Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    16. Lipanj 2024. 13:00

runolist

cordis00
    Evo moje haharice buckice

Preslatka je, koliko kosice 🥰
    Moja ima bas slabo kose. Danas joj na placu čiča dao voćku, rece on "jedna za momčića" 😅 Nisam ga ispravljala

Jel tvoja je trebala ici endokrinologu? Jeste bili, kako proslo? Uglavnom, meni izgleda bas lijepa, velika, zdrava curka 😊

Jesmo vec dvaput, treca kontrola na jesen. A ima ona kila, ali i visine, jako je spretna i okretna, dize se i zakorakne iako su mi svi govorili da ce zbog tezine kasnit u razvoju. Al jede sve, raznovrsno, svo voce povrce, meso, nije da joj za dorucak dam kroasan, a za veceru cokoladu. I starija je bila kao buckica, isto visoka, a sad je normalna visoka curice, isto ne jede kroasane i te gluposti. Nadam se da ce sve bit ok na jesen, stvarno mi se ne da hodocastit non stop negdje.
    I da, kosa joj je dosta duga, jako gusta, kvalitetna. Ima guscu kosu od starije, starija je bila za prvi rodendan celava jos, a i sad ima prvi red kose centimetar, jos joj nije izrasla😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Buhaca
    16. Lipanj 2024. 14:50

Cordisso uopće nije buckica. Mršavija je od moje. Mi smo kupili kolut i tek kad smo došli kuci sam vidila da je za do 11kg. Ona je blizu, ali ima jake butine pa moramo probat. Jučer smo imali pokusno buckanje nogu u moru dobro je prošlo

• cordis00
    16. Lipanj 2024. 16:52

Buhaca

Cordisso uopće nije buckica. Mršavija je od moje. Mi smo kupili kolut i tek kad smo došli kuci sam vidila da je za do 11kg. Ona je blizu, ali ima jake butine pa moramo probat. Jučer smo imali pokusno buckanje nogu u moru dobro je prošlo

Ja imam crveni fredov od starije, moja ima 13kg, pokusala sam je stavit i jedva sam ju zakopcala😅. Mislim da kao kilazom moze, al opsegom nez jel joj neudobno😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Buhaca
    16. Lipanj 2024. 21:11

Kolut isproban, paše. 
    Kako se borite protiv komaraca? 

Apple
    16. Lipanj 2024. 21:46

Mia uživajte na moru☀️
    Cordisoo mislim da bi trebao biti ok fredov kolut. Moja ga je još sa 2 i pol nosila a imala je preko 15 kg. Gladak je pa nema onog šava da grebe unutra, ako se dobro sjećam.
    Mi smo za komarce probali svašta prirodno i ništa nije djelovalo dok nismo u hodnik ispred spavaće stavili Raid u utičnicu, onu tekućinu, tad je jako rijetko zalutao neki. Uz to po ljeti imamo i komarnike na svim prozorima i balkonskvim vratima ali uvijek nađu ulaz.
    Znam da nije najsretnije rješenje ali jedno jutro je imala (starija) cijele nogice izgrižene i natečene pa smo presjekli.
    Otad svake godine odmah stavimo to i bok.

2019.🦄
    2023.🦁

• Buhaca
    17. Lipanj 2024. 07:36

Moju su baš lipo izgrizli. Kupila sam one narukvice pa cu ih staviti oko krevetića, van njenog dohvata. Izbija nam gornja 2ka noć ajme i buđenje prije 6

• Buhaca
    17. Lipanj 2024. 08:59

Mi poharale lidl. Bodici bez rukava i romperi su na akciji. 

Ally007
    18. Lipanj 2024. 11:38

Cordisoo - ajme, slatkice ! Te male rukice i nogice. Uopće mi se ne čini kao debeljuca, pa znam hrpu mladje djece koja su veća od nje. 
    Pahuljka - kako ste? 
    Blago se svima koji uživaju na moru. Mi gibamo za 2 i pol tjedna, jedva čekam. Nadam se da ce do tad uprziti da se dobro zagrije more. Planiram jedan od ovih dana poharati Decathlon da kupim kolut za more i onaj mali prijenosni šator za hlad na plaži. Nadam se da imaju nešto takvo. 
    Hrana - ja uopće ne znam kad bih mu ubacila užinu, čini mi se da cijeli dan nešto jede. Mlijeko dobiva oko 5/6 ujutro, pa oko 12/13h pa navečer prije spavanja,i još jednom u ponoć. Al sve skupa to bude oko 500-600 ml pa nisam još smanjivala. Razmišljam da mu navečer umjesto kasice dam neki jogurt s voćem i lanenim sjemenkama (tek sam ih kupila, nisam jos dala). Ne znam dal da samo ubacim sjemenke ili ih moram namakati itd. E i još jedna ideja za večeru - projice s jogurtom/sirom i tikvicama. Uguglajte, ima baš dobrih recepata. 
    Komarci - mi već pod normalno uključujemo raid, sve ostalo ne funkcionira. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Pahuljka
    18. Lipanj 2024. 12:24

Hej curke, hvala na savjetima i sto pitate 😊
    Bolje smo, prodisala je ali ima tu slajma za iskasljati jos uvijek, a jadnica ne zna, pa to tako hropti dok ili ne zaplace ili se slucajno ne zakaslje. Na salbutamolu smo tako da je oporavak neminovan, samo je pitanje vremena. Nikad nije imala temp ili neki drugi simptom prehlade pa vjerujemo da je alergijski 🙄 Tako bar dr kaze. 
    More mi se pakujemo, idemo sutra s nadom da necemo nista zaboraviti. Od popratnih detalja nije nam stigao onaj slauf sa krovicem za more pa danas idemo u potragu, bas ga je tesko naci u radnjama. Na amazonu sta ti oko zazeli ali ovako jedva da smo izguglali dvije radnje gdje mozda ima, moramo otici ipak. Da li je dovoljno 3 kupaca sa UV zastitom ono dugi rukavi i to, i jos 2-3 imamo ali ono vise fensi nego sto pokriju tijela. Bas me nekako strah UV zracenja i sunca i svega toga. Planiram je mazati pa na to kupaci, ukoliko ne nadjemo sa krovicem. Mislite da je to dovoljno ? U cemu su vam boravile bebica van vode dok ste u hladu pod borom ? Bodici ili samo u pempasu za kupanju ili pak oni muslin poncho peskirici ? Ovdje ih nisam nigdje nasla, bas steta. 
    Sretno svima koji putuju i zelim lijep i bezbrizan provod koliko je to moguce. A oni koji se vracaju tek, nadam se da je bilo lijepo 💕
    Takice jesi li ziva 💕 Kada vi outujete za Grcku ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Buhaca
    18. Lipanj 2024. 14:42

Šatorčiće s uv zaštitom imate u babycentru. Nama je danas došao. Još ga nisam pokupila. Bili su i u lidla možda je kod vas još koji ostao, u st ako ne kupiš 1dan nema više

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.