Pozdrav cure,
Dali ima neka buduća mama da je radila ultrazvuk u razmaku tjedan dana?
Pozdrav, evo ja sam radila bolnički uzv jer sam prokrvarila 11.11., pa jučer išla svojoj gin zbog povećanog krvarenja i sutra idem na kombinirani probir u Zg gdje će mi raditi opet uzv. Što te zanima?
Čitala sam da nije dobro raditi više ultrazvuka u kratkom vremenu,pa me to brine.
Sutra moram kod svog soc.gink na pregled jer mi neželi dati uputnice bez svog pregleda a idući tjedan trebam kod privatnog kako bih gledali dali beba ima zadebljanja i dali napreduje. Svakako se neželim zadovoljiti ovim sutrašnjim pregledom jer nisam sigurna u ovog gink zato i vodim privatno.
Barbi30Pozdrav cure,
Dali ima neka buduća mama da je radila ultrazvuk u razmaku tjedan dana?
Pozdrav, evo ja sam radila bolnički uzv jer sam prokrvarila 11.11., pa jučer išla svojoj gin zbog povećanog krvarenja i sutra idem na kombinirani probir u Zg gdje će mi raditi opet uzv. Što te zanima?
Čitala sam da nije dobro raditi više ultrazvuka u kratkom vremenu,pa me to brine.
Sutra moram kod svog soc.gink na pregled jer mi neželi dati uputnice bez svog pregleda a idući tjedan trebam kod privatnog kako bih gledali dali beba ima zadebljanja i dali napreduje. Svakako se neželim zadovoljiti ovim sutrašnjim pregledom jer nisam sigurna u ovog gink zato i vodim privatno.
A i ja sam čitala da nije, tj meni govore da nije dobro raditi česte vaginalne uzv da se dolje ne provocira krvarenje ili upala ali samo zračenje nije ugrožavajuće jer inače ne bi išle na uzv... meni je moja gin sada napravila uzv preko trbuha i pregledala dolje ovako čisto da provjeri da li je sve ok a meni najbitnije bilo da srčeko kuca ❤️
Također mi je rekla da obavezno odem sad na pregled jer je taj detaljniji.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
SAYuRI hvala draga,nadam se da bude tako i da se sve bude ljepse vidilo u srijedu🤞🙈🥰
Jesi ti danas ili sutra na pregledu?
Sutra sutra u 13h 🤪
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Thinkpurple dobrodosla draga 💐
Megii u principu ti nece nista biti ako ponovis UZV odnosno 2 u 7 dana sve dok je to samo taj put i kasnije nastavis redovno u tipicnim razmacima. Vecu stetu ce tj napraviti stres ako se sada budes brinula , otidji provjeri da se smiris…. Samo nije dobro da se precesto UZV pusta srce, jer kada se pusta otkucaj srca onda se usmjeri jedna koncentrirana zraka prema njemu da bi se to sve fino culo, zato vam doktori uvijek puste par sekundi i to je to, ne brini nista…
Vezano za privatnike, ja u zivotu nisam otisla kod socijalca 😂😂😂 Jedini dodir sa njima sa imala prilikom poroda, drzavni doktori. Ti socijalci su ok dok sve ide uredno, i dok je skolska trudnoca, ali bas zbog tih losih aparata stvarno znaju dobro isfulati…. Kod nas moze pratnja , a provjerenk znam da doktore nerviraju muzevi kao pratnja da se tu motaju oko glave, pa sada malo i koriste situaciju sa koronom da zabrane posjete mada je ta korona vise gotova stvar ali eto…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Cure, ja dobila neku bakterijsku crijevnu upalu, od jucer ujutro temperatura, apetit ne postoji, ali zato proljev, i nagon na proljev jer vise nema nista u meni konstantno. Danas se javim gin on me podalje na hitnu, cekan 5h na hitnoj, crp povisen, dobijen infuziju, i 3*1amoksicilin 500, kazu da je siguran za trudnice. A sutra moram stolicu odniti na ses. To je tek komedija jer je sama voda(malo sam predirektna) jel iko zna ista o antibiotiku i tim bakterijskim upalama, panika me uhvatila.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Cure, ja dobila neku bakterijsku crijevnu upalu, od jucer ujutro temperatura, apetit ne postoji, ali zato proljev, i nagon na proljev jer vise nema nista u meni konstantno. Danas se javim gin on me podalje na hitnu, cekan 5h na hitnoj, crp povisen, dobijen infuziju, i 3*1amoksicilin 500, kazu da je siguran za trudnice. A sutra moram stolicu odniti na ses. To je tek komedija jer je sama voda(malo sam predirektna) jel iko zna ista o antibiotiku i tim bakterijskim upalama, panika me uhvatila.
Kako su sigurni da je baterijska a ne virusna? Crp je povisen i kod viroza. Obicno su ti crijevni problemi virusni, a tu antibiotik nece pomoci, ne postoji siguran antibiotik u trudnoci ali Amoksicilin je hajmo reci najblazi. Infuziju su ti dali da ne dehidriras, kroz taj proliv ekstremno brzo gubis tekucinu i elektrolite tako da moras sada sto vise tekucine, supica, oralne rehidracije da ta bestija izadje van….obavezno se sada natovari i probioticima… nadam se ce uskoro biti bolje, pls cuvaj se dehidracije…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Kako su sigurni da je baterijska a ne virusna? Crp je povisen i kod viroza. Obicno su ti crijevni problemi virusni, a tu antibiotik nece pomoci, ne postoji siguran antibiotik u trudnoci ali Amoksicilin je hajmo reci najblazi. Infuziju su ti dali da ne dehidriras, kroz taj proliv ekstremno brzo gubis tekucinu i elektrolite tako da moras sada sto vise tekucine, supica, oralne rehidracije da ta bestija izadje van….obavezno se sada natovari i probioticima… nadam se ce uskoro biti bolje, pls cuvaj se dehidracije…
Hej, hvala tii na odgovoru, neznan crp je 52, ne razumi se bas u to, samo nemogu docekat iduci petak da vidin jel s bebom sve okej. Pijem stalno, al i sami gutljaj je tura na wc.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Nove curke čestitke!!
Megi, evo mzda ja nisam normalna, ali meni tvoja situacija s socijalnim ginekologom je van svake pameti!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure, ja sam tek 5.12. Na pregledu, a mucnine submi dosta manje, a uci cu u 11 tjedan, nadam se da je sve ok. Ima li koja da su koj tako prestale prije 12 og tjedna? Prosla trudnoca skolski prestale nakon 12 og tjedna..
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro !
Vidim svašta se izdogađalo ovdje.
Novi dobrodošli ili dobrodošla , imam slabo pamćenje 🙈😊
Ja muku mučim sa mučninama koji mi se javljaju i navečer ! Apetit nula bodova , sve se silim da nešto pojedem. Uzela u ljekarni čaj od đumbira , kažu pomaže a meni se od toga još više povrača.
Ima li neka da se ko ja diže usred noći zbog mučnina ? I dali se to ipak može sve nekako smanjit ? 🙄
Sutra imam ultrazvuk , tad ću bit sedmi tjedan i nadam se da će biti sve ok 😊❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji