Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    22. Veljača 2022. 17:51

EnaEna ja sam mazala jednako i grudi i trbuh i na trbuhu jos uvijek nijedne a na cickama brdo ih je vec. Bas su ljubicaste kratke i debele.. nikako mi se ne svidaju ali sto je tu je. Nadam se da trbuh nece🙂

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Demetria
    22. Veljača 2022. 18:12

Lovely_

Demetria

Lovely_

Mi smo uzeli Veloce Lounge 3u1.
    Ali ne planiramo uzimati bazu niti voziti dijete u tom ispruženom položaju jer to nije niti preporučljivo niti sigurno. Samo djeca s nekim posebnim stanjima i tegobama se smiju voziti u tom ispruženom položaju. Ostale bebe moraju biti u nagibu od 45 sgupnjeva prilikom vožnje.
    Nama će taj ispruženi položaj eventualno dobro doći ako nekad jaje stavimo na kolica pa onda da ispružimo dijete da mu bude lakše. Ali opet samo u nekim iznimnim situacijama, s obzirom da nije preporuka da se dijete u jaju vozi u kolicima. Za to imamo košaru😁 negdje sam pročitala i da ova novija Lounge serija ima veću košaru od SL modela.

Sutra idem po ključeve i krećemo sa opremanjem 😁😁 tako da planiramo da smo kroz 2 do 3 tjedna useljeni tamo. Sav namještaj ćemo sami sklapat, ali nam kuhinju i ormare po sobama mora doći stolar montirati s obzirom da smo to sve po mjeri radili.

To ti prepiše fizijatar ili neuropedijatar posebnu dozvolu z avoziti dijete u takvom položaju kod određenih rizičnih.
    Tako da kad zaustavi policija imaju roditelji dozvolu za to.
    Ima jedna mama blizance koji su išli sa mojom malom na vježbe i jedan blizanac se vozio tako do određenih mjeseci.

*
    MamaH dobro došla

Da da znam. Zato sam i napisala da se jedino bebe s određenim stanjima tako smiju voziti. Nikako na svoju ruku.

❤️
    Samo sam htjela potvrditi za druge koje čitaju iz prve ruke.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Samoja6
    22. Veljača 2022. 19:38

Evo ja se tek sad stigla javiti i pročitati sve... Jutros smo bili na pregledu, hvala Bogu sve je u redu! Sve je izmjerila - kaže da sve odgovara!
    Jedino što nažalost nismo sigurni u spol... Misli da je curica, ali kao nije 100% sigurna.
    Onaj UZV je onako, malo stariji, pa se mislim da odem kod privatnika na jedan pregled da budemo sigurni...
    Što se tiče profila Guk-a, u otpusnom pismu je pisalo, ponoviti za 2 mjeseca, ali eto, pošto je bilo sve u redu, dala mi je dopuštenje da si sama mjerim, da ne moram ići tamo! Svaka čast svakome, ali meni to stvara strašan stres i radije ću kupiti aparatić i raditi to kući... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Nara-Nara
    22. Veljača 2022. 20:14

Mama H dobro došla i nek bude školska trudnoća 🤗
    Anushka ima što novoga kod tebe? Jesu te pustili kući?

• Nara-Nara
    22. Veljača 2022. 20:19

Već sam jednom pitala bila, ali sad opet malo konkretnije pitanje 😄
    Imate li kakva iskustva oko toga na što pripaziti kod kupnje marame za nošenje bebice? Može li se bebica nositi u poluležećem položaju, onako da noge nisu raširene? Ona žablja pozicija mi se ne čini previše profitabilna za kukove 🤔😅

Ina85
    22. Veljača 2022. 20:29

Nas pregled prosao super. Dobili smo i slikicu 3d . Al samo lica. Dal vas svrbi trbuh i cice? Ja mazem al opet svrbi ufff. Bas sam smotana danas zaboravila pitat doktora o tome 😭😵‍💫. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Anushka
    22. Veljača 2022. 20:47

Pepsi19

Anushkaima što novoga kod tebe? Jesu te pustili kući?

Pepsi evo danas mi rekli još 3 dana antibiotika, nadam se da ću u subotu doma. Već mi je neizdrživo i fali mi moja curka doma, malo malo pa plačem kad se sjetim.a opet moram pazit i na ovu malu u trbuhu. Svejedno, ne daj Bože nikome da mora biti tako odvojen od djeteta, stvarno je teško.čak mi je i muž počeo falit🤣

url=https://lilypie.com]

Demetria
    22. Veljača 2022. 21:08

Anushka

Pepsi19

Pepsi evo danas mi rekli još 3 dana antibiotika, nadam se da ću u subotu doma. Već mi je neizdrživo i fali mi moja curka doma, malo malo pa plačem kad se sjetim.a opet moram pazit i na ovu malu u trbuhu. Svejedno, ne daj Bože nikome da mora biti tako odvojen od djeteta, stvarno je teško.čak mi je i muž počeo falit🤣

Shvaćam te drzi se ❤️🙏🏻

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• EnaEna
    22. Veljača 2022. 21:20

Atina25, Mama H, MissR 
    Ma ne zamaram se ja time previse, mazem se i dalje, samo mi cudno kako su odjednom se pojavile. Najbitnije mi je da je sve drugo u redu 😊. 

Mama H, dobro nam dosla. 
    Drago mi je da su nam svima pregledi dobro prosli.

Prijateljica mi je bila na isto na IVF-u pa sam u iscekivanju njene bete za 2 dana 🍀🙏. Nekako uz nju se prisjecam sebe i svog otvaranja mail-a sa betom. A ja evo vec usla u 23 tt. 😊 Kako mi se nekad cini da vrijeme bas leti. Dan mi se oduzi ali sedmica mi proleti za cas. 

• EnaEna
    22. Veljača 2022. 21:21

Anushka

Pepsi19

Izdrzi jos malko 🍀🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.