![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Jutro svima & sretan nam novi tjedan! 🥰 Nadam se da ste sve imale lijep vikend.
Curke koje danas imaju preglede - držim 🤞 da sve bude super! Ja se jako radujem 4D-u s dragim ovu srijedu, nikako dočekat! 😍 Nadam se da će bebolina surađivati 😅
*
Dani prolaze ful brzo, 2.5 mjeseca do termina 😳🤯 Još uvijek nisam naručila komodu za previjanje hahah, ne sjećam se da sam se ikad oko ičeg toliko dvoumila.
Mmmartinaa vjerujem da se jako veseliš 4D pogotovo jer i dragi može sa tobom 😊 Nas to čeka na sljedećem pregledu, pa javljam da su nam promjenili termin sa 14.4 na 12.4. 😁 Sretnooo svima na pregledima 🥰
🙋♂️32 🙋♀️30
➕ 14.12.
4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
Sljedeći pregled 17.5.
Termin 19.8 👶
Dani30 wow veliki dečko 🥰 kako tako brzo ti je stavila pregled već za 10 dana to radi tlaka ili?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Dani 30 koliki je tlak? Mislim da sam ja imala sad na Sv.Duhu 4d ultrazvuk jer sam dobila jako lijepu sliku ličeka,sve se jako dobro vidi. Sretno i uživajte! Ja danas idem na ehokradiografiju jer sam rođena sa srčanom manom pa eto reda radi me šalju
Dani 30 koliki je tlak? Mislim da sam ja imala sad na Sv.Duhu 4d ultrazvuk jer sam dobila jako lijepu sliku ličeka,sve se jako dobro vidi. Sretno i uživajte! Ja danas idem na ehokradiografiju jer sam rođena sa srčanom manom pa eto reda radi me šalju
Sretno na eho,sigurno je sve okej,i mene su bili slali zbog epilepsije i sa srcekom je sve super tako da mi je to jos jedna briga manje
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Cure cestitam na urednim pregledima i sretno popodne :)
Dani 1700 wow to bas konkretna beba, ja kad se rodila imala 1700 ( palcic)
Atina drzim fige da bude anomaly veliki, javi sve :*
Ja evo 30 tjedana Jos nisam ni sobicu ni robicu, Al se tjesim za tri tjedna budem sve :))
Kako sam u Zadru plan mi u 36 tjednu otici k svojima u Zagreb i gore se prijaviti Vinogradska i tamo nastaviti preglede. ( U Zadru sam sad već dvi godine Al imala puno losih iskustava s bolnicom tu pa odlucila ne tu roditi )
Tako da sam u ful pranju u 34. Tjednu wohoo :)
E da pitanjce, imam krevet 180/200 dali ste vi za svoj krevet takodjer uzimale nepropusnu podlogu? Ako da di ima ok po ok cijeni? Hvala
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Evo cure ja se vratila sa razgovora sa patronaznom sestrom. Odlicna je i jako je smirena i pristupacna. Objasnila mi je sve. Rekja je da je jako bitno da kupimo puno gaza i krpica jer da se to potrosi sve u jednom danu pa da ne perem svaki dan 😃
Naucit ce me dojit ali i u bolnici ce me, za bolnicu trebam najvise stvari za sebe. Rekla mi je da pidzame, laganu odjecu, toaletnu torbicu i nek si pripremim hrane za grickat.
Sve uloske i to, sve cu dobit u bolnici onoliko koliko cu trebat. Za bebu da pripremimo laganu pamucnu oblekicu i dugih i kratkih rukava, carapice i kapicu ali da je to to.
Da je najbitnije da kad drzim bebu da bide skin to skin kontakt jer da bebe to vole.
Dala nam je di da se prijavimo na tecaj i nakon tecaja suprug moze sa mnom u radaonu.
Nakon poroda ce doc, pogledat bebicu i mene. Pogledat mi ranu ako ce me sivat, vidjet kako ide dojenje, pogledat pupak i izmjerit bebu. I to ce radit prvih 6 tjedana 2 puta na tjedan.
Jos je rekla da sam zastopana jer progesteron ako uzimam vaginalno, usporava rad crijeva jako i jos se maternica siri. Tako da on je najveci krivac. Nek jedem 5 puta na dan po malo jer ce tako crijeva imat vremena probavit i odradit posao. Ja cu ic kupit jogurt i voce.
Jos je rekla da kad dodem u bolnicu nek si uzmem Colu jer ima dosta kofeina da budem budna 😃
Ugodan razgovor 🙂
Curee, sretno svima danas na pregledima
Puna mi je memorija mobitela, stalno skrinam sve što pišete gdje šta da se uzme, šta mi treba Sutra idemo malo vidjeti po trgovinama pa lagano sve popratiti i uskoro početi sa kupovinom, mislim da ću se rastopiti kad sve to počnem gledati.
👩🦰 26g
🧔28g
12.11 ➕
Termin- 17.07.2022😇🙏👶
Dani30 bogmee veliki deckici su nam tu na ljetnicama💙
Super za pregled 👏🏻👏🏻
Atina cekamo i tebe 😌
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro cure! Hvala vam na savjetima za sve. Prek vikenda nisam citala forum pa sam sad sve proučila 😄.Razmislim još za taj aventov set, šogorica mi isto kaze da je koristila i kupovala stvari pojedinačno.
Mi smo jučer pukli od smijeha jer moramo sebi uzeti uži krevet, ovaj koji sad imamo je neki van standarda 190 širine, i onda kad stavimo kinderbet, bebu možemo jedino ribickim štapom ubacit unutra 🤣.
Hvala za info za rucnike i tetre- to ću onda kad budu oni dani beba pogledati kod malog andela i etherela.
Konačno me prestao boljeti rez operacije 2,5 tjedna se nisam mogla okrenuti niti stati na nogu normalno, bolilo me od trbuha do pete, valjda se rastegnulo to što treba 😄
Anushkakako si? Jesi još u bolnici? Što kažu dr?
Mrvica722drago mi je da si se javila, već sam se zabrinula za tebe što te nema.
Meni je cure jučer tlak bio 115/72 što mi nije bio nikad u zivotu 🤣. Dakle 10tak dana promijene prehrane, 3 l vode i mozak na pašu. Svima svojima sam slikala tlak i slala okolo 🤣.
Sretno svima na pregledima, danas i ovaj tjedan, cekamo lijepe vijesti 💐🥰.
Vi curke sa bolovima nek vam što prije prođe!
Pusa
Još sam u bolnici, terapija gotova, čekam nalaze urinokulture i da vidim što će mi doktor onda reći...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji