Je li necija beba presla na 1 spavanac? I kada?
Meni se cini da on pokusava, zadnja 3 dana opasno plakanje kad dode vrijeme za drugo spavanje, i to dijete koje se 6 mjeseci samouspavljuje po noci i po danu.
S druge strane, 10.5 mj mi se cini prerano za to - meni je prerano za to 😂. Kakva su vasa iskustva?
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Pahuljka Drzite se 🩷
Pereca333 Razumijem plakanje. I ja sam danas… zvali iz vrtića da "nema cuvanja" mjesta i da beba treba od 2.9. krenut. Mi smo mislili iskoristit ocinski i godisnje da beba malo naraste i ojaca. Jos i ne puže pravilno. Sama pomisao da za 2 mjeseca kad bude imala godinu dana posaljemo je 🥺😭 Obuzeo me takav stres i panika. Umjesto da ojaca doma jos nekoliko mjeseci, jer muz koristi roditeljski i onda bi godisnje, ne… Prvo sam bila u fazi tuge i stresa, sad je već ljutnja na cijelu situaciju.
Thinkpurple lijepo je opet citati tvoje upise 😊
…
Danas smo isprobali i orahe i tu je vec dobila jacu alergiju, crvenilo i plikove po cijelom tijelu. Dala sam Fenistil. Zanimljivo, badem, ljesnjak i kikiriki prosli skroz ok.
…
More Kako vi sa bebama na moru? Jel ih cijelim tijelom stavite? U onaj kolut? Mali brodic? Jel ih pustite u plicaku da se igra kamencicima? Mi smo se kupali ali njoj samo malo noge umakali.. strah me da joj ne bude hladno a more nikad toplije za ovo doba.. mozda samo panicarim
…
Vrucine Palimo klimu, stavimo na 26. U Lidlu su imali neke najlaganije prozracne/rupicaste bodice dugih rukava pa joj to oblacim. Cekam da se opet pojave da obnovim. Bazencic jos nismo upogonili, ali budemo, neki najmanji smo kupili za terasu.
…
Karakter Mora bit po njenom i to vrlo jasno da do znanja 😂 I dalje bake i djedovi kazu da smo razmazili jer cim ona nesto vristi da hoce reagiramo. Iako, bas ima jedan plac "ogromnog razocarenja" i na taj bas uvijek reagiramo, ali rijeđe se dogodi.
…
Zanimljiva cinjenica koju sam vidjela na dokumentarcu, male bebe raspoznaju lica majmuna🐒. Nama je svaki isti, ali njima ne. Negdje do prve godine izgube tu sposobnost. Kad sam ovo vidjela, rekla sam si da je prvom prilikom vodim u zooloski 😃
Rupičasti bodiji ali bez rukava su ti od danas u lidla. Ja uzela 4.
Znači sad sam napisala komentar od kilometra i samo je nestao🙄
Bodići s rupicama zakon, ja isto uzela.
Danas mi je bio prvi radni dan, zasad ok, više mi je bilo kao izlet van kuće, još me nije opalila spoznaja da je to to.
Jako rado bih ostala s njima kad su maleni. Mijenjala bih za sekundu struku, edukacije i odrasle stvari za parkić i pelene.
Proljetnice, srce, čuješ li me?
Inače smo koma. U vrtiću hara šarlah pa smo stariju pustili doma, malac i muž su bolesni, ne znam šta je ali su slinavi i kašlju.
Naš opasno flertuje s jednim spavanjem, sad smo ni vrit ni mimo. Jedan dan odspava dvaput kratko pa ga jedva u 9 uspavamo, a drugi dan spava jednom dulje ali onda jedva jedvice razvučemo do 8 i onda on umora ne može zaspati.
Evo sad smo ga muž i ja naizmjenično sat i pol uspavljivali. Noć opet bila koma sa sto buđenja i plakanja, a usudila sam se poveseliti, tako mi i treba
2019.🦄
2023.🦁
Mi smo na Kvarneru ali još se ne kupamo. Zapravo, ovdje je zadnjih par dana za duge rukave, ne bi me puškom u more natjerao.
Ali jedva čekam. Prvi put nakon 5 godina imam pošteni.kupaći pa se neću sramotiti. Sve dosad je bilo nešto miš naš, malo sam trudna pa mi cice narastu pa dojim pa eksplodiraju, onda prestanem dojiti pa vise i tako u krug.
Još nismo prestali skroz s cicanjem ali pokušavam svakom prilikom skrenuti pažnju na nešto drugo. Nekad upali pa ne traži preko pola dana. Iskreno, ne mogu dočekati da prestanemo već mi je dosta.
Znam da nije bebač kriv, ali ne mogu više podnijeti nikakve podražaje po bradavicama, odjebando svi redom
2019.🦄
2023.🦁
Nama je sve poremečeno. Hranjenje maksimalno zeza sa obrocima, spavanci i dalje 2. Uvećer idemo na spavanje u 20. 30 nema pravila kad zaspe.
Kupanje u moru još nismo obavili. Mama traži. kupaći. Mislim da ću donji dio nać na djecjem odjelu. Dupeta nemam pa mi je problem kupiti. Prije par dana sam kupila dječje nike hlačice veličine m.
Pahuljka guscja mast jos jedan glas! Drzite se! 💪
More evo na go smo vec tjedan dana u istri i kupamo se svi i u moru i u bazenu i ujutro i popodne. Malenu ili drzimo pa bacakamo, prckamo ko brodic, skakucemo, ili je u kolutu pa sama pljuska po vodi ili sjedi u plicaku i igra se s kanticom ili pokusava jest kamencice.
Nije nam hladno, nitko se nije prehladio niti izgorio 💪 roditelji prezivjeli, godisnji uspio! 🥳🥳 jos smo do ned tu.
Badic sekirala sam se dok nisam dosla i vidjela druge u badicu 😅
Spavanci ko kod apple par nepar.. ak odspava 2 puta navecer ju nemozes uspavat a ako jednom onda je cupavo popodne za razvuc, rano zaspe i budi se rano drugo jutro.
Ja bi da ima jos 2 spavanca zbog ljeta i vrucina i da se moze navecer izac al otom potom.
Belinda i moja bi se samo nahodavala uz ruke a znam da to nije dobro... kaj je najbolje napravi sama svaka 3 dana 10 koraka i onda pauza. Sve cekam da se oslobodi i pusti.
Kupanje- moja mala se kupala, usla sam s njom i malo tako cucnila i kasnije je sjedila meni u krilu u plicaku. Kad puse ne idemo.
Spavanci- kazu od 13-18 mj se prelazi na 1. Al naravno kako koja beba. Starija je presla tek s 18. Cini se da ce i mala kasnije nego ranije.
Zubi- Izbile su nam 2 gornje jedinice, sad bi i obje dvojke trebale kroz koji dan pa se nadam da ce spavaf, ne mogu vise. I hvata me kriza, kad cujem da je netko trudan zelim odma i ja trece. Mora da sam poludila. I veselim se poslu. Tesko mi je ostavit malu. Kad bi bar mogla radit na 4 sata. Al eto. Sta je tu je.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Runolist bas mi je zao cut to, zaboravila sam, jeste obavili testiranja, jel idete kod alergologa? Znam da dermatitis kontrolirate.
Mast i sl za bronhitis ne znam, kad moja mala ima (virusni) pod terapijom je (inhalacije).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji