Nana, thinkpurple i Lola2307 cestitke na dobrim pregledima! Lola ne mogu vjerovat da nemaju za sliku, ne znam jel bi se smijala ili plakala
Thinkpurple, jel jos uvijek vrijede ta korona pravila za pratnju? Ja sam do sad imala samo vaginalne uzv pa nisu pustali pratnju unutra, sljedeci bi trebao biti preko trbuha al bit ce u Petrovoj jer sam visoko rizicna zbog prethodnih bolesti. Jel tamo ne pustaju pratnju jos uvijek?
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Thinkpurple kod privatnika sada nedaju pratnju?
Ja sam si zamislila da cu na sljedecem nekom pregledu povesti maloga i muza. Budem sutra pitala :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
SAYuRI hvala draga,nadam se da bude tako i da se sve bude ljepse vidilo u srijedu🤞🙈🥰
Jesi ti danas ili sutra na pregledu?
🙋♀️23 - PCOS -letrozol metforim gynositol ovitrelle
🙋28 - Losiji spermiogram radimo na poboljsanju
8.11.22' ➕️
Beta 10dpo 11.7 , 12dpo 33.50 , 18dpo 160.90
22.11-prvi pregled-GV 8mm bez ploda
01.12-veliki smo 7mm, imamo ❤️
Thinkpurple i Lola2307 drago mi je da je sve u redu. Cure ima li koja da ima želju voditi tablicu? Ja bi ali sam malo smotana za to 🤣
Što se tiče pratnje ovisi od privatnika do privatnika. Ja idem 1.12. i rečeno mi je da može pratnja.
Petrova ne dopušta, barem na humanoj. Od početka postupka partner uopće nije uključen (donese uzorak na dan aspiracije i to je to). Niti prve konzultacije, niti dogovor za postupak niti ništa. To mi je grozno i ne kužim ih. I oni su dio postupka/trudnoće..
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Što se tiče pratnje ovisi od privatnika do privatnika. Ja idem 1.12. i rečeno mi je da može pratnja.
Petrova ne dopušta, barem na humanoj. Od početka postupka partner uopće nije uključen (donese uzorak na dan aspiracije i to je to). Niti prve konzultacije, niti dogovor za postupak niti ništa. To mi je grozno i ne kužim ih. I oni su dio postupka/trudnoće..
Moze li bar prisustvovati porodu na Petrovoj? Ja sam to dosad nekako podrazumijevala...
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Moze li bar prisustvovati porodu na Petrovoj? Ja sam to dosad nekako podrazumijevala…
Navodno po novom ne, jer renoviraju odjele. Sad jel to istina ili ne to ne znam. Pa nećeš bit u istom boxu s drugom trudnicom dok ona rađa, ne kužim zašto onda ta odluka.. vidit ćemo kad dođe u medije, oni prvi saznaju 😁
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Curke da se nadovežem na pitanja pratnje, u Petrovoj od sad ne dopuštaju pratnju, potvrđeno s više strana, renoviraju odjel tako da je rađaona premještena i žene u rađaoni će navodno bit odvojene paravanima samo.. a sad kolko dugo će to trajat, ne znam.. potvrdile mi kolegice da ih više ne puštaju unutra, a ni partnere. (porodna sam doula pa imamo svoju grupu s informacijama o bolnicama).
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Pozdrav cure,
Dali ima neka buduća mama da je radila ultrazvuk u razmaku tjedan dana?
Pozdrav cure,
Dali ima neka buduća mama da je radila ultrazvuk u razmaku tjedan dana?
Pozdrav, evo ja sam radila bolnički uzv jer sam prokrvarila 11.11., pa jučer išla svojoj gin zbog povećanog krvarenja i sutra idem na kombinirani probir u Zg gdje će mi raditi opet uzv. Što te zanima?
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji