![](/media/img/5c/7f/5e05ca79d089841b0089.jpeg)
Dobro jutro svima!!!! 🌞 🌺
Danas baš imamo puno pregleda - sretno curke & javite se! 🍀❤️
Htjela bi zamoliti cure koje nisu javile termine sljedećih pregleda da mi natipkaju jer lista izgleda tuznjikavo kada imamo puno imena bez ikakvih datuma... možda se desilo da ste javile, a da je meni promaknulo, isprike u tom slučaju. 😔 Kako sam razduzila opremu od firme, tako sada sve radim preko mobitela, a to je malo izazovnije 😅
Želim vam svima ugodan dan ❤️
Pozdrav cure. Evo da se javim i s ponovljenog pregleda od prosli tjedan. Ugl sve je super, za tjedan dana smo veci i imamo skoro 500gr. Ne mogu vjerovati 😊😊 komentirao mi je kako je interesantno da toliko beba naraste u samo tjedan dana.
Ujutro sam se probudila u groznim bolovima da sam se prestrašila, ali srecom taman je bio i pregled la sam mu odmah rekla. Ugl.to se ona okrenula u guzu i noge tako skvrcila, sjela na crijeva i normalno da boli. Nadam se da ce se brzo pomaknuti jer nije ugodno, a ne mogu navuci hlace zbog toga niti se obuti 😂
Dosli su mi i nalazi krvi. Nisu bas dobri. Curka je sve sebi uzela, a mami ništa ostavila. Fali mi zeljeza, elektrolita, kalcija, kalija i niza drugih stvari. Odmah mi je prepisao dodatke i danas kupujen pola ljekarne 😅😅
Pregledi Tjedan nakon Uskrsa cu imati OGTT (moram se jos naruciti tocno kada) i ponovno vadenje krvi, a 27.04. imam zadnji redoviti pregled u Hrvatskoj 😢
Vani je vec pravo toplo vrijeme, tako ce mi faliti ovaj metar do mora u Njemačkoj 😕
Sretno svim curama danas na pregledima i lijepo provedite dan ❤️🥰😊
MMMartinaaa meni je 6.4. opet pregled. Rekao mi je dr.za 2tjedna reda radi pregled a jučer me baš cijeli dan bolio trbuh ko da trebam dobit. Po noći me mali probudio oko pola 3 i dalje me bolio trbuh ali još jače,pa sam se baš i zabrinula. Nemam niš spremno i dalje,moja preporuka je da ništa ne kupujete u Mama Novi jer su preskupi a roba ne vrijedi.Kupio mi je muž u prošloj trudnoći 3 spavaćice za dojenje i ti glupi gumbi na prsima se stalno otkapčaju sami od sebe. Prevelike su rupe. A jedna košta 150 kn. Za Božić mi je poklonio majicu s onim bebačem koji viri kao, oprala sam je par puta nema šavova više.Grozno.sad te spavaćice moram nosit krojačici da ne dođem na porod i ne razmišljam jel mi se vide grudi ili ne kad ne treba,dm stvari čekam još da spremim torbu... baš sam se unervozila. Ja nemam fejs... zato pišem tu. Imala sam ga godinama i odlučila da mi se neda više...
Samoja6 nemoj bit tužna,vjerujem da je šok kad ti odjednom kažu da je drugi spol,mislim da bi i ja plakala,iako je to stvarno ne bitno. Ma pospremi ti te stvari,možda drugi puta bude curka
Htjela bi zamoliti cure koje nisu javile termine sljedećih pregleda da mi natipkaju jer lista izgleda tuznjikavo kada imamo puno imena bez ikakvih datuma… možda se desilo da ste javile, a da je meni promaknulo, isprike u tom slučaju. 😔 Kako sam razduzila opremu od firme, tako sada sve radim preko mobitela, a to je malo izazovnije 😅
Draga Martina ja sam ti dvaput napisala da je pregled 13.4. ali nisi me upisala..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Pozdrav svima. Ja sam jučer bila na ogtt, nalazi su dobri, neka smo i to riješili.
I dalje se super osjećam, idem svaki dan u svoje šetnje i trudim se biti aktivna. Spavam super, čak sam maknula onaj trudnički jastuk jer mi smeta haha, bolje spavam bez njega. 😄
Stala sam sa kupovanjem stvari pa to moram nastaviti, ide vrijeme, a ja totalno nespremna. U Ikei prematalicu čekam da dođe na stanje već skoro 2 mjeseca, ako uskoro ne dođe onda naručujem bilo koju.
Želim svima ugodan dan i sretno na pregledima. 😊
🩷 7/2022
Htjela bi zamoliti cure koje nisu javile termine sljedećih pregleda da mi natipkaju jer lista izgleda tuznjikavo kada imamo puno imena bez ikakvih datuma… možda se desilo da ste javile, a da je meni promaknulo, isprike u tom slučaju. 😔 Kako sam razduzila opremu od firme, tako sada sve radim preko mobitela, a to je malo izazovnije 😅
Draga Martina ja sam ti dvaput napisala da je pregled 13.4. ali nisi me upisala..
Oprosti! 😕 Evo sada sam zapisala.
Cure evo ja se javljam nakon mjesec dana, jer mi je lakše popratiti na fb-u 😕
Martina sljedeći pregled mi je 14.4 😁, i nam izvanredni pregled privatno u ponedjeljak radi posteljice :)
Nadam se da ste sve dobro i da sve ide kako treba sada ću se uloviti uz kavu pa da pročitam sve zaostatke 🤗❤️
Pozz svima... Ja sam manje aktivna tu jer mi je na fejsu sve preglednije.. Nadam se da ste sve dobro... Ja sam jučer vadila krv i stigli su mi jutros rezultati... Na prvu sam mislila da su katastrofa, a onda su me cure u grupi utješile da su vrijednosti u zadnjem tromjesečju dosta povišene i da je to sve normalno.. Tako da sam sad mirnija... Ovaj vikend nas čeka baš puno obaveza i nadam se da ću uspjet sve obaviti..
Sortiraj odgovore
Najstariji