za malu lavicu, neka ona ozdravi cim prije pa da pedijatar bude samo formalnost ❤️
Runo list hranee je oni da u hranilici ona im je najmanja tamo. Sreca samo ova moja ništa ne odbija pa mi to nije problem. Mislila sam da cu ići neko vrijeme s njom dok se navikne ali ništa doslovno samo jedan dan je odvela predala i to je to. Bude i sad nekad malo plača ali čim zamaknem iza zida ušuti lopuža i kreće sa igrom. Ako ima temperaturu ili neki sirup da pije tablete nebitni poneseš i daju one. Ako kažeš da daju paracetamol ako izmjere visoku temp dat će baš su onako nagodni. Dok u susjednom vrtiću to ne rade zovu odmah da se dođe i ne daju ništa.
Nije ni moja puzala ni ustajala dok nije krenula u vrtic od tada odjednom kreće sve to.
Bit će to sve ok ❤️
Buhaca kako je? Jeste vi ok?
Jelusicka super da se lijepo prilagodila 🤗
.
Znaci ja neznam kaj je u zraku al moje dijete je nemoguce. Nocas je vristala satima da smo vec mislili ju na hitnu vozit a na kraju je samo izvoljevala jer nije htjela spavat nikako a pogotovo u kinderbetu.
I jutros se nastavilo... samo se baca na pod i dere za sve. I evo me setam po sparini jer nece doma spavat. 🤯
.
Jel imate preporuku za otic negdje na par dana a da nije more? Isli bi u 8.mj jos negdje par dana na godisnji, da je ok za djecu i ima bazen, al neznamo gdje... moze i slovenija i hrv, do 3 sata voznje od zagreba.
ThinkpurpleO dobro smo. 2 dana je kurila 39.3, onda je pala na 38 i sad 2dana nema temperaturu. Bile smo u pedijatrice malo joj je crveno grlo još sve ostalo je dobro. Ona je još dosta umorna i dosta cviljuga i manje jede ali doci ce to sve na svoje. A i ove vrucine nikome ne cine ništa dobro..
Možda i tvoja zato štrajka sa spavanjem.
Za odmor vidi Međimurje sigurno ima nešto, a nije daleko
Pozdrav žene, nisam se dugo javljala, ali naravno pratim vas 😅
Svima koji su bolesni, želim brz oporavak.
Mi smo također imali virozu, pa prehladu, naravno zbog klime jer je bilo nepodnosljivo. Sad smo oke
Svima vama koji ne spavate, izdržite još malo, kažu da do treće godine počnu spavati, a evo prva je proletila😅
Moja divljakusa i dalje dobro spava, ne hoda, nego trči već mjesec dana, ponavlja kao papiga mala.
Zna se konačno zabavit sama, manje cendra iako joj idu zubi, obožava se kupati, tako da je sve nekako postalo lakše. Zapravo teže jer je moram stalno imati na oku, ali ljepše jer imam malog čovječuljka jako tvrdoglave naravi i gust je otkrivati sve crte njenog karaktera😅🥰
Evo i nas nakon dugo - proslavili za vikend prvi rockas 🥳
Napravili festu za 40 ljudi, ko druga svadba - nikad vise 😂 ali bilo nam je super, malisa je uzivao, tako da bilo je vrijedno muke, truda i skakanja.
Vidim da nam je forum sve tisi svakog dana, vjerojatno jer nase male bebe vise nisu bebe, nego postale toddleri - zelimo vam svima sve najbolje, i mozda se za koju godinu ulovimo na nekoj novoj temi, s novim bebama koje dolaze na svijet 🫶🏻
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Pozdrav svim zenicama koje nas još čitaju! Evo mi se neki dan vratili s mora. Bilo nam je super, ali daleko od opuštajućeg odmora na koji smo navikli. Da nije bilo muzevih roditelja koji su bili s malim dok je spavao ne bismo se zbilja mogli okupati u miru. Ja sam nekako zamišljala da će to ići ko na filmu - kantica u pijesku, mirno sjedenje ispod šatora. ozda za koju godinu. Za početak - dzaba nam sator kad bebač ni sekunde nema mira, samo je landrao okolo, pokušavao pojesti pijesak, kamenje i sve ostalo na putu, popesti se na šator itd. Od mjesec dana je dobro spavao ni 5 noći, ostalo kaos. Usput mu je izašla i četvorka (trojke je preskočio). Ko mali terminator samo ide okolo, penje se na sve i stalno je gladan i viče "gabl, gabl" kad hoće jesti. Sad smo na 3 obroka i 2 uzine voća, s tim da oko podneva i dalje povremeno pojede nešto flasice. Zato mlijeko pije noću, ne znam jel navika ili što.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
I još sam vas htjela pitati kakva su sad vaša noćna spavanja. Mislila sam da će se oko godine dana to ustabiliti, a zbilja je koma. Noc s 3 buđenja je dobra. Većinu noći me cima svaka 2h, jede 1-2x flašicu izmedju ponoći i 7 ujutro (gora verzija u ponoć i u 5, bolja verzija oko 3 i 7), a izmedju se baca po krevetu, puše, hoce nešto (duda, deka?). Probala sam što se noćne temp tiče sve, sve verzije oblacenja/skidanja, rezultat je isti. Po danu zbilja dobro jede. Baš se brinem kako će to biti kad krenem raditi jer ovo je bas užas, gore nego s 8 mj. Cijeli dan je aktivan, spava najčešće 1x (od cca 12 do 14), ide spavati oko 21, budi se izmedju 7 i 8. Ali u noći meni valjda 8 buđenja. Dzaba što bude kratko, kad me cimne svako malo. Imam osjećaj da sam doslovno cijelu noć u nekom polusnu, a znam da spavam samo jer se sjećam pokojeg sna. Evo, zbilja ne znam u čemu griješim. Svi me pitaju kako mogu izdržati, a ja imam osjecaj da više ni ne znam kak je to spavati dulje od 3h u komadu. Ima li tko kakvu ideju, savjet?
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Pozdrav svima
Mi smo totalno izgubili dnevni ritam a skupa s njim se sve ostalo poremetilo. I dalje premalo pojede za ručak pa nakon ručka ide bočica. Sve skupa dnevni unos joj je do maks 600ml. Užine ne znam ni kada ni kako ubaciti. Većere su nam isto problem jer nemam ideja. Kakica joj je podosta tvrda bez obzira šta pije dovoljno, ne dajem joj krumpir, mrkvu ni bananu, zaljevam sve sa maslinovim ali je isto. Noći kako koja.
Razina stresa kod mene je van svih okvira. Njegu nam nisu odobrili, od danas sam na godišnjem, privatne jaslice su popunjene, ja sam dobila mengu 2gi put ovaj mjesec. Možda predmenopauza možda stres nemam pojma. Rođendan je u čet nemam ni pola pripremljeno
Ally žao mi je da se mučite s tim spavanjem. A jel ga navečer ununaš ili zaspi na bočici? Nama je to ogromnu razliku radilo. Ako ga ununam ili na sisi zaspi, onda se češće budi i treba pomoć za nastavit. Ovako navečer kad zaspi sam, ja samo ležim kraj njega, miran je. Bude sisa oko 2-3 i ujutro oko 6. Probala sam to izbaciti, ali ne ide, baš je gladan i treba mu to noćno hranjenje. I ako slučajno dvije dremke imamo prek dana isto se pošemeri i bude nemiran. A prek dana odvali dva sata.
A ovako isto stalno pa-pa za papati, stalno bi jeo nešto. Očito faza bržeg rasta. A i sad su jako aktivni, sve oni to spucaju.
Ročkas smo proslavili ovaj vikend, na selu, par ljudi i roštilj. Baš nam je lijepo bilo, mislim da se i on super zabavio. Ja sam isto na godišnjem, u rujnu na posao, on kod dadilje. Vidjet ćemo kak bude to išlo 😬
Buhaca probaj čim više za doručak ili večeru žitarica tipa zob, amarant, chia, pirov gris i takve kombinacije za stolicu. Također šljive, grožđe, metni samo u zobenu ili gris i bude joj mekanije.
Užina mi voćkicu samo imamo za užinu, ili nekad ak baš hoće dam malo sise, povremeno napravim kakve voćne mafine ili one dječje keksiće ispečem pa to gricka
Sortiraj odgovore
Najstariji