Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    13. Ožujak 2022. 08:07

Jutro curke 🥰
    MissR ma nije toliko loš bude posluzio kažem i nama je al sad kad vidim da za 200 kn sam skoro pa koristila samo grickalicu za nokte nekako mi nije isplativo ali evo Yopa kaže da se iskoristi sve pa ipak nekima baš paše. Mene jos nije nesto ulovilo od bolova nadam se da ni neće a i ako treba neka bude sta kasnije 🤣 znači ti za 4 dana punih 30😳 ajme meni je u uto 29 živim jos ok dok ne dođe na 30🤣 
    Ja danas idem kod frendice po robicu za malenu jedva čekam to sve pregledati,znači jučer sam pronašla dve haljine koje mi je mama dala šivati kad sam imala 3 godine za neku svadbu rastopila sam se jedva čekam mojoj malenoj obuć kad bude narasla malo🥰

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Crazypeach
    13. Ožujak 2022. 09:42

Ma da? Ja u 30-tom tjednu za sad (da pokucam)nemam problema. Malo me nesanica muči,pritisak dole ponekad,ne daj Bože sagnut se kolko me čak dole i zaboli... najviše me muči to kaj moram mirovat. Rečeno mi je još 3 tjedna. Taman prije Uskrsa. Onda će mi sve doć odjednom-čisti,pospremaj,pripremaj za bebu,peci kolače :D

• Nara-Nara
    13. Ožujak 2022. 10:28

Cure,imate kakve preporuke za spužvu za prematanje? Vidim da ima različitih oblika i veličina.
    Miss R ja ti se pridružujem. Nisam na 30tt ali bogme više ne mogu onako kako sam prije mogla. Jučer sam nešto kuhala i pekla i svašta izvodila u kuhinji, kakva 2,5h i bogme cijeli noć osjetila posljedice 🥴
    Primijetila sam inače da se u noći često na leđima probudim. Znam da kažu da ne bismo trebale na leđima spavati, već isključivo na boku. Ne znam bih li se trebala brinuti oko toga ili je to ok. Što mislite?
    Uživajte u ostatku vikenda 🤗🤗

missR
    13. Ožujak 2022. 10:52

Atina to mi je super kad mame cuvaju tako, moju svu robicu iznosile dvije sestre nakon mene tako da nemam nista osim cipelica prvih svojih😀 
    Pepsi e tako mi je. Jucer smo cijeli dan jurili po ducanima zbog svadbe iduci vikend i mislila sam navecer da cu svisnuti od pritiska umora😰 
    Mislim da ne trebas brinut, samo se vrati na bok i nastavi spavati😌

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Ina85
    13. Ožujak 2022. 11:00

Jutro cure. Mene danas pere nekakvo lose raspolozenje. Kao da sam tuzna, pa nervozna ... ah ti hormoni. Ici cu u shopping za utjehu. To mi zna pomoc 😆 a i paket jagoda nije losa idea 😋🍓

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Atina25
    13. Ožujak 2022. 11:17

Pepsi ja isto znam se probuditi na leđima ali ne brinem se previše oko toga 😁
    Ina85 odi u shopping to uvijek pomogne 😅 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Bachata
    13. Ožujak 2022. 12:19

Ciao ekipa..... Ma imala bi pitanje jedno.... Evo sutra je 16.tjedan trudnoće i kontrola nam je, nadam se da je sve ok 🤞😊, mukice su prestale ali drugi problem me jako muči pa ako tko ima slične il identične probleme može reć kako ih je riješila.... Ugl.ima već par dana prilikom spavanja po noći mi utrnu ruke i osim trnjenja čak imam i neku tupu bol koja se proteže od šake do ramena. Mislila sam da je od vratne kralježnice pa sam bila na masaži međutim nema pomaka. Nešto sam googlala i vidim da dr neki piše da je to normalna pojava u trudnoći zbog hormona progesteron koji se jako razvija i utječe na tetive i nervnibsustav te čim rodimo nakon par dana da će nestati tegobe. Al šta do tada? 🙄😬 Palo mi na pamet magnezij možda pit ako će pomoć.... Nezz više di udaram.... Jel ima ko ovakvih problema i riješio ih? Pliz pliz pliz help me 😔😬🙏👶😁

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Tinkica27
    13. Ožujak 2022. 13:18

Bachata

Ciao ekipa….. Ma imala bi pitanje jedno…. Evo sutra je 16.tjedan trudnoće i kontrola nam je, nadam se da je sve ok 🤞😊, mukice su prestale ali drugi problem me jako muči pa ako tko ima slične il identične probleme može reć kako ih je riješila…. Ugl.ima već par dana prilikom spavanja po noći mi utrnu ruke i osim trnjenja čak imam i neku tupu bol koja se proteže od šake do ramena. Mislila sam da je od vratne kralježnice pa sam bila na masaži međutim nema pomaka. Nešto sam googlala i vidim da dr neki piše da je to normalna pojava u trudnoći zbog hormona progesteron koji se jako razvija i utječe na tetive i nervnibsustav te čim rodimo nakon par dana da će nestati tegobe. Al šta do tada? 🙄😬 Palo mi na pamet magnezij možda pit ako će pomoć…. Nezz više di udaram…. Jel ima ko ovakvih problema i riješio ih? Pliz pliz pliz help me 😔😬🙏👶😁

Bachata meni je tako bilo od  nedostatka magnezija.. Počela sam piti magnezij direkt 300mg, i nije mi skroz prestalo i onda mi je dr rekla da probam sa 2 dnevno.. Jer od  previše magnezija možeš dobiti jedino proljev, ništa drugo. I otad pijem 2 dnevno. Plus elebaby. 

Marijanaaa12345
    13. Ožujak 2022. 18:44

Bachata, isti problem Magnezij pijem dva sata prije spavanja. 
    *
    Pepsi, pitala sam patronaznu za spavanje na ledima kaze spavajte kako vam pase, da nije to ništa strasno, tako da nema razloga za brigu. Ja kad se probudim svjesno se namjestim opet na bok i to je to. 
    *
    Demetria, zidic vam je preeesladaaak. Neka svemirska nalja sta se meni svida je oko 400 kn i bas mi to djeluje dosta skupo za zidnu slicicu. 

Sto se noktiju tice meni je trauma uzet mački svojoj kucnoj skratiti nokte mislim da cu imati pre paniku s malenim. Skare za nokte u zivotu nikad koristila nisam.

Od toplomjer a mislila uzet Braunov neki za uho, koristi frendica, zadovoljna, brzo i jednostavno kaze. 

30tt, zgaravica konstanta Al ju ignoriram, osjecam se bas umorno i povela osjecat donji dio leda i stopala da bole. I dalje sam pristava i bez trudnickog sjaja hahha te upravo pisem u spomenarnicu da ne zaboravim da me malac jako jako ljuti jer se brinem uzasno i dosadna sam svima oko sebe samo zato jer je on mirnica koja ama bas nista ne lupeta iako posteljicu imam iza i popijem dvi litre soka i tablu cokolade, ma kakvi, ljencina. Eto tako da se zna. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Visibaba07
    13. Ožujak 2022. 19:58

Bokić curke 🙃
    Nadam se da ste lijepo provele vikend,mi smo danas baš iskoristili dan,šetnja,kavica,ručak ,palačinke 🤩 sutra ne mjerim šećer 😆
    Pitanje za vas koje ste već mame,kako ste prale,pripremale robicu? Posebni prašak?omekšivač?sušilica da ili ne,svaki savjet je dobrodošao :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.