Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    20. Siječanj 2022. 15:03

Hvala cure,moram bebac mi je sad najvazniji,i to je ono kaj me jucer ubilo jer satima nisam pila a on me lupka svako malo ko da mi oce rec mama daj mi pit a ja nista nemogu,bas me dotuklo

Demetria zasto to nije dobro? I sad se osjecam ko debil al kaj je pupo?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    20. Siječanj 2022. 15:05

Pepsi ne povracam pa je i to nesto,al sam ful slaba i kasalj me muci

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Nara-Nara
    20. Siječanj 2022. 15:11

Teab

Pepsine povracam pa je i to nesto,al sam ful slaba i kasalj me muci

Probaj popiti cijeđeni limun i šećer ili sprite ako imaš. I nek ti netko skuha juhu da elektrolite nadoknadiš.
    Nadam se da ćeš uskoro na bolje. 🤗🤗🤗🤗

• limica
    20. Siječanj 2022. 15:13

cao curke kako ste? 
    ja sam imaala jutros mini srčani, naime kad sam ustala i malo prohodala krenula mi je neka tekućina da curi nekontrolisano. morala sam se par puta presvući jer sam izgledala kao da sam se upiškila. muz i ja smo umrli od straha. stojim ja u kupatilu on sa mnom a voda samo niz mene, ni boje ni mirisa obicna voda. onda sam zvala svog doktora i on me poslao u dom zdravlja da se javim tamo ginekologu koji bude i ako treba da me onda posalju u bolnicu, pokusavao me preko telefona umiriti da je to vjerovatno urin jer nemam bolove nikakve ali ja sam samo jecala i pocela sam sebi umisljati da me boli stomak. onda sam otisla u dom zdravlja i pregledao me doktor i rekao da je to neki iscjedak malo tecnijeg oblika ali da je sa bebom sve uredu tj. da sam zatvorena a cerviks normalne duzine. moram raditi briseve i urin da se ustanovi od cega mi je taj iscjedak ali to cu cekati svoj termin kod doktora koji mi i vodi trudnocu privatno. 
    sve u svemu mislim da mi je srce stalo danas ali eto na kraju se ispostavilo da nije nista strasno. 
    nije svejedno kad mislis da ti istjece plodna voda a na stranu to sto sam ja jos u izolaciji i to sto je beba od sinoc mirna, osjetim je ali ne toliko kako ona to zna da udari 

• limica
    20. Siječanj 2022. 15:16

Ariel ja nosim tajice i ove sad duge dzempere sto se nose, ima ih prelijepih u H&Mu. nije preporucljivo da se stomak zateže a ima i ovih kosulja predivnih to cu na proljece tako haljinice i te malo duze stvari na tajice nositi. 

• limica
    20. Siječanj 2022. 15:17

Teab želim ti da sto prije ozdravis i dodjes sebi, uzimaj puno vitaminaa i odmaraj se sto vise mozes 💜

Teab
    20. Siječanj 2022. 15:26

Limica hvala 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Mary10
    20. Siječanj 2022. 15:35

Demetria ajoj, bas te sastavilo. Nazalost, kod korone je bas potreban odmor a znam da uz malo dijete to bas i nije moguce. Bar se potrudi s vitaminima i puno tekucine. Sta se tice svrbeza pupe ili trbuha 😁 ja sam za taj pojam cula tek nedavno da ima veze sa žući, ali to su teški svrbeži, nepodnošljivi. Ja inače vodim borbu s atopijskim dermatitisom od malih nogu pa sad nastojim ne koristiti kortikosteroide osim kad sam na rubu suza od boli. Podrucje trbuha mi je suho i koza se ljusti pa nastojim natopiti kremom nakon tusiranja i prodje. Ne zelim pomisljat da je nesto gore, zaboravljamo da se koza siri i da smo u periodu zime i dzempera i toplije vode, drukcije prehrane.

.. 
    Pregled - moja gin je zakon! Tako mi je drago da sam se prebacila privatno voditi trudnocu. Opet 40min uzv-a, sve smo prosli ponovno od organa do prstica, posteljice i pupcane. Cura nam se i smjesila i zvakala i okretala za 180. Pitala sam je za bolove u trbuhu nisko sta se dosta nas ovdje zalilo na i kaze dr. da je to normalno jer raste i siri se, moja je pogotovo zivahna. Rekla mi je da sam toliko mrsava u trbuhu da je normalno da je vec osjetim. Djeli nas 1,5cm barijere - svega 1,5 moje koze, nemaa masti i pupe 😅 dobila sam i 5 slika na usb-u.

Sve u svemu diiivan pregled 💕

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Mary10
    20. Siječanj 2022. 15:38

Teab zelim brz oporavak 🤗 samo odmaraj.

.. 
    Zalando trenerke jel mislite na neki određeni njihov brand ili? Ja sam u 2 dana osjetila ogromnu razliku u velicini trbuha. Bojim se da za 2 tjedna necu imat vise sta nosit. Meni fale traperice na koje mogu svoje tople cizme i nekakav dzemper. U trenerkama mi uvijek hladnjikavo, ali najudobnije. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Ema:)
    20. Siječanj 2022. 15:44

Ariel, ja sam na početku dok mi još stomak nije baš rastao nosila svoje hlače kao i prije i onda sam s negdje 14, 15 tjedana skužila da mi više nisu udobne, mogla sam biti u njima, ali počele su polako stiskati i prijateljica mi dala svoje hlače i tajice trudničke, ja sam mislila da se to krene kasnije nositi i kad sam ja probala te trudničke hlače sam se preporodila, znači to je toliko udobno da bi mogla cijeli dan u njima biti, isto idu po veličinama pa ima i manjih koje možeš tako s 15-16 tjedana početi nositi, možda i prije, ovisi koliko ti brzo trbuh naraste, i dosta se rasteže taj gornji dio pa ih možeš nositi i po mjesec-dva jednu veličinu, opet ovisi o trbuhu  na početku dok ti je trbuščić manji možeš preko samo neku malkoc dužu majicu eventualno da se ne vidi taj rastezljivi dio i to je to.. a drugo ja imam nekih haljina koje su rezane kako kažu i druge cure ispod grudi i dolje samo padaju lagano nabrane, to sam nosila prije trudnoće i sad su mi isto super, sad se stomak malo vidi kad ju obučem, ali bitno je da ne stišće ništa 
    btw, hlače su iz h&m-a, moje su mama super skinny high rib

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.