Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    27. Siječanj 2022. 16:39

Pozdrav svima. Evo mene s pregleda, bila sam privatno sa suprugom na 4D, iako je bilo malo prerano za to ali se dobro vidjelo. Dobili smo i usb da gledamo. Ipak nam ne dolazi dečkić nego curica, što sam ja i osjećala cijelo vrijeme, presretna sam, ne mogu prestati plakati. S bebom je sve u redu.
    No ima nešto, doktorica je rekla da to zaboravim ali slikala je to i upisala u nalaz. Znači piše Uz plod vidljiv tračak tkiva debljine 5mm, a duljine 63mm koji se proteže između prednje i desne bočne stijenke kavuma.
    Da li je netko možda imao iskustva s tim? Šta je to? Prođe li samo ili?

🩷 7/2022

Ariel
    27. Siječanj 2022. 17:06

Ljubicica ja ne mogu nista u drzavnom hrvatskom zdrastvu jer sam ga otkazala cim sam se odselila da ne bi imala poslije problema. Ali ja u svom gradu imam privatnika koji je obiteljski prijatelj i sve nam radi besplatno. Tako da bi mi mogao i on, ali ima ordinacije na vise mjesta pa bi trebala bas pogoditi kad je on tamo. A mislim da se s tim necu zezat, neda nam se to. Pa cemo napravit u austriji iako kosta 230 eura. Tako smo se dogovorili suprug i ja.

Nola_
    27. Siječanj 2022. 19:32

Pozdrav svim curama, nisam bila aktivna na ovom forumu al se nadam da me primate🤗 
    Zatrudnila sam uz pomoc ivf/icsi postupka nakon duge i mucne borbe. Od pocetka sam na komplikacijama zbog hematoma. Moj djecak se inace skroz uredno razvija i lijepo napreduje💙 
    Medutim mene ti strahove bas muce... cini mi se da mi je gore sto vise znam a silom prilika sam bila prisiljena upoznati se sa puno toga. Prvo sam strahovala hoce li se vidjeti gv i žv, pa hoce li srce kucati, pa hoce li se razvijati, pa missed ab-a, pa hoce li nifty doci uredan, pa se sad jos uvijek jako bojim spontanog, pa bakterija, pa cu valjda prijevremenog poroda pa hoce li porod proci u redu.... 😓 jesam li jedina? Kako se vi nosite sa strahovima? 

Demetria
    27. Siječanj 2022. 19:37

pravnica

Demetria

pravnica

Pozdrav svima, čitam vas tjednima i muku mučim. javljam se prvi put na neki forum, a posebno ovakve vrste. ako sam fulala mjesto i temu unaprijed se ispričavam. uglavnom prema mojoj ginekologinji trudna sam 8+1. prvi ultrazvuk je bio s 7+4 plod 0.44 cm ( odgovara 6+1), čuli su se otkucaji ne glasno i jako ali su se čuli. nakon 7 dana ponovljen je ultrazvuk i plod je 0.56 cm sto odgovara 6+2, medutim otkucaji se ne čuju iako je navodno vidljivo da srce kuca. - tako kaze dr, a na nalzu piše EO ne prikazujem. sad sam za 5 dana naručena na color dopler. iako je doktorica objasnjavala zasto vjerujte mi ja nista nisam čula, u mojoj glavi samo muk je bio. gestacijska i zumanjčana su ok. iako nisu izričito rekle jasno je bilo da nije dobro i svjesna sam toga. doktorica kaze moguća je kasnija implementacija pa da sam manje trudna, ali čini mi se da je to samo bio način utjehe do srijede i color doplera. ima li netko s sličnim iskustvom, kako se najbolje postaviti i prihvatiti. hvala.

Meni je bila kasna ovulacija i kasna implantacija.
    Sretno i drzi se.
    Bilo bi lijepo da nam se javis nakon pregleda.
    Cure uvijek traze savjet utjehu pa se nikad više ne jave.
    Javi nam ❤️🙏

evo da se javim, sutra u 8 na sv.duh na medikamentozni prekid trudnoće 😔 potrazila sam i drugo mišljenje i potvrdeno je sve kao i prvo. ovaj put nije bilo sreće, nadam se da sljedeći put bude. vama svima želim puno zdravlja i da vam sve bude kako treba 🤗

Također...želim ti brzo rainbow bebicu 
    Sretno i drzi se nisi sama

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Visibaba07
    27. Siječanj 2022. 20:15

AnnieP

Pozdrav svima. Evo mene s pregleda, bila sam privatno sa suprugom na 4D, iako je bilo malo prerano za to ali se dobro vidjelo. Dobili smo i usb da gledamo. Ipak nam ne dolazi dečkić nego curica, što sam ja i osjećala cijelo vrijeme, presretna sam, ne mogu prestati plakati. S bebom je sve u redu.
    No ima nešto, doktorica je rekla da to zaboravim ali slikala je to i upisala u nalaz. Znači piše Uz plod vidljiv tračak tkiva debljine 5mm, a duljine 63mm koji se proteže između prednje i desne bočne stijenke kavuma.
    Da li je netko možda imao iskustva s tim? Šta je to? Prođe li samo ili?

Čestitam na curici 💞💞💞💞
    Za ovo stvarno neznam,ali ako ti je rekla da ne brineš,onda sigurno nije nešto alarmantno..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    27. Siječanj 2022. 20:18

Nola_

Pozdrav svim curama, nisam bila aktivna na ovom forumu al se nadam da me primate🤗
    Zatrudnila sam uz pomoc ivf/icsi postupka nakon duge i mucne borbe. Od pocetka sam na komplikacijama zbog hematoma. Moj djecak se inace skroz uredno razvija i lijepo napreduje💙
    Medutim mene ti strahove bas muce… cini mi se da mi je gore sto vise znam a silom prilika sam bila prisiljena upoznati se sa puno toga. Prvo sam strahovala hoce li se vidjeti gv i žv, pa hoce li srce kucati, pa hoce li se razvijati, pa missed ab-a, pa hoce li nifty doci uredan, pa se sad jos uvijek jako bojim spontanog, pa bakterija, pa cu valjda prijevremenog poroda pa hoce li porod proci u redu…. 😓 jesam li jedina? Kako se vi nosite sa strahovima?

Hej, dobrodošla..nisi jedina...
    Evo me u većem tjednu od tebe i strah je još tu i biti će vjerojatno do kraja..nažalost mislim da uopće ne uživam u trudnoći koliko bi trebala upravo zbog tog straha,sve je dobro 2 dana nakon pregleda a onda opet sve ispočetka,da mogu svaki dan bi bila na pregledu...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• babyM
    27. Siječanj 2022. 22:15

Cure, znate li možda je li u redu ići po doznake 1.2.za 1. mjesec? Dr.radi utorkom, a nisam išla 25.1.🤔 nadam se da mi neće propasti jedan mjesec 😒😒 

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

• Mrvica722
    27. Siječanj 2022. 22:41

Pitanje žigne me u desnom jajniku, valjda je jajnik na neke pokrete. Jel imam razloga za zabrinutost? 

Samoja6
    27. Siječanj 2022. 22:53

Idući tjedan me čeka OGTT.... Jeli išla već koja od vas? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MomM.94
    27. Siječanj 2022. 23:11

babyM

Cure, znate li možda je li u redu ići po doznake 1.2.za 1. mjesec? Dr.radi utorkom, a nisam išla 25.1.🤔 nadam se da mi neće propasti jedan mjesec 😒😒

Da, do 5-og moras predat doznaku u hzzo, da bi dobila za prethodni mjesec.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.