Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    21. Veljača 2022. 12:33

MMMartinaaa

Dobro jutro žene drage! Nadam se da ste imale lijep vikend i da ste odmorile.🌻🌞 Ja se nekako baš radujem proljeću, dužim danima, šetnjama, lijepom vremenu…Nadam se da će ubrzo bit toplije jer mi postaje sve teže zakopčavat zimske jakne😅
    Svim curama koje imaju preglede ovaj tjedan želim puuuuuno sreće & lijepih vijesti🥰
    Ariel- i ja tvoj pregled isčekujem kao ozeblo sunce, ali evo još maaaaalo😘
    Ja sam danas pala ispod 100 dana do termina!🤯😳

Bas, bogme ceka i cekam i nikako  jos tjedan i 2 dana, i onda taj dan treba cekat do 17h. Mislim da taj dan necu bit produktivna ni malo.  i da cu bit nervozna 

E pa cestitam ti na 99 dana do termina. Nek ti svih 99 dana prode divno! 

AnnieP
    21. Veljača 2022. 13:03

Pozdrav svima. Sretno ovaj tjedan na pregledima. 
    Ja u četvrtak imam anomaly scan u 5D, veselim se vidjeti bebicu. Mislim da sam je sinoć počela osjećati, slabi su udarci ali mislim da je to to. Suprug je isto stavio ruku i osjetio ju. 🥰

🩷 7/2022

Leemma
    21. Veljača 2022. 14:13

Ina85

Jeli koja od vas vec kupila izdajalicu? Bas gledam online sad su neke na popustu elektricne na jeftinije.hr . Al opet mislim da nije mozda prerano to vec sad kupovat, a onda na ljeto mozda ih vise ne nadem na popustu 🤷‍♀️, nisam pametna.

Ja sam kupila rucnu, da se nadje za svaki slucaj. Ako beba nece sisati onda cu kupiti elektricnu, ali ne prije. :)

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

MMMartinaaa
    21. Veljača 2022. 14:19

Ariel

Bas, bogme ceka i cekam i nikakojos tjedan i 2 dana, i onda taj dan treba cekat do 17h. Mislim da taj dan necu bit produktivna ni malo.i da cu bit nervozna

E pa cestitam ti na 99 dana do termina. Nek ti svih 99 dana prode divno!

Ma proletit će i to, bez brige 🤗
    Hvala ti na željicama, i ja se nadam da ću ugodno provest ostatak dana, pogotovo jer mi se bliži porodiljni kojem se tako radujemmmm 😊❤️

• limica
    21. Veljača 2022. 16:10

cao cure kako ste danas? 
    sretno svima na pregledima ove sedmice 🍀
    meni su nazalost jutros stigli rezultati briseva cerviksa i pozitivan je na mikoplazmu pa sutra moram kod ginekologa po terapiju, morat cu neke antibiotike piti i nisam nimalo sretna zbog toga. ali de sta je tu je bitno sa se izlijeci prije poroda. odbrojavam i dane do porodiljnog, planiram raditi jos minimum 4 sedmice a mozda izguram i jos vidjecu kako se budem osjecala. super mi je jer dok radim zadrzavam kilazu tu gdje jeste a sa druge strane bojim se komplikacija i tog prijevremenog porodjaja 
    strije  - ja sam im jakoooo sklona u pubertetu sam ih dobila po kukovima guzi i straznja strana koljena i jos uvijek se vide ljeti kad potamnim, trenutno ih jos nemam al mislim da cu ih dobiti u zadnjim sedmicama trudnoce. Mazem se od prvog dana uljem za trudnice babylove, alverde puterom protiv strija i babylove uljem za bebe, ponekad i nivea losionom ali mislim da mi to nista nece pomoci hahaha volim da se mazikam kremicama eto jer mirisu lijepo 💁‍♀️
    kolica - mi smo se odlucili za abc desing salsa 4 air 3u1 jer sam se zaljubila u njih, nisu mi nesto ni glomazna, mogu se sklopiti a opet materijal je bas kvalitetan a danas na trzistu ima hrpa predivinih i kvalitetnih kolica i tesko se odluciti.
     sigurna sam da ce svaka mama za svoju bebu izabrati ono najbolje 💗🤰😻

Samoja6
    21. Veljača 2022. 17:36

Pozdrav curke! I meni je danas dan rano počeo... Trebali smo početi s malo radova oko kuće, pa kiša hoće-neće... Na kraju odgodili za sutra, ali ništa od spavanja dalje... Na kraju išli kupiti neki materijal, završili u lesnine na odjelu s kolicima! 😂
    Ako nekome išta znači, cybex balios s lux je sada na popustu... Kišobran kolica (konstrukcija i sportsko sjedalo su sad 2800 kn) s njihovom karticom, koju ako nemate napravite na licu mjesta... Eto, ako nekog zanima...
    Nama je sutra pregled, naravno, paničar od rođenja... Mada osjetim bebu, udara me, lupa, itd, ali neću kupiti ništa dok ne bude pregled... I na kraju se vratimo kući s tim kolicima! Muž je bio jako uporan, a i krenuli smo vidjeti ona peg perego futura, ali je problem što je on jako visok i stvarno su mu većina kolica u knap ili se mora sagnuti... Tako da, eto... Popust, visina, jednostavnost korištenja kolica je presudila...
    Logično, i dalje sam paničar! Tuširanje i smirivanje do sutra!

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Visibaba07
    21. Veljača 2022. 18:08

Lovely da uzeli smo ista ko ti,bila je to ljubav na prvi pogled tako da nisam ni tražila ni komplicirala dalje 🙂
    Ovo su naša 
    https://ibb.co/N99Jpy7
    Koji dizajn ste vi?

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Bobica91
    21. Veljača 2022. 18:13

Ja sam zaboravila napisati da je slijedeci pregled 16.3 pa kad Martina stigne da upise. Mene na momente ulovi panika da moram pocet slagat stvari kao da nemam puno vremena onda krenem racunat dane pa se smirim da ima jos dosta. 

Demetria
    21. Veljača 2022. 20:24

Atina25

Jutro cure ili dobar dan ♥️
    Ja sa za vikend uzela malo odmora pa nisam bila previše aktivna.. danas pregled jedva čekam da vidim curku🥰
    Vidim da ste pisale o cjepivima a kao sta kaže Bobica to je sve individualno i odlučuje za svoje dijete ja sve poštujem,mi smo s malim sve po kalendaru jer je bio zdrav tako da nista nismo odgađali. Sada ću za curicu još extra cijepiti za rotavirus jer je opasan za male bebe i od 2019 mislim da je opcionalno cjepivo uz doplatu od 1000 kn.
    Kreme za sunčanje sam njemu uzimala od Eucerina jer mi je frendica farmaceut tada preporučila a zaborsvila sam točno zasto. Mi smo se kupali sa njegovih 8 mj tako da sad je drugacije a kako živimo na moru planiramo do plaže odmah rano ujutro ili kasno popodne i u hlad pa mislim da neće biti problema. Naučeni smo na sve i znamo mjesta gdje možemo.
    Danas sam happy jer sam konačno odlučila da ćemo uzeti krevetić Cutie Cloud 4u1

Mi smo malu isto mislili cijepiti protiv Rote pa po savjetu pedijatrice nismo jer ih ima bubam 20 vrsta a cijepi se na samo desetak.
    I evo u jesenskim bebama ima par koji su cijepljeni i opet su pobrali Rotu.
    Tako da ćemo razmisliti hoćemo li bracu cijepiti.
    Sve ovisi o nasem osjećaju tada. Kako smo i s njom

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    21. Veljača 2022. 21:54

Anushka

Pozdrav svima, neka svima tjedan i pregledi prođu super.Mfrau i ja smo se upoznale, pa se malo druškamo i pročakulamo da nam prođe vrijeme u bolnici, nadamo se uskoro ići doma😊

Sretno cure 🙏🏻

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.