Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buhaca
    19. Lipanj 2024. 16:18

runolist

Cestitke svima koji su upali u vrtic 🥳
    Ostalima sretno sa zalbama i tetama cuvalicama!
    Buhaca, kod tebe su bile zalbe - jeste uspjeli sto?

Još se ništa ne zna. Rok za žalbe je bia do 3.06 pa nema žurbe

• Buhaca
    19. Lipanj 2024. 19:54

Čestitam svima koji su upali. Ostali znam kako vam je. Mi smo danas obavili kontrolu kod fizijatrice. Nas troje smo je pokušavali poleći. Sjedi pogrbljeno na tome moramo raditi. Umjesto 2x mjesečno sad smo samo jednom. 
    Topimo se

Ally007
    19. Lipanj 2024. 21:15

I mi smo upali, iako su nam na razgovoru rekli da vjerojatno nećemo 🎉🎉 Čestitke svima koji slave, a ostalima drzim fige da nadju što bezbolnije rješenje. A možda se neka mjesta i otvore naknadno, ako neka djeca odustanu.
    Buhaca - moj je do prije tjedan dana sjedio ili pogrbljeno ili onak s rukama oslonjen ispred, ispravio se sam od sebe. Nis mu nisam radila. Mozda samo malo još vremena treba. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Petrica_92
    20. Lipanj 2024. 09:03

Mi smo isto upali! Cestitke svima 🥳

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Vanilla Diva
    20. Lipanj 2024. 18:23

I mi smo upali u vrtic 🥳
    Ally ma ovaj satoric iz babycentra je bas mini i samo za nju. Ja sam takav trazila. Ako hoces da vi isto stanete malo unutra, onda ces naci u Dechatlonu. Imaju taj najmanji i bas je to sto si opisala da vam treba. Sto se tice koluta, slazem se da svi pretjeruju ali evo taj Fredov je bas super, moja odlicno pliva u njemu. Bas je taj polozaj da su noge prema iza i moze kao zabica ici s njima kak i treba za plivanje. 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Thinkpurple0
    21. Lipanj 2024. 10:33

Cestitke svima koji su upali u vrtic! 
    A oni koji niste, sve znam, evo mi smo sa starijom tek ove godine, 4.sreca 🤦‍♀️ 
    .
    Spavanje dal je netko presao sa 2 na 1 spavanje? Mi vec 2 tjedna imamo velike borbe sa spavanjem preko dana, jedva ju uspavam, pogotovo popodnevni spavanac. I onda su opcije da ospava oko 10h pola sata, 45 kin i to je to do 7 navecer🤦‍♀️ ludilo bude od raspolozenja. Sad zadnjij dana ju ni ujutro nemogu uspavati. Neznam jel do vrucina ili sto. Navecer, isto, koliko god bila budna, nekad i po 7, 8 sati, ona se neda uspavati. Ocekivao bi da ce zaspat cim ju spustis. I budenje u noci 392737 puta. Budenje prije 6 ujutro. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 
    Ne da sam na rezervi nego u minusu s energijom. 

Pahuljka
    21. Lipanj 2024. 10:57

Thinkpurple0

Cestitke svima koji su upali u vrtic!
    A oni koji niste, sve znam, evo mi smo sa starijom tek ove godine, 4.sreca 🤦‍♀️
    .
    Spavanje dal je netko presao sa 2 na 1 spavanje? Mi vec 2 tjedna imamo velike borbe sa spavanjem preko dana, jedva ju uspavam, pogotovo popodnevni spavanac. I onda su opcije da ospava oko 10h pola sata, 45 kin i to je to do 7 navecer🤦‍♀️ ludilo bude od raspolozenja. Sad zadnjij dana ju ni ujutro nemogu uspavati. Neznam jel do vrucina ili sto. Navecer, isto, koliko god bila budna, nekad i po 7, 8 sati, ona se neda uspavati. Ocekivao bi da ce zaspat cim ju spustis. I budenje u noci 392737 puta. Budenje prije 6 ujutro. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Ne da sam na rezervi nego u minusu s energijom.

Mislim da je premorena sa samo tih 45 min. Mozes li je uspavati za drugo spavanje na okk 3,5-4h od zadnjeg budjenja sve iako ne daje znakove umora ? Mislim da je u zacaranom krugu umora jos na to sve uskoro ce tranzicija, i tih 45 min je svakako premalo. Kad bi je bar tu pokusala douspavati na sat i po, mozda bi dalo rezultata. 
    Moja jos uvijek drmne 2:30-2:45 preko dana i tada nam je noc okej, samo hranjenje, bez dodavanje dude i bez budnih prozora. Sve manje ili vise od toga je horor. 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mia2023
    21. Lipanj 2024. 11:23

Čestitke svima koji ste upali u vrtić 🥰🤗
    Nadam se da uživate na moru ili se pakirate. Mi smo danas trebali natrag, ali smo odlučiti produžiti do sutra. Baš nam je predivno. Ima puno hlada tako da smo cijeli dan na plaži. Kupamo se ujutro i popodne, a izmedju se igramo u hladu. Mali baš uživa. Spava bez beda u šatoriću.
    Fredov kolut nije htio, kupili smo onda neki onočno žuti u Plodinama i taj mu je ok iako je on najsretniji kad se igra u plićaku. To plutanje mu još nije nešto.
    Koristimo babylove pelene za kupanje, a odijelca s uv smo uzeli u Pepcu, dobije se i kapica. Kapicu ne voli, non stop ju baca u more. 
    Šator smo uzeli u Lidlu kad je bio, onaj na žabicu. Za njega je super, mi ne stanemo.
    Thinkpurple mislim da je to začarani krug premorenosti. Tako je nama bilo kad je bio beba. Ja ga znam ako mi se probudi nakon pola sata odmah staviti u kolica i otići krug u šetnju, odmah zaspi i odradi onda još turu spavanja. I dalje smo na 2x dnevno. Isto teško pokazuje znakove umora zato pazim da ga odem uspavati nakon 3:20-3:30 budnosti i zaspi vrlo brzo jer nekad uopće ne pokazuje da mu se spava.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    21. Lipanj 2024. 11:26

E da, Murter je predivan. Definitivno bi ovdje išla ponovo s bebom. Na pješčanoj smo plaži, plitko je i brzo se zagrije more. Za bebe baš odlično. Pored je šumica s hladom, ima restorana, parking besplatan 🔝

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vanilla Diva
    21. Lipanj 2024. 13:51

Thinkpurple nemam savjet ali saml da kazem da je meni isto preteska sa spavanjem. Oduvijek i onda ima dobre faze al imam osjecaj da su lose puno cesce. Evo trenutno se isto tesko uspava po danu, malo spava, po noci ludnica, budna stalno i place. Od nacicavanja mi je zlo. Mislim da ce neki zubic opet izbiti jer je prenervozna oko toga i zvace prste, kmeci ali mislimd a joj je i jako vruce. Jel se vase bebe puno znoje? Moja bas jako, u glavi, kosa joj je stalno mokra i pogotovo u spavanju. Oblacim je lagano, puno pije vode, kupam je. 
    Na moru smo i divno je ali smo bez tate pa vise meni fali muz nego njoj tata ali oke! Ne zalim se dok amo na moru a ne u prevrucem Zagrebu. I nama je lijepo, isto smo puno vani jer ima hlada ali ona nekad hoce nekad nece spavati na plazi. Kao sto sam napisala gore. Trenutno mi je neka teska faza a ja sam tak umorna... bas uzas

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.