Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    22. Veljača 2022. 14:57

Lovely_

Mi smo uzeli Veloce Lounge 3u1.
    Ali ne planiramo uzimati bazu niti voziti dijete u tom ispruženom položaju jer to nije niti preporučljivo niti sigurno. Samo djeca s nekim posebnim stanjima i tegobama se smiju voziti u tom ispruženom položaju. Ostale bebe moraju biti u nagibu od 45 sgupnjeva prilikom vožnje.
    Nama će taj ispruženi položaj eventualno dobro doći ako nekad jaje stavimo na kolica pa onda da ispružimo dijete da mu bude lakše. Ali opet samo u nekim iznimnim situacijama, s obzirom da nije preporuka da se dijete u jaju vozi u kolicima. Za to imamo košaru😁 negdje sam pročitala i da ova novija Lounge serija ima veću košaru od SL modela.

Sutra idem po ključeve i krećemo sa opremanjem 😁😁 tako da planiramo da smo kroz 2 do 3 tjedna useljeni tamo. Sav namještaj ćemo sami sklapat, ali nam kuhinju i ormare po sobama mora doći stolar montirati s obzirom da smo to sve po mjeri radili.

Dada sve dobro kažeš..Mi imamo tu veću košaru :) 
    Razlika između onoga šta ste vi uzeli i mi je jedino u toj autosjedalici..SL je ubiti oznaka za autosjedalice,model košare i sportskog dijela  je isti taj Veloce Lounge,Book je sličan model ali ima manje košare i drugačiji način sklapanja..nikad nisam toliko proučava  nešto za sebe ko ssda ta kolica 😀😀

Ajde super 😊 vjerujem da se jako veseliš.
    Taman ćeš sve srediti i doć će bebica..
    Meni je baš super šta vidim da se ta sobica puni,inače je bila sušiona, peglaona a sada pomalo sve baby potrepštine 😍

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MamaH
    22. Veljača 2022. 15:29

Mi jos nismo ni poceli s pripremama. Cekam da odem u Hrv po odjecu za bebe koja stoji kod mojih na tavanu, kolica imamo uzi izbor, sjedalice mi se ni ne gleda jos jer smo imam osjecaj da zadnjih 6 godina samo njih kupujemo😂 imam kinderbet i madrac koji cekaju da dode proljece pa da ih provjetrim malo. Sreca sto sa trecim nemam kaj previse za kupovati, osim ponesto ljetne odjece posto je ostatak ekipe roden usred zime. Nekako imam osjecaj da je sve to jos tako daleko, a zapravo kad se vratimo s puta za uskrs sam vec u 30.tj i imam ravno mjesec dana da sve pripremim jer znam da necu imati ni zivaca ni volje iza 35.tj. Ali laganooo, nema stresa 😂 cekam uzv 4.3.pa kontrolu kod svog gina 8.3. A onda onaj najgori dio, OGGT 🙄 radije bi rodila nego isla piti tu slatku tekucinu. 

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

Demetria
    22. Veljača 2022. 16:11

https://www.kbsplit.hr/ustrojstvene-jedinice/klinike/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/uvjeti-za-pratnju-pri-porodu
    Evo napokon dopustena pratnja i u Splitu 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    22. Veljača 2022. 16:30

Lovely_

Mi smo uzeli Veloce Lounge 3u1.
    Ali ne planiramo uzimati bazu niti voziti dijete u tom ispruženom položaju jer to nije niti preporučljivo niti sigurno. Samo djeca s nekim posebnim stanjima i tegobama se smiju voziti u tom ispruženom položaju. Ostale bebe moraju biti u nagibu od 45 sgupnjeva prilikom vožnje.
    Nama će taj ispruženi položaj eventualno dobro doći ako nekad jaje stavimo na kolica pa onda da ispružimo dijete da mu bude lakše. Ali opet samo u nekim iznimnim situacijama, s obzirom da nije preporuka da se dijete u jaju vozi u kolicima. Za to imamo košaru😁 negdje sam pročitala i da ova novija Lounge serija ima veću košaru od SL modela.

Sutra idem po ključeve i krećemo sa opremanjem 😁😁 tako da planiramo da smo kroz 2 do 3 tjedna useljeni tamo. Sav namještaj ćemo sami sklapat, ali nam kuhinju i ormare po sobama mora doći stolar montirati s obzirom da smo to sve po mjeri radili.

To ti prepiše fizijatar ili neuropedijatar posebnu dozvolu z avoziti dijete u takvom položaju kod određenih rizičnih.
    Tako da kad zaustavi policija imaju roditelji dozvolu za to.
    Ima jedna mama blizance koji su išli sa mojom malom na vježbe i jedan blizanac se vozio tako do određenih mjeseci.

*
    MamaH dobro došla

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• EnaEna
    22. Veljača 2022. 16:47

Pozdrav, evo da se i ja javim. Juce pregled prosao dobro. Odmah i ja bolja. 
    Stim da mi je danas neki tezak dan i sva sam neka nazor. 
    Sto je najbitnije moje bebe su aktivne vrte se 🥰🥰
    Sledeci pregled mi je 7.3. 
    Skontala sam da su mi se odjednom pojavile strije po stomaku, a non stop se mazem. 🤷

Atina25
    22. Veljača 2022. 16:55

MamaH dobrodošla 🥰🥰 
    Treća bebica bas divno 😍😍

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    22. Veljača 2022. 16:56

EnaEna nekako mislim da je s blizanačkom trudnoćom te strije nemoguće izbjeći 🤦😥 mislim i s jednom bebom je lutrija ne dobiti ih ali s dvije je bas tesko ma bitno da su bebe ok strije kasnije i posvijetle 🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Mrvica722
    22. Veljača 2022. 17:10

MfrauM

Mrvica722

MfrauM

Anushkakako si, jesu ti rekli što na vecernjoj viziti?
    Držimo fige da cim prije budeš gotova s tim!
    Mene su dr danas poslali doma, tlak je izgleda divljao od utrogestana još je jedna cura tako imala slučaj, sad će vidjeti sto dalje, cirkulacija u uterusu desno mi je slaba pa se nadaju da će biti bolje, dobila sam terapiju.
    Curke čuvajte se i pazite sebe i svoje bebice.
    Svima koji su po bolnicama želim da to vrijeme što prije prođe!

Kako su vidjeli da ti je cirkulacija sa desne strane slaba

Isla sam na neki koronarni uzv, primarijus je jučer na viziti to tražio, kao radi visokog tlaka moze biti ugrožena cirkulacija bebe. Onda pregledaju bebinu cirkulaciju, posteljicu i te neke žile maternice. Bude onako kao plave i crvene mrljice (protočnost) I kao neki dijagram s valovima kad klikneš na tu boju.Prvo mi nisu mogli naći tu žilu, onda je došlo njih 2 još (u jednom trenu ih je bilo 5 oko mene, tad mi je tlak vjerojatno bio 200) pa je jedan dr bas jako stisnuo sondu i uspio ju naći ali ima malu frekvenciju, nejdu valovi gore dolje nego mi je gotovo ravno. Pitali su me jel pušim možda (nikad u zivotu nisam) I onda su mi rekli kao kako naša tijela nisu simetrična pa ni moje, pa kao bit će to ok, ali moraju se konzult.s mojim dr. Nisu mi puno objašnjavali nego samo mi poslije predali papire što je primarijus rekao za terapiju…

Ahaa to su mi radili vec taj pregled kao redovan, i radit ce ti to opet sa 20tt

• Mrvica722
    22. Veljača 2022. 17:13

MFRAU meni ti je dr u startu ukljucio Andol do 36tt, preventivno

MamaH
    22. Veljača 2022. 17:47

EnaEna

Pozdrav, evo da se i ja javim. Juce pregled prosao dobro. Odmah i ja bolja.
    Stim da mi je danas neki tezak dan i sva sam neka nazor.
    Sto je najbitnije moje bebe su aktivne vrte se 🥰🥰
    Sledeci pregled mi je 7.3.
    Skontala sam da su mi se odjednom pojavile strije po stomaku, a non stop se mazem. 🤷

Strije je skoro pa nemoguce izbjeci, a s vremenom svakako izblijede. ☺️ Ja ih na trbuhu nemam skoro nista, ali zato kad je mlijeko nadoslo, na sisama sam ih imala izvoz. I to bas one duboke, tamne. Sad su stvarno skoro neprimjetne... Ali nastavi mazati cisto da hidratiziras kozu, ne moze naskoditi. 

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.