Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Veseljko
    24. Studeni 2022. 07:29

SAYuRI sretno danas javi sve🥰🥰

🙋‍♀️23 - PCOS -letrozol metforim gynositol ovitrelle
    🙋28 - Losiji spermiogram radimo na poboljsanju
    8.11.22' ➕️
    Beta 10dpo 11.7 , 12dpo 33.50 , 18dpo 160.90
    22.11-prvi pregled-GV 8mm bez ploda
    01.12-veliki smo 7mm, imamo ❤️

• Lola2307
    24. Studeni 2022. 10:40

thinkpurple

Sayuri sretno danas! Javi se!
    .
    Mene jucer satrale mucnine, al ono, puna usta sline i podrigivanje konstantno. Dva puta sam isla do wc mislila da cu povratit pa nisam… ugl grozan osjecaj… s tim da mi najgore bude nakon jela. a ponoci me isto muci kao zgaravica plus mjehur…

Cure jel vas jos dolje boli/zateze/probada u podrucju maternice? Znam da se maternica sad siri i ja cijelo vrijeme osjetim nesto, pogotovo kod dizanja iz lezeceg polozaja kao da imam upalu misica dolje bol. Nisu vise oni menga grcevi. Neznam kako opisati… jos me i rez od carskog zateze i osjetim ga… zaboravila sam pitat gin, valjda je normalno…

Mene isto zna zatezati, ne svaki dan, ali tipa jednom tjedno bas jako.. valjda je to sirenje i to bi trebao biti dobar znak☺️

Sretno curke danas na pregledu

SAYuRI
    24. Studeni 2022. 10:43

Hvala vam cure, javim odmah 💋💋

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Lady8
    24. Studeni 2022. 12:00

I ja sam danas imala pregled 🌷
    Sve je super, prava mala bebica. Trudnoca je tocno velika po LH trakici tj ovulaciji, a to je 5 dana manje nego ZM. :) Ali dr nije korigirao termin, jer je u okviru tjedan dana.
    Izmjerio je i nuhalni, makar je rano i to je okej. Ostalo cemo na sljedecem pregledu.
    Izvadila sam krv za Panoramu (bome im puno treba) i nalaz bi trebao biti do kraja sljedeceg tjedna.
    Ukinuo mi je i utrogestane 🙏 pa se nadam da ce mucnine biti blaze.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

doulita94
    24. Studeni 2022. 13:24

Hej curke, pitanje za vas koje koristite Utrogestan vaginalne kapsule. Dal imate problem sa svrbežom, crvenilom, pečenjem i pucanjem kože u intimnom području? Meni je to za popii*... Najradije bih si stavila brusni papir u gaće umjesto uloška... Inače sam dosta osjetljiva dolje, uloške nisam mogla baš koristiti jer bi mi odmah izbili prištići, uglavnom sam koristila menst. čašicu kod menstruacija.. koristim taj utrogestan već 3 tjedna i dođe mi taj osjećaj i ode, ali sad je baš za izludjeti... neki mi kažu da je normalno da se pojavi svrbež od utrogestana, ali baš mi je grozno... najradije bih stavila brusni papir umjesto uloška 

Tjedna tablica na stranici 114 ❤
    ➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

• Veseljko
    24. Studeni 2022. 13:32

doulita94

Hej curke, pitanje za vas koje koristite Utrogestan vaginalne kapsule. Dal imate problem sa svrbežom, crvenilom, pečenjem i pucanjem kože u intimnom području? Meni je to za popii*… Najradije bih si stavila brusni papir u gaće umjesto uloška… Inače sam dosta osjetljiva dolje, uloške nisam mogla baš koristiti jer bi mi odmah izbili prištići, uglavnom sam koristila menst. čašicu kod menstruacija.. koristim taj utrogestan već 3 tjedna i dođe mi taj osjećaj i ode, ali sad je baš za izludjeti… neki mi kažu da je normalno da se pojavi svrbež od utrogestana, ali baš mi je grozno… najradije bih stavila brusni papir umjesto uloška

Hej i ja koristim utrice,i na pocetku mi je bilo tako kao i tebi bas bi me svrbez uhvatio ajme al Bogu hvala povuklo se samo od sebe...mucilo me dobrih tjedan ipo dana i stalo kasnije samo od sebe..mozda da uzmes neki melem ili mast cisto da ti ublazi svrab i iritaciju.

🙋‍♀️23 - PCOS -letrozol metforim gynositol ovitrelle
    🙋28 - Losiji spermiogram radimo na poboljsanju
    8.11.22' ➕️
    Beta 10dpo 11.7 , 12dpo 33.50 , 18dpo 160.90
    22.11-prvi pregled-GV 8mm bez ploda
    01.12-veliki smo 7mm, imamo ❤️

• Memi
    24. Studeni 2022. 13:39

SAYuRI sretno, čekamo lijepe vijesti 

Megii
    24. Studeni 2022. 13:44

ružica

Nove curke čestitke!!
    Megi, evo mzda ja nisam normalna, ali meni tvoja situacija s socijalnim ginekologom je van svake pameti!

Ne sasvim si normalna,al postoji neko ko nije!
    Zvala sam sestru od priv gink.da se posavjetujem i kad je čula ime gink.samo je rekla Da da, učestalo se žale trudnice na njega, da nedaje uputnice bez njegovog pregleda te uvažava samo svoju procjenu. Danas idem na pregled kod njega i samo da je bebač dobro a njega mogu zadaviti i kasnije 😅😂

Lady8
    24. Studeni 2022. 13:55

thinkpurple

Lady super za dobar pregled 🤗 nek raste bubica 🥰
    Vidis kako se razlikuju dr od dr… mene moja ne zeli prije 12 tt za panoramu naruciti, a ni za kombinirani isto… a bas sam pitala jel se moze kombinirani npr raditi oko 10-11 tjedna pa onda panorama pa mi je rekla da se sve radi s 12 tjedana.

Hvala ti :) 
    Jesi li razmisljala ici kod nekog drugog to obaviti?
    Ako si iz Zagreba, ja ide u Gineko i tamo ce ti sigurno napraviti.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Lady8
    24. Studeni 2022. 13:56

Inace se panorama radi od 9 tt

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.