Bachata, isti problem Magnezij pijem dva sata prije spavanja.Ā
*
Pepsi, pitala sam patronaznu za spavanje na ledima kaze spavajte kako vam pase, da nije to niÅ”ta strasno, tako da nema razloga za brigu. Ja kad se probudim svjesno se namjestim opet na bok i to je to.Ā
*
Demetria, zidic vam je preeesladaaak. Neka svemirska nalja sta se meni svida je oko 400 kn i bas mi to djeluje dosta skupo za zidnu slicicu.Ā
*Ā
Sto se noktiju tice meni je trauma uzet maÄki svojoj kucnoj skratiti nokte mislim da cu imati pre paniku s malenim. Skare za nokte u zivotu nikad koristila nisam.
*Ā
Od toplomjer a mislila uzet Braunov neki za uho, koristi frendica, zadovoljna, brzo i jednostavno kaze.Ā
*Ā
30tt, zgaravica konstanta Al ju ignoriram, osjecam se bas umorno i povela osjecat donji dio leda i stopala da bole. I dalje sam pristava i bez trudnickog sjaja hahha te upravo pisem u spomenarnicu da ne zaboravim da me malac jako jako ljuti jer se brinem uzasno i dosadna sam svima oko sebe samo zato jer je on mirnica koja ama bas nista ne lupeta iako posteljicu imam iza i popijem dvi litre soka i tablu cokolade, ma kakvi, ljencina. Eto tako da se zna.Ā
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ā¤ļø
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
BokiÄ curke š
Nadam se da ste lijepo provele vikend,mi smo danas baÅ” iskoristili dan,Å”etnja,kavica,ruÄak ,palaÄinke 𤩠sutra ne mjerim Å”eÄer š
Pitanje za vas koje ste veÄ mame,kako ste prale,pripremale robicu? Posebni praÅ”ak?omekÅ”ivaÄ?suÅ”ilica da ili ne,svaki savjet je dobrodoÅ”ao :)

šāāļø29
šØāš¼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama āļøāļø
Baby girl M š
BokiÄ curke š
Nadam se da ste lijepo provele vikend,mi smo danas baÅ” iskoristili dan,Å”etnja,kavica,ruÄak ,palaÄinke 𤩠sutra ne mjerim Å”eÄer š
Pitanje za vas koje ste veÄ mame,kako ste prale,pripremale robicu? Posebni praÅ”ak?omekÅ”ivaÄ?suÅ”ilica da ili ne,svaki savjet je dobrodoÅ”ao :)
Baby neki ili obican sensitive bez omekÅ”ivaÄa.
SuŔilicu nemam ali znam da cure s suŔilicom kažu da im smanji robicu pa pripazite na to.

3130g i 50 cm...naŔa mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naÅ” mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mi smo u pocetku koristili za nju frosch babyĀ koji mi izmeÄu svih tih baby najbolje mirisao i najbolje prao robicu a sad kombiniran bilo koji praÅ”ak sensitive ili Ariel sensitive jer u dmu dobivam stalno kupone za njega pa eto.
Ja sam peglala svu robicu skoro do godine i nesto sad samo ono bolje za van ili kad stignem pa sve peglam jer brdo toga uprlja u danu a ja ne mogu od vena dugo stajati/sjediti za peglom

*
BokiÄ curke š
Visibaba07 ja sve Äekam da netko krene prati robicu i da kaže kako s Äim, da li je suÅ”ila u suÅ”ilici pa da i ja krenem.. Iako smo Lovely i ja meÄu prvima po terminima hahah sve Äekam nekog prije . š Ja imam na suÅ”ilici onaj program djeÄja odjeÄa, ali me svejedno strah na tome da se nebi smanjilo svejedno ... Kupila sam kupila violeta tekuÄi deterdžent za bebe pa Äu s tim prvo oprati posteljinu da vidim jel neki jak miris ili neÅ”to..Ā
BokiÄ curke š
Koristila sam i koristim Persil sensitive praÅ”kasti koncentrirani, bez omekÅ”ivaÄa. SuÅ”im u suÅ”ilici i peglam samo ono Å”to se stvarno popeglati mora. Nema tu stvarno neke velike filozofije dosta se brzo ta robica rijeÅ”i š, a prije poroda bi oprala i posložila sve Å”to imam a onda bi kasnije samo vadila i dopunjavala. NajÄeÅ”Äe sam prvo pranje prala na 60° ili na 40°+ predpranje ako je rijeÄ o osjetljivijoj robi, ali poÅ”to je 98% stvari pamuk iÅ”lo je uglavnom na 60°. Navlake od kolica, jaja, zaÅ”tita za krevetiÄ, dekice....i sl. Sam prala na 30° viÅ”e proprala i sve sam suÅ”ila u suÅ”ilici. NiÅ”ta se nije smanjilo al sam naÅ”timavala program tako da ne bude pre vruÄe (program mix).

url=https://lilypie.com]
Ja sam njegovo sve u pocetku prala odvojeno od naseg, sa normalnim deterdzentom koji i nama stavim, samo bi stavila ono Sagrotan dezinfekcijsko sredstvo za robu jos dodatno i obavezno dodatno ispiranje, bez omeksivaca (stavim malo alkoholnog octa da bude meksa roba). Susilicu nemam, a ne peglam apsolutno nista ni nama ako bas ne moramĀ Ā
Njemu sam prvih mjesec-dva peglala sve, pa onda jedno vrijeme samo bodije i ovo sto ide direkt na kozu a sad vise niti peglam niti odvajam od naseg, svu robu perem skupa sa Pero deterdzentom ili tako nekim prirodnim, i alkoholnim octom umjesto omeksivaca, i duplo ispiranje.
I drugi put planiram isto tako, u pocetku cu peglat a kasnije pocet prat sve skupa, lakse mi je tako skupit masine odvojeno po bojama.

2019 š
2022 š
2024 ā¤ļø
Ja jos uvijek za starijeg koristim Frosch, isto i dalje namjeravam. Imaju cesto i Bipi akcije tako da taj Frosch mi se od pocetka pokazao super pa nisam nista mijenjala. Sto se tice susilice, susim sve normalno i nista se nije skupilo a ostane tako mekano. Pegat cu kao i ranije prvih dva tri mjeseca i to ono sto ide direkt na kozu. Inace iz susilice stvarno sve izaÄe toliko mekako da se lako slozi i ne trazi peglanje. Pravi preporod. Eto jedino sto djeciju odvajam od odrasle i strogo pazim na to.
Ja jos uvijek za starijeg koristim Frosch, isto i dalje namjeravam. Imaju cesto i Bipi akcije tako da taj Frosch mi se od pocetka pokazao super pa nisam nista mijenjala. Sto se tice susilice, susim sve normalno i nista se nije skupilo a ostane tako mekano. Pegat cu kao i ranije prvih dva tri mjeseca i to ono sto ide direkt na kozu. Inace iz susilice stvarno sve izaÄe toliko mekako da se lako slozi i ne trazi peglanje. Pravi preporod. Eto jedino sto djeciju odvajam od odrasle i strogo pazim na to.
I ja odvajam jer toliko toga zaprlja da stvarno imam dovoljno njene robice za perilicu cijelu.
Znam da su svi uvijek govorili da se dodatno opere robica s joÅ” jednim ispiranjem.
*
Sretno svima na pregledu ovaj tjedan.

*
Jutro cure, evo moje neprospavane noci zbog bolova u desnom bubregu. I to sve zbog zatvora kojeg vucemo jos od srijede.Ā
Danas cu nekako tome morat stat na kraj, pisem mail doktorici da mi javi sto da kupim u ljekarni i da koristim jer ovo postaje ludo.Ā
Danas popodne imam tazgovor sa patronaznom sestrom. Evo napisala sam 16 pitanja koja su samo pitanja vezana za porod i prije poroda. Sve poslije cu ju pitat kad se baba rodi ili kad se porod pocne blizit.Ā
Svima zelim lijep i ugodan tjedanĀ

ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji