Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepika
    20. Siječanj 2022. 11:41

ljubičica

Ariel

Ok ja cu napravit grupu sutra, pa tko se zeli prikljucit super, tko ne - ne mora. Ili moze kasnije. Sve je u redu. A kasnije se preko fejsa (i ovdje naravno) dogovorimo i razmjenimo brojeve i napravimo neku Viber mobilnu grupu da imamo laksi pristup svemu.

Kako će to izgledati u Fb grupi sa identitetom?
    Mi se svi ovdje sad poznamo po ovim nadimcima, ja sam priče nekih ljudi vezala za njihove nadimke.
    Kako ćemo se povezati sa svojim nadimcima na fb?
    Hoće li nastati opći kaos.
    Ima li neko imformatičko rješenje 😁

Mislim da nema rjesenja 😂
    Mi smo u zimskim bebama napravile post u kojem smo se predstavile nadimkom i zaljepile popis na vrh stranice dok se nismo prilagodile, iskreno sad se vise ni neznamo po nadimcima😂

• Mrvica722
    20. Siječanj 2022. 11:45

MfrauM

Hvala cure za cice sad mi je lakse! 🤗
    Jel tak mrvica72!

Tak je cure su divne i puno nam pomažu ♥️

BlaBla
    20. Siječanj 2022. 12:05

Ariel, ja sam kupila nekoliko pari tajica i traperica za trudnice i to mi se pokazalo kao najbolje rjesenje. Nisam se udebljala, ali primjetila sam da mi smeta sve sto me reze u predjelu trbuha, zato su mi te trudnicke stvari s onim gore prosirenim trbuhom najbolje sto se tice udobnosti. Gore neku siru majicu, vestu i to je to. Obicne tajice i siroke tremirke meni osobno smetaju u trbusnom dijelu, iako sam pokusavala i s tim. 
    Tinkica27, hvala na informaciji za Kaufland, bas cu svratit po bodije! 
    Ideja za formiranje grupe na FB je super, podrzavam 🤗

AnnieP
    20. Siječanj 2022. 12:30

Ariel ja sam prije mjesec dana kupila tajice u H&M za probu, od tad ih stalno nosim. Preudobne su mi, zadovoljna sam s njima. Kupila sam i dvoje tajice u Lidlu ali su lošije kvalitete, biti će mi za po kući.
    Nosim još i svoje sve trenirke, imam 2 hlače koje još mogu nositi ali stvarno naknap jer kad sjednem stiska me malo, tako da ih rijetko nosim.

🩷 7/2022

• Iman_20
    20. Siječanj 2022. 12:37

Cao buduce mamice
    Ja sam na temi jesenske bebe 
    Tek nam je test pokazao plusuc prije par dana.Zelim da cujem misljenje mama koje imaju djecu oko 2 god 
    Moj djecak ina godinu i 8 mjeseci.Kako se nositi s tim?Da ki nosate svoju djecu?S obzirom da smo djecak i ja sami 24h 
    Muz je terenac.Pa eto zanimaju me vasaa misljenja i imal takvih mamica?
    Da li miskite da je rizik nosati starije dijete?

Astera
    20. Siječanj 2022. 12:42

Cure slažem se za Facebook grupu. Ariel kad napraviš stavi link tu pa se priključimo. Samo nek bude zatvorena grupa da nam ne upada bilo tko.  A s nadimcima ćemo se već snaći 😅
    Demetria ajde, bar sad ne moraš s mužem imati masku s obzirom da je on pozitivan (pišem zbog tvog povećanog libida 😄). Držite se, samo da se niš ne komplicira 💪

Ariel
    20. Siječanj 2022. 12:44

AnnieP

Ariel ja sam prije mjesec dana kupila tajice u H&M za probu, od tad ih stalno nosim. Preudobne su mi, zadovoljna sam s njima. Kupila sam i dvoje tajice u Lidlu ali su lošije kvalitete, biti će mi za po kući.
    Nosim još i svoje sve trenirke, imam 2 hlače koje još mogu nositi ali stvarno naknap jer kad sjednem stiska me malo, tako da ih rijetko nosim.

Znam da su tajice super ali ja trazim nesto za ic na posao a ne mogu u tajicam au ured. Trenirke su jos prihvatljive, ali tajice nikako. Pogotovo jer radim sa puno muskih i ni ja se nebi osjecala ugodno u toj okolini u tajicama. 
    Doma sam u pidzami cijeli dan. Imam jednu za po dan i jednu u kojoj spavam. Udobne, pamucne, lagane. 
    A jo sne mogu u haljinama hodat jer ce se vidjet a nitko ne zna za trudnocu tu. 

dunja03
    20. Siječanj 2022. 12:52

Ariel

AnnieP

Znam da su tajice super ali ja trazim nesto za ic na posao a ne mogu u tajicam au ured. Trenirke su jos prihvatljive, ali tajice nikako. Pogotovo jer radim sa puno muskih i ni ja se nebi osjecala ugodno u toj okolini u tajicama.
    Doma sam u pidzami cijeli dan. Imam jednu za po dan i jednu u kojoj spavam. Udobne, pamucne, lagane.
    A jo sne mogu u haljinama hodat jer ce se vidjet a nitko ne zna za trudnocu tu.

a tajice pa preko neka duga sira tunika? meni je to sada glavni outfit za ic negdje 🤭🤭

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

MfrauM
    20. Siječanj 2022. 12:53

Ariel ja sam u hm-u uzela neke rastezljive crne hlače,  onak su elasticne i imaju usivenu crtu na sredini nogavica, a onda sam počela raditi od doma pa mi stoje, obučen ih kad idem do ducana😆. Uglavnom imam filing da te hlače rastu samnom, probaj tako nešto. Vidjela sam takve i u c&a , onak za par tjedana će ti to biti ok.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Ariel
    20. Siječanj 2022. 12:55

dunja03

a tajice pa preko neka duga sira tunika? meni je to sada glavni outfit za ic negdje 🤭🤭

Morat cu proucit. Nasla sam neke haljine koje izgledaju ko jako dugacke dukserice i siroke su. Pa mozda to kupim i pocnem nosit. I jos koju trenirku. Najbolje bi mi bilo da ne idem nigjde jos mjesec dana i onda mogu nosit trudnicku odjecu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.