Hvala ti :)
Jesi li razmisljala ici kod nekog drugog to obaviti?
Ako si iz Zagreba, ja ide u Gineko i tamo ce ti sigurno napraviti.
Ma idem privatno i super sam zadovoljna s ginekologicom, uplatila sam cijeli paket vodenja trudnoce kod nje tako da nigdje drugdje do pred porod nemoram za apsolutno nista, ona mi je i 1.trudnocu vodila i to mi je bilo super. Ali ona nevoli puno cackat dolje ako nemora i ako nema potrebe, a ja sam nestrpljiva 🙈
U 1.trudnoci sam isto tek u 12 tt bila na kombiniranom. Al ovaj puta sam toliko vise zabrinuta i u strahu i nestrpljiva, neznam zasto. Valjda jer sam sve jednom vec prosla i imam dijete pa je briga i veca…
Kak si ti po tom pitanju?
Tocno sam tako kao i ti. Prvu trudnocu nisam ma ni u pola brinula. Onda smo prosli neke teske stvari po rodenju i dijagnoze su bile lose ( sad je sve super). Tu sam osjetila taj strah i zato smo se odlucili ovaj put napraviti. A i nismo sami, vecina misli mi je na malome, tesko mi je otvoreno o tome da ne naidem na osude (strah me svega).
Mozda da ju nazoves pa pitas ako te to muci, mozda popusti. Makar, ako ides za 4 tj to nije kasno.
Mirne misli i Uzivaj 🥰
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Hej curke, pitanje za vas koje koristite Utrogestan vaginalne kapsule. Dal imate problem sa svrbežom, crvenilom, pečenjem i pucanjem kože u intimnom području? Meni je to za popii*… Najradije bih si stavila brusni papir u gaće umjesto uloška… Inače sam dosta osjetljiva dolje, uloške nisam mogla baš koristiti jer bi mi odmah izbili prištići, uglavnom sam koristila menst. čašicu kod menstruacija.. koristim taj utrogestan već 3 tjedna i dođe mi taj osjećaj i ode, ali sad je baš za izludjeti… neki mi kažu da je normalno da se pojavi svrbež od utrogestana, ali baš mi je grozno… najradije bih stavila brusni papir umjesto uloška
Ja sam imala iste simptome, a ti simptomi su kao početak upale. Stavila me ginekologica na Utrogestan oralno te sam dobila vaginalete i kremicu.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Evo i mene sa pregleda 🥳
Sve je u redu, mali plod 2mm sto odgovara tacno u dan, imamo i srceeee😎😎 Ovaj put nema hematoma, mogu imati odnose i mogu dizati malenu, putovati… bas mi je pao kamen sa srca. Sljedeci pregled 05.12 za 10 dana…😜
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Mozda da ju nazoves pa pitas ako te to muci, mozda popusti. Makar, ako ides za 4 tj to nije kasno.
Mirne misli i Uzivaj 🥰
Da, vidjela sam da si vec pisala da je bilo nekih komplikacija nakon poroda ali da je sada sve u redu 🙏🙂
Pa vjerujem da je i tu dodatna zabrinutost…
Ma i mene ova moja todlerica okupira, al opet prode ti svasta kroz glavu…
Ja bi sad u ovom kriticnom periodu imala najradje uzv 1x tjedno da mirnije spavam…
Ma nije kasno s 12 tj, to mi je jasno samo sam komentirala kako je tebe dr puno ranije narucio.
Hvala ti i tebi zelim mirnu trudnocu i da nam svima bude sve ok i da na ljeto imamo druge muke 😄
Ma u smislu da mislim na njega, da je bilo kakav ishod kako bi to utjecalo na njega.
Da, kod ovih je takva praksa koliko dam shvatila, da se napravi vec sa 10 tj cca.
Ionako ce sve biti u redu ♥️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Evo i mene sa pregleda 🥳
Sve je u redu, mali plod 2mm sto odgovara tacno u dan, imamo i srceeee😎😎 Ovaj put nema hematoma, mogu imati odnose i mogu dizati malenu, putovati… bas mi je pao kamen sa srca. Sljedeci pregled 05.12 za 10 dana…😜
Odličnooo baš mi je drago...nadam se da će i meni u pon.reci da je sve ok...ti imaš pregled na moj rođendan a ja 6.12.kod svoje soc.nekako se pratimo...bitno da je sve ok...kako se osjećaš...kakve simptome imaš?
Evo i mene sa pregleda 🥳
Bravo za dobar pregled! 🤗
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Evo i mene sa pregleda 🥳
Wow čestitam 😍 već i srce, sad sam ja pogotovo potonula....
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Evo i mene sa pregleda 🥳
Wow čestitam 😍 već i srce, sad sam ja pogotovo potonula….
Zašto mila? Biti će sve u redu...jel si bila već na kojem pregledu (nisam upamtila a vjerojatno si napisala 😅)
I meni se 2 puta čulo srce sa 6+0 i nekako se nadam da će i sada sa 6+3
Sayuri čestitam! Kako to da ti je tako brzo sljedeći pregled?
Doulita, nisam imala nuspojave Utrogestana.
Vidim da često imate problema sa soc. gin. Baš mi je to grozno za čuti, da moraš plaćati za uljudnu i normalnu uslugu koju bi trebao i inače dobiti. Moram i pohvaliti svoju soc. gin. koja je odlična! Ima novu ordinaciju i izvrsne uređaje. Čak bolji ultrazvuk od privatnika kod kojeg sam išla na prvi pregled.
Inače, stiže nam dječak. 💙 Rezultati testa su uredni. Sad mogu uživati u trudnoći. 🙂
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji