Dobro jutro žene drage! Nadam se da ste imale lijep vikend i da ste odmorile. 🌻🌞 Ja se nekako baš radujem proljeću, dužim danima, šetnjama, lijepom vremenu...Nadam se da će ubrzo bit toplije jer mi postaje sve teže zakopčavat zimske jakne 😅
Svim curama koje imaju preglede ovaj tjedan želim puuuuuno sreće & lijepih vijesti 🥰
Ariel- i ja tvoj pregled isčekujem kao ozeblo sunce, ali evo još maaaaalo 😘
Ja sam danas pala ispod 100 dana do termina! 🤯😳

Jutro cure tj meni već dan jer sam budna od 4 sata 😆😆
Ali još sam u krevetu,čitam knjigu i baš mi je top,vani je ionako kiša 😒 ručak će biti nešto na brzinu.. četvrtak mi je pregled,napokon pri vrhu liste i vjerovatno odmah iza toga OGTT tako da moram pripaziti već ovaj tjedan sa hranom malo..
Danas očekujem kolica 😍
Sretno na pregledima 🍀🍀

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Dobro vam jutro i sretno danas s pregledima! 🙃
Mene nesto satralo, jel vrijeme, jesu hormoni, jel kombinacija svega... uopce se ne mogu fokusirati, kao da se nisam do kraja probudila, i kao da mi se lagano vrti u glavi cijelo vrijeme 🙈
Sreca pa ne moram nista i nigdje danas, mogu provesti dan u sigurnim zagrljaju kauca 😄

👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Dobro jutro curkee i zelim svima lijep tjedan, da pregledi svima prođu dobro🤞🏻☺️
Visibaba Koja ste kupili na kraju? Mozda si pisala ali nisam upratila.. javi svakako dojmove 😊 ja jedva cekam da moja stignu i da ih sklopim iako nemam mjesta u stanu ni za iglu vise🤣
Leemma e tako je meni bilo jucer.. prelezala pola dana. Na kraju sam mjerila tlak i bio je bas nizak tako da mi je vjerovatno od toga bilo lose
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Dobro jutro curkee i zelim svima lijep tjedan, da pregledi svima prođu dobro🤞🏻☺️
Visibaba Koja ste kupili na kraju? Mozda si pisala ali nisam upratila.. javi svakako dojmove 😊 ja jedva cekam da moja stignu i da ih sklopim iako nemam mjesta u stanu ni za iglu vise🤣
Leemma e tako je meni bilo jucer.. prelezala pola dana. Na kraju sam mjerila tlak i bio je bas nizak tako da mi je vjerovatno od toga bilo lose
Odlučili smo se za Peg Perego Veloce 3u1,jako sam uzbuđena a dostava kao od 12-16h nadam se da će prije 😊 poslikam kad ih složimo 😍
Nevjerojatno koje uzbuđenje za nešto šta nije za mene,kako se to promijeni 😀😀

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Slikaj nam onda😁
Ajme da. Ja sam za rockas nedavno dobila poklon bonove dm, zara i sve sam potrosila na baby stvarcice i robicu
Nista sebi na kraju nisam kupila 😅
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jeli koja od vas vec kupila izdajalicu? Bas gledam online sad su neke na popustu elektricne na jeftinije.hr . Al opet mislim da nije mozda prerano to vec sad kupovat, a onda na ljeto mozda ih vise ne nadem na popustu 🤷♀️, nisam pametna.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobro vam jutro i sretno danas s pregledima! 🙃
Mene nesto satralo, jel vrijeme, jesu hormoni, jel kombinacija svega… uopce se ne mogu fokusirati, kao da se nisam do kraja probudila, i kao da mi se lagano vrti u glavi cijelo vrijeme 🙈
Sreca pa ne moram nista i nigdje danas, mogu provesti dan u sigurnim zagrljaju kauca 😄
Ista sam ti. Sve se nesto vrtim po stanu a nista konkretno. Najradije bih sebi napravila jos jednu kafu. Ja jedino danas popodne moram na pregled,a do tad kauc,telefon i daljinski. Icemo nesto pojesti vani poslije pregleda. Tako da ni rucak danas ne pravim. I jos razmisljam sta bih doruckovala. Pojela sam neku kiflu uz nes kafu jutros i nesto nisam gladna.

Jutro cure ili dobar dan ♥️
Ja sa za vikend uzela malo odmora pa nisam bila previše aktivna.. danas pregled jedva čekam da vidim curku🥰
Vidim da ste pisale o cjepivima a kao sta kaže Bobica to je sve individualno i odlučuje za svoje dijete ja sve poštujem,mi smo s malim sve po kalendaru jer je bio zdrav tako da nista nismo odgađali. Sada ću za curicu još extra cijepiti za rotavirus jer je opasan za male bebe i od 2019 mislim da je opcionalno cjepivo uz doplatu od 1000 kn.
Kreme za sunčanje sam njemu uzimala od Eucerina jer mi je frendica farmaceut tada preporučila a zaborsvila sam točno zasto. Mi smo se kupali sa njegovih 8 mj tako da sad je drugacije a kako živimo na moru planiramo do plaže odmah rano ujutro ili kasno popodne i u hlad pa mislim da neće biti problema. Naučeni smo na sve i znamo mjesta gdje možemo.
Danas sam happy jer sam konačno odlučila da ćemo uzeti krevetić Cutie Cloud 4u1

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jeli koja od vas vec kupila izdajalicu? Bas gledam online sad su neke na popustu elektricne na jeftinije.hr . Al opet mislim da nije mozda prerano to vec sad kupovat, a onda na ljeto mozda ih vise ne nadem na popustu 🤷♀️, nisam pametna.
Ja cu dobit i rucnu i elektricnu. Planirala sam i ja kupiti ali ako budu na mene 🤷🤦.... Ja nisam sisala uopste niti sam jela na flasicu. Mene su hranili sa kascicom i plakali. Nadam se da ce ovo dvoje mojih biti na tatu, da vole siku. Da nece biti problema sa dojenjem.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji