Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    13. Ožujak 2022. 20:55

Visibaba07

Bokić curke 🙃
    Nadam se da ste lijepo provele vikend,mi smo danas baš iskoristili dan,šetnja,kavica,ručak ,palačinke 🤩 sutra ne mjerim šećer 😆
    Pitanje za vas koje ste već mame,kako ste prale,pripremale robicu? Posebni prašak?omekšivač?sušilica da ili ne,svaki savjet je dobrodošao :)

Baby neki ili obican sensitive bez omekšivača.
    Sušilicu nemam ali znam da cure s sušilicom kažu da im smanji robicu pa pripazite na to.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    13. Ožujak 2022. 20:59

Mi smo u pocetku koristili za nju frosch baby  koji mi između svih tih baby najbolje mirisao i najbolje prao robicu a sad kombiniran bilo koji prašak sensitive ili Ariel sensitive jer u dmu dobivam stalno kupone za njega pa eto.
    Ja sam peglala svu robicu skoro do godine i nesto sad samo ono bolje za van ili kad stignem pa sve peglam jer brdo toga uprlja u danu a ja ne mogu od vena dugo stajati/sjediti za peglom

*

• Tinkica27
    13. Ožujak 2022. 21:50

Visibaba07

Bokić curke 🙃
    Nadam se da ste lijepo provele vikend,mi smo danas baš iskoristili dan,šetnja,kavica,ručak ,palačinke 🤩 sutra ne mjerim šećer 😆
    Pitanje za vas koje ste već mame,kako ste prale,pripremale robicu? Posebni prašak?omekšivač?sušilica da ili ne,svaki savjet je dobrodošao :)

Visibaba07 ja sve čekam da netko krene prati robicu i da kaže kako s čim, da li je sušila u sušilici pa da i ja krenem.. Iako smo Lovely i ja među prvima po terminima hahah sve čekam nekog prije . 🙈 Ja imam na sušilici onaj program dječja odjeća, ali me svejedno strah na tome da se nebi smanjilo svejedno ... Kupila sam kupila violeta tekući deterdžent za bebe pa ću s tim prvo oprati posteljinu da vidim jel neki jak miris ili nešto.. 

Mallla
    13. Ožujak 2022. 22:10

Visibaba07

Bokić curke 🙃

Koristila sam i koristim Persil sensitive praškasti koncentrirani, bez omekšivača. Sušim u sušilici i peglam samo ono što se stvarno popeglati mora. Nema tu stvarno neke velike filozofije dosta se brzo ta robica riješi 🙂, a prije poroda bi oprala i posložila sve što imam a onda bi kasnije samo vadila i dopunjavala. Najčešće sam prvo pranje prala na 60° ili na 40°+ predpranje ako je riječ o osjetljivijoj robi, ali pošto je 98% stvari pamuk išlo je uglavnom na 60°. Navlake od kolica, jaja, zaštita za krevetić, dekice....i sl. Sam prala na 30° više proprala i sve sam sušila u sušilici. Ništa se nije smanjilo al sam naštimavala program tako da ne bude pre vruće (program mix).

url=https://lilypie.com]

• Eden
    13. Ožujak 2022. 22:21

Ja sam njegovo sve u pocetku prala odvojeno od naseg, sa normalnim deterdzentom koji i nama stavim, samo bi stavila ono Sagrotan dezinfekcijsko sredstvo za robu jos dodatno i obavezno dodatno ispiranje, bez omeksivaca (stavim malo alkoholnog octa da bude meksa roba). Susilicu nemam, a ne peglam apsolutno nista ni nama ako bas ne moram  
    Njemu sam prvih mjesec-dva peglala sve, pa onda jedno vrijeme samo bodije i ovo sto ide direkt na kozu a sad vise niti peglam niti odvajam od naseg, svu robu perem skupa sa Pero deterdzentom ili tako nekim prirodnim, i alkoholnim octom umjesto omeksivaca, i duplo ispiranje.
    I drugi put planiram isto tako, u pocetku cu peglat a kasnije pocet prat sve skupa, lakse mi je tako skupit masine odvojeno po bojama.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Tasm
    13. Ožujak 2022. 23:08

Ja jos uvijek za starijeg koristim Frosch, isto i dalje namjeravam. Imaju cesto i Bipi akcije tako da taj Frosch mi se od pocetka pokazao super pa nisam nista mijenjala. Sto se tice susilice, susim sve normalno i nista se nije skupilo a ostane tako mekano. Pegat cu kao i ranije prvih dva tri mjeseca i to ono sto ide direkt na kozu. Inace iz susilice stvarno sve izađe toliko mekako da se lako slozi i ne trazi peglanje. Pravi preporod. Eto jedino sto djeciju odvajam od odrasle i strogo pazim na to.

Demetria
    14. Ožujak 2022. 06:21

Tams

Ja jos uvijek za starijeg koristim Frosch, isto i dalje namjeravam. Imaju cesto i Bipi akcije tako da taj Frosch mi se od pocetka pokazao super pa nisam nista mijenjala. Sto se tice susilice, susim sve normalno i nista se nije skupilo a ostane tako mekano. Pegat cu kao i ranije prvih dva tri mjeseca i to ono sto ide direkt na kozu. Inace iz susilice stvarno sve izađe toliko mekako da se lako slozi i ne trazi peglanje. Pravi preporod. Eto jedino sto djeciju odvajam od odrasle i strogo pazim na to.

I ja odvajam jer toliko toga zaprlja da stvarno imam dovoljno njene robice za perilicu cijelu.
    Znam da su svi uvijek govorili da se dodatno opere robica s još jednim ispiranjem.
    *
    Sretno svima na pregledu ovaj tjedan.

*

Ariel
    14. Ožujak 2022. 06:54

Jutro cure, evo moje neprospavane noci zbog bolova u desnom bubregu. I to sve zbog zatvora kojeg vucemo jos od srijede. 
    Danas cu nekako tome morat stat na kraj, pisem mail doktorici da mi javi sto da kupim u ljekarni i da koristim jer ovo postaje ludo. 
    Danas popodne imam tazgovor sa patronaznom sestrom. Evo napisala sam 16 pitanja koja su samo pitanja vezana za porod i prije poroda. Sve poslije cu ju pitat kad se baba rodi ili kad se porod pocne blizit. 
    Svima zelim lijep i ugodan tjedan 

MfrauM
    14. Ožujak 2022. 07:06

Jutro cure! Hvala vam na savjetima za sve. Prek vikenda nisam citala forum pa sam sad sve proučila 😄.Razmislim još za taj aventov set, šogorica mi isto kaze da je koristila i kupovala stvari pojedinačno. 
    Mi smo jučer pukli od smijeha jer moramo sebi uzeti uži krevet, ovaj koji sad imamo je neki van standarda 190 širine, i onda kad stavimo kinderbet, bebu možemo jedino ribickim štapom ubacit unutra 🤣.
    Hvala za info za rucnike i tetre- to ću onda kad budu oni dani beba pogledati kod malog andela i etherela. 
    Konačno me prestao boljeti rez operacije 2,5 tjedna se nisam mogla okrenuti niti stati na nogu normalno, bolilo me od trbuha do pete, valjda se rastegnulo to što treba 😄
    Anushka kako si? Jesi još u bolnici? Što kažu dr?
    Mrvica722 drago mi je da si se javila, već sam se zabrinula za tebe što te nema. 
    Meni je cure jučer tlak bio 115/72 što mi nije bio nikad u zivotu 🤣. Dakle 10tak dana promijene prehrane, 3 l vode i mozak na pašu. Svima svojima sam slikala tlak i slala okolo 🤣. 
    Sretno svima na pregledima, danas i ovaj tjedan, cekamo lijepe vijesti 💐🥰.
    Vi curke sa bolovima nek vam što prije prođe! 
    Pusa

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Crazypeach
    14. Ožujak 2022. 07:18

Prala sam s onim Arielovim praškom sensitive ali može sa bilo kojim baby praškom,mislim da da je svaki ok. U početku odvojeno od našeg. Mi imamo sušilicu,ali ne koristim je baš. Imam osjećaj da stvarno smanjuje robu. Koristim za posteljinu i eventualno ručnike. Nisam niš peglala,pa i sad rijetko peglam od sina stvari koji ima 3. Negdje sam pročitala na netu da se u prvo vrijeme baby odjeca ne suši vani nego kao samo unutra. A ne znam mi imamo tavan pa ću sve nosit gore. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.