Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    23. Ožujak 2022. 11:28

Bok cure evo nas s pregleda. Već sam doma,brzo sam došla na red. Hvala Bogu sve je u redu,ali onako malo sam razočarana jer mi je doktor za zadnjoj kontroli rekao da nek mirujem još 3 tjedna,pa sam mislila da bude sada rekao da ne trebam jer je taman prošlo 2 tjedna. Sad je reko da nek još 2 tjedna mirujem a fakat mi je već dosta. Beba ima 1515,iako sam ja nadobudno mislila da ima sigurno vec oko 1700. Ma... glavno da je sve dobro,budem valjda preživjela još 2 tjedna na tom kauču. Ko neka baba gledala politiku i vijesti :D e da rekla sam mu za menstrualnu bol pa nije ništa rekao. Pretpostavljam da je to onda normalno. 
    Atina slažem se s tobom,ni ja nisam za neko proučavanje literature. Bit će kak će bit. Svi skoro imaju braće i sestre pa tak su svi tak budemo i mi... na neki način mi je i žao svog sina jer do sad je sve bilo podređeno samo njemu,ali jednog dana se nadam da će vidjet da je lijepo imati brata. 

Atina25
    23. Ožujak 2022. 11:49

Crazypeach znam da je drugacije kad mirujes ali 2 tj bude proletilo vidjet ćeš 🤞🤞
    Ma da lijepo se pripremit nekako ali onda se samo razočaraš kasnije a nisu djeca pisana po knjizi svako dijete je drugacije ja se sad znam zapitati kakva će ona biti da li će voljeti nesto drugo nego braco mi smo naučeni bili na njegove stvari a sad ona možda bude totalna suprotnost. Ne znam dal sam to pisala moja mama ima 8 braće i sestara znači rođeni su njih 4-5 u roku od 6 godina evo kako su svi odrasli u super ljude, jest da je to bilo drugacije vrijeme je i da su se međusobno čuvali. Imat brata ili seku je nesto predivno to je prijatelj za cijeli život i ja tako gledam ♥️🥰 shvatiti će to jednog dana

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Anushka
    23. Ožujak 2022. 12:07

Crazypeach

Bok cure evo nas s pregleda. Već sam doma,brzo sam došla na red. Hvala Bogu sve je u redu,ali onako malo sam razočarana jer mi je doktor za zadnjoj kontroli rekao da nek mirujem još 3 tjedna,pa sam mislila da bude sada rekao da ne trebam jer je taman prošlo 2 tjedna. Sad je reko da nek još 2 tjedna mirujem a fakat mi je već dosta. Beba ima 1515,iako sam ja nadobudno mislila da ima sigurno vec oko 1700. Ma… glavno da je sve dobro,budem valjda preživjela još 2 tjedna na tom kauču. Ko neka baba gledala politiku i vijesti :D e da rekla sam mu za menstrualnu bol pa nije ništa rekao. Pretpostavljam da je to onda normalno.
    Atinaslažem se s tobom,ni ja nisam za neko proučavanje literature. Bit će kak će bit. Svi skoro imaju braće i sestre pa tak su svi tak budemo i mi… na neki način mi je i žao svog sina jer do sad je sve bilo podređeno samo njemu,ali jednog dana se nadam da će vidjet da je lijepo imati brata.

Crazypeh pozdrav od još jedne kaučarke🤣ja već ležim skoro 3 mjeseca tako, ako te to barem malo tješi, a iako se ja nadam da možda neću morati, vjerojatno ću tako do kraja🙈

url=https://lilypie.com]

Crazypeach
    23. Ožujak 2022. 13:01

Anushka mi imamo totalno sličnu priču,tj priče. U prvoj trudnoći sam dosta mirovala što doma što u bolnici pa mi nije strano :D al ne znam kak sam prije imala živaca za to. Sad sve manje

