Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    18. Lipanj 2024. 20:26

I ja se pridruzujem ovima sto idu na more. Al idemo s bakom i tetom (mojom mamom i sestrom) jer muz radi. Sredinom 7 mj cemo svi. Jako se veselim jer je u Zg bas pripeklo a bit ce jos i gore pa ne znam ni sta bi s njom radila doma vise pod klimom. Ovako cemo uzivati kraj mora. 
    Ally ja sam bila u haranju Dechatlonom u potrazi za istim stvarima ali nasla sam samo počo ručnik i neke sitnice. Satore imaju bas neke velike samo. Kolutove imaju lijepe ali nemas onaj Fredov kolut koji se preporucuje za plivanje. Mi smo s beba riba pa nam je trenerica rekla za taj. Bolje stvari se nađu u Babycentru. Mi smo tamo nasli super sator i bazencic i svasta nesto.

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Takica
    18. Lipanj 2024. 21:57

Eeeej tu smo dobre pakujemo se polako za dva dana je let. 
    Citamo vas al ne stizemo pisati. 
    Jos jedna potvrda da su gdjice (Pahuljka) iste je da smo pokupili alergijski rinitis.. jelte eozinofili do plafona ukupno IgE takodje. Ali dobraaa jee,  pregledana od pulmologa Dex i Fenistil idu sa nama u Grcku. 
    Zubi tek sad izasle gornje jedinice i nazire se dvojka lijevo. Vjerujm to je bio uzrok noci gorih nego dok je bila novorodjence. Nadamo se sad malo stabilizaciji. Tako da do prije neki dan smo bile sa svega 2 zubica. Al je i sa njima natukla 10 kg🤷‍♀️🤣 krofnica.
    Thinkpurple 😘
    Cordiso ne uhvatih slikicu da vidim😔
    Ostale zenice 😘😘😘

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Petrica_92
    19. Lipanj 2024. 07:54

Sretno svima u Zagrebu s iscekivanjem rezultata za vrtic danas 🙌🏼
    A svima koji su na moru/pakiraju se - uzivajte ☺️

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Ally007
    19. Lipanj 2024. 09:22

Takica - sretan put, uživajte!
    Znači baby centar? Cek, a oni šatori u Decathlonu su preglomazni za nosit ili? Ja bih nekako da i nama stanu bar glave/torza u taj šator, jer kod nas na plaži baš nema hlada. Pa kad već kupujem da i mi možemo iskoristiti. Koji ste šator u Baby centru uzeli? I kakav je sad to Fredo kolut? Ja sam mislila bilo kakav uzeti s rupama za noge. Joooj, povremeno mi se cini da u novije vrijeme ima posebna filozofija oko svega. Pa tko je nas pitao u čemu smo bili pa svi znamo plivati. Ugl, sad moram taj kolut ići guglati. Ja nisam bebaču mislila kupovati kupaći, samo pelene za vodu. I onaj pončo za preko. Zakaj mislite da im treba kupaći? Nekak mi se cini da će samo više toga mokrog biti na njemu onda. A i tak ću ga namazati kremom za suncanje i nećemo ići po jakom suncu.
    Vrtići - sretno svima, i mi smo u iščekivanju 🤞

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

MareiKate
    19. Lipanj 2024. 09:41

E ti vrtići, imali su toliko vremena od zaključivanja prijava do danas da nisu mogli u 8 ujutro stavit rezultate, fakat su 😩
    Ally, ja sam tim samo pelene za bebu, hlad, šeširić i krema. S kupaćim imaš samo nepotrebno presvlačenje i zapišavanje 😅 uvijek imam i majicu sa UV zaštitom ali ju ne koristim previše, osim ako se baš napenali nešto igrati sa starijima a nema hlada... Fredov kolut imamo ali neće svaka beba u to, neke vole te za sjedenje. Fredov kolut je kao najsličniji položaju za plivanje pa se zato preporuča ali ako dijete više voli sjediti, nema smisla forsirati... Ja uvijek imam više toga pa isprobavam. 

• Buhaca
    19. Lipanj 2024. 10:33

Ally007

Takica - sretan put, uživajte!
    Znači baby centar? Cek, a oni šatori u Decathlonu su preglomazni za nosit ili? Ja bih nekako da i nama stanu bar glave/torza u taj šator, jer kod nas na plaži baš nema hlada. Pa kad već kupujem da i mi možemo iskoristiti. Koji ste šator u Baby centru uzeli? I kakav je sad to Fredo kolut? Ja sam mislila bilo kakav uzeti s rupama za noge. Joooj, povremeno mi se cini da u novije vrijeme ima posebna filozofija oko svega. Pa tko je nas pitao u čemu smo bili pa svi znamo plivati. Ugl, sad moram taj kolut ići guglati. Ja nisam bebaču mislila kupovati kupaći, samo pelene za vodu. I onaj pončo za preko. Zakaj mislite da im treba kupaći? Nekak mi se cini da će samo više toga mokrog biti na njemu onda. A i tak ću ga namazati kremom za suncanje i nećemo ići po jakom suncu.
    Vrtići - sretno svima, i mi smo u iščekivanju 🤞

Slažem se da ima filozofije oko svega. Mi smo uzeli taj kolut koji ti spominješ, fredo ima kopče a ova po novome ne želi biti zakopčana. 
    Šatorčić sam uzela nekakav pinky ima uv zaštitu 30 i da ti budem iskrena još ga otvorila nisam. Kupaći nisam uzimala, uzela sam u lidla pelene za plivanje. Ako uspijem ubacim ti sliku od bazena. https://www.babycenter.hr/paradiso-sator-rozi-122207.html

• Buhaca
    19. Lipanj 2024. 10:34

I da se pohvalim napokon mi je rješen dječji doplatak. Nemam pojma šta su riješili ali sam vidila da je spis arhiviran

• cordis00
    19. Lipanj 2024. 11:54

Ally ma visoka je pa ne djeluje toliko bumbasto, al ima je, meni je najbitnije da dobro napreduje motoricki. Fredov kolut je za plivanje najbolji jer se beba stavi u potrbusni polozaj, u kolutu s rupama za noge vise sjedi i pluta. Al svejedno, kako koja beba voli.
    Pahuljka super za more, prava stvar za bronhitis! Probajte inhalaciju pa onda dobro izlupkat prsiste, ima video na youtubeu pa onda ispiranje i isisavanje slajma.
    Rezultati ma muka mi je od ranog jutra🤣.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    19. Lipanj 2024. 13:01

Kupaci- meni curke imaju gacice, pelene nisam nikad koristila jer velika, a i mala kakaju 1x dnevno, a ne zelim da gola sjedi po rucniku/kamencicima.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Thinkpurple0
    19. Lipanj 2024. 14:25

Vrtic rezultati su uvijek iza 15h pa evo, ja u iscekivanju njih a muz utakmice 😅
    Sretno svima! 🤞🤞🤞🤞
    More Mi smo sad koristili na moru majcu s uv zastitom za obje (decathlon - odlicna je, vide im se tragovi na rukama, a inace crvene obje brzo na mene), krema spf 50 od olivala sam kupila, fredov kolut koji imam jos od starije al je bila 2 puta u njemu, nije joj se svidio pa smo ju mi nosili u dubljem, u plicaku je sjedila, sad se i probusio i necu kupovat novi. Pelene za kupanje - ako nije kakala sam ih stavila i cak kasnije ocijedila i stavila na sunce da se posuse i iskoristila jos par puta po procjeni dok su ok. Kupace sam joj obukla tik nakon sto se pokakala. I sesiric. Preporucam nositi bar 2,3 jer moja ih skida i baca u vodu stalno pa da ima za mjenjati dok se suse. Sator nisam kupovala jer mi nikad nebudemo dugo na plazi, kupanje i nazad. Jedino sto mi je falilo ove godine su ona prikolica za stvari nosit na plazu. To cu za iduce more svakako nabaviti jer tegliti stvari ajme meni. 
    I preporuka iz decathlona na one rucnike za plivanje tanke sto su kao tanka dekica, odlicni su. Zauzimaju jako malo mjesta kad se sklope a super upijaju, brzo se suse i lakse mi je bilo umotat ih u njega i nosit ih nego u klasicni rucnik. Ponco sam obukla poslije na suho, njih sam kupila u lidlu i kaiflandu jos prije.
    Cordisoo preslatka je i bas ima kosice. 🥰 i nije takva buca. Moja isto ima tak slaufeke po rukama i nogama i skembu. Neznam kolko je sad visoka, nosi jos 74 velicinu, a ima oko 10 kg po nasoj vagi. Sad cemo vidjet na sistematskom i cijepljenju s godinu dana. 
    Btw sretna godisnjica braka 🙂 
    Bolesni ozdravite brzo! I mi smo u nekim smrkljima, nadam se da nece prec u nesto jace, ispirem fizioloskom ko luda maloj a veliku inhaliram 100x dnevno da se iscupamo do rockasa. 
    Hodanje jucer je krenulo na veliko nakon onih 3,4 koracica, pusta se sve vise i spoji po 10-15 sad. Iako trazi puno ruku da ju se drzi al ak ju ignoriramo doma ide sama al je jako oprezna i lelujava jos. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.