Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    22. Ožujak 2022. 13:24

Ariel

za niski tlak je dobro imat nesto slano sa sobom. Mene muz spota kak jedem slano i kak to niej dobro. Pa mi izmjerili tlak kod prijateljice, on i ja niski tlak. Slano nam dobro dode tu i tamo.
    Moja prijateljica imala 144/89, ludo. Svi skupa mjerili, a ona je zbog tog tlaka rodila palcicu, otkazivali joj organi u rodilistu i svasta. Kaos je taj tlak. Moj nizak koji je 100/60 je super.

Daaaa, u svakom slučaju je niži tlak bolja opcija. 
    A uvijek gledam da ujutro prvo nešto slano pojedem. Taj savjet zbilja funkcionira. ☺️

Atina25
    22. Ožujak 2022. 16:33

Dan cure ♥️♥️
    Nadam se da ste dobro 
    Draga MissR želim vam svu sreću svijeta sad će vam doći najljepši poklon ♥️♥️😍😍😘😘😘😘
    Čestitke na vjenčanju!
    Mi smo danas točno 30 tjedana a ja nisam krenula s ničim i dalje🤣🤦
    Mislila sam ići kupit sve za rodilište ali 2.5 imam rođendan i dobit ću od bipe 15% pa ću vjer tada sve iskoristiti. Prošli put sam kupila sve sa 35 tjedana pa sam rodila sa 42 🥴
    Ako nedaj bože bude sta do tog datuma bude mi dragi i mama skočili bitno mi je da imam veće stvari spremne i robicu.
    Eden mi s našim stalno pričamo o seki i on je već sad obožava ali svjesna sam ja da će to biti drugacije kad beba dođe, svako dijete drugacije reagira od mog muža sestra je počela mucati,u vrtiću jedan 5godišnjak je opet počeo pišati u gaće da privuče pozornost mame i tate na sebe to mi je rekla teta. Od druge frendice mali je bio doma ona ga je isto pripremala na sve i pustila ga doma uz vrtića da se prilagodi na cijelu situaciju a na kraju je on plakao da oče u vrtić kod prijatelja jer cijela situacija sa pomoći i bebom mu je bila dosadna tako da evo svega ima. Mi ćemo vidjeti kako će biti kad dođe beba i po tome postupati njega nikako zanemariti ako će hrijet bit sta više s nama super ako će hrijet s prijateljima isto tako sve na razgovor nas dosta razumije pa je ok kad razgovaramo i kad mu lijepo objasnimo tako da se ne bojim previse :) a da će bit drugacije naravno da hoće.moja susjeda je diplomirani pedagog sa masu usavršavanja i ima vrtić svoj u koji mi idemo i ide po nekim Montessori pravilima tako da nju uvijek nekako pitam za savjete pa mi je ona rekla ovako. To sta oni dobiju brata seku je kao da nama odraslima muž kaže ja te volim ali imam jos jednu curu/ženu ili obrnuto! To oni manji ne mogu toliko razumjeti zato je bitno vidjeti kako dijete reagira i tako se ponašati s njim i ići u tom smjeru.
    Ja sam npr dobila seku sa 6 i pol godina i bila sam suprotno - nisam dala nikome blizu nje sta je mojima isto bilo koma za objasnit jer bi samo htijela ja s njom sve a ne mogu tj ne znam tako da evo svega ima 😅

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Samoja6
    22. Ožujak 2022. 18:57

Pozdrav cure! Mi smo danas imali pregled i hvala Bogu sve je u redu! Beba lijepo napreduje, samo što ONA ima pišu i jajca! 😂
    Šok i nevjerica! 😂 😂 😂 😂
    Pa eto, želi li netko otkupiti sve rozo? 😂 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Atina25
    22. Ožujak 2022. 19:03

SamoJa Whaaaat???? Pa kad su ti rekli da je ONA sorry ali ne sjećam se se kad si pisala za spol pa ne mogu vjerovati 😅🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦
    Bitno da je sve ok. Sta si sve kupila već?

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    22. Ožujak 2022. 19:07

Samoja a bas sam pomislila di ces sad s onim rozim bodijem🤣🤣🤣 cestitam na pisulincu😁

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Samoja6
    22. Ožujak 2022. 19:18

Ahhh... Nema puno toga, ali ipak ima... Vreća za spavanje, kompletić benkica i hlače, piđamica, bavarinići... Našlo bi se toga! 😂
    Nisam je trebala pitati jeli sigurna, jer kad sam pogledala prema Uzv-u nemožeš promašiti ni da oćeš! 😂
    Noge u zrak i evo vam ga na! 😂 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Visibaba07
    22. Ožujak 2022. 21:08

Hei curke ja vas čitam,ali nisam imala šta pametno za napisati..
    Nadam se da su svima dobro prošli pregledi...
    SamoJa ufff baš iznenađenje 😆😆 bitno da je bebica dobro,ali vjerujem da ti je bio šok 🙃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• sunchica555
    22. Ožujak 2022. 22:16

Samoja6

Pozdrav cure! Mi smo danas imali pregled i hvala Bogu sve je u redu! Beba lijepo napreduje, samo što ONA ima pišu i jajca! 😂
    Šok i nevjerica! 😂 😂 😂 😂
    Pa eto, želi li netko otkupiti sve rozo? 😂

Hahaha joooj, u kojem si tjednu sad to saznala? toga se i ja bojim, vec sam nakupovala rozih stvari, a utvrdjeno mi je samo na jednom pregledu da je 90 posto curica, poslije toga jedan pregled kod zamjenskog ginekologa i on je to sve tak brzo odradio, spol nije ni komentirao, nadam se da nisam i ja uranila s kupovinom rozoga. Čula sam dosta slučajeva gdje se ipak utvrdi drugi spol u 6,7 mjesecu.😂
    Najbolje neutralno uzimati 🤷😆

Marijanaaa12345
    22. Ožujak 2022. 23:35

Samo ja Hahha ajme koja tragikomedija. Kako si ti?? Kako se nosis s promjenom? Mojoj frendicu rekli u 8 mjesecu i bila u velikom soku, bas usla u stadij da ima curicu i ful joj Tesko bilo prebaciti se na dečkića :/ 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    22. Ožujak 2022. 23:39

Ja Jos uvijek cekam ugradbeni ormar, montazu krevetica i komode STA kupila ima mjesec dana. Klimu i pvc prozor. 
    Bilo mi obecavano od strane mužića da bude sve do kraja 3 mj i mog 30tt ali šipak. Bude do Uskrsa i mog 34tt kad cu onda lijepo robicu, kozmetiku, torbu itd i molim moga da ne budu neke komplikacije prije. Nevolim ovakve njegove ziherice i ima se vremena, pre stres. Na kraju koje sam srece budem i prenjela pa Ce mi natrljat Jos na nos kako je bio upravu i Jos i uranio xD

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.