• EnaEna
    23. Ožujak 2022. 15:11

Anushka

Crazypeach

Bok cure evo nas s pregleda. Već sam doma,brzo sam došla na red. Hvala Bogu sve je u redu,ali onako malo sam razočarana jer mi je doktor za zadnjoj kontroli rekao da nek mirujem još 3 tjedna,pa sam mislila da bude sada rekao da ne trebam jer je taman prošlo 2 tjedna. Sad je reko da nek još 2 tjedna mirujem a fakat mi je već dosta. Beba ima 1515,iako sam ja nadobudno mislila da ima sigurno vec oko 1700. Ma… glavno da je sve dobro,budem valjda preživjela još 2 tjedna na tom kauču. Ko neka baba gledala politiku i vijesti :D e da rekla sam mu za menstrualnu bol pa nije ništa rekao. Pretpostavljam da je to onda normalno.
    Atinaslažem se s tobom,ni ja nisam za neko proučavanje literature. Bit će kak će bit. Svi skoro imaju braće i sestre pa tak su svi tak budemo i mi… na neki način mi je i žao svog sina jer do sad je sve bilo podređeno samo njemu,ali jednog dana se nadam da će vidjet da je lijepo imati brata.
    Crazypeh pozdrav od još jedne kaučarke🤣ja već ležim skoro 3 mjeseca tako, ako te to barem malo tješi, a iako se ja nadam da možda neću morati, vjerojatno ću tako do kraja🙈

I jos jedna vas pozdravlja 😂
    Ja sam danas prezivjela ogtt,ali jedva sam izdrzala da sjedim 2 sata. Cim sam dosla kuci jela i legla i sad sam super. 

Poison_Ivy32
    23. Ožujak 2022. 22:14

Hej cure, ja uhvatim svako toliko vremena otic na forum jer sam se sad toliko navukla na fejs i na imena, da kad vidim nadimke imam upitnike iznad glave 🤣🤣
    Nadam se da ste mi sve dobro i da su svima pregledi prosli super, kao i vadjenja krvi... nama je sutra pregled u 14.30 i jedva cekam.. zelim vam svima mirnu i prespavanu noc... puseee 😘😘❤️❤️

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• limica
    23. Ožujak 2022. 23:15

ali samo da vidite moju ljubomornu facu kd citam ove komentare za mirovanje 😂😂 salim se naravno ali ja ceznem za bolovanjem ne mogu vise stvarno, uzivajte na tim kaucima odlezite i za mene 😭😭

Samoja6
    24. Ožujak 2022. 00:23

Ajme cure mog dana! 
    Jutros ja spakirala rozu robicu da proslijedim dalje za babinje i rasplakala se ajme majko! Nakon toga mi je bilo krivo što sam se rasplakala pa sam se opet rasplakala jer to, naravno, ne znači da ne volim ovo malo čudo! I naravno da jedva čekamo da bude s nama! Onda sam odlučila da je najbolje da izađemo vani prošetati na zrak, pa usput i izvesti našu ljubimicu! Tek što smo došli di smo planirali, poskliznem se i prospem na pod, razbijem koljeno, uhvati me panika, logično... Smirim se, nije ništa, samo sam kožu oderala, idemo dalje, ostat ćemo kratko i kući... Odemo kući, sjednem na kauč i ukliješti me živac! 😂 Znači, hvala, doviđenja, puna kapa ovog dana! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MMMartinaaa
    24. Ožujak 2022. 05:44

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Dani30 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Poison_Ivy32 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mallla - danas ♥️🤰
    Mare0722 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MMMartinaaa - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ima333 - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    EnaEna - 28.03. ♥️🤰 x 2
    Visibaba07 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ar5 - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepsi2019 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Sweety - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    marta96 - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Atina25 - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    AnnieP - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Yopa - 04.04. ♥️🤰
    Tonkicaa - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Suncokret - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Marijanaaa12345 - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 08.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tams - 11.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Eden - 11.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pikapolonka - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    24. Ožujak 2022. 05:45

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Tinkica27 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 14.04 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Krami - 15.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 19.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Crazypeach - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Maajaa12344 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Comming072022 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    BabyM - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 31 dječak 💙 & 21 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 986 🤰🐣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.