Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    20. Siječanj 2022. 13:00

Ariel

dunja03

a tajice pa preko neka duga sira tunika? meni je to sada glavni outfit za ic negdje 🤭🤭

Morat cu proucit. Nasla sam neke haljine koje izgledaju ko jako dugacke dukserice i siroke su. Pa mozda to kupim i pocnem nosit. I jos koju trenirku. Najbolje bi mi bilo da ne idem nigjde jos mjesec dana i onda mogu nosit trudnicku odjecu

Ja bi ti preporučila u h&m imas poslovnih bluza koje onako šire malo padaju ispid grudi elegantno a nece niko skuzit doslovno mozes i malo hlače otkopčat ispod ne vidi se 🙈😂 malo su duže mislim da takve bluzice i košuljice mozes svugdje nać, jos je hladno pa mozes neke majice i malo ljepša pletiva koja nisu uz tjelo

Ariel
    20. Siječanj 2022. 13:13

Mrvica722

Ariel

dunja03

a tajice pa preko neka duga sira tunika? meni je to sada glavni outfit za ic negdje 🤭🤭

Morat cu proucit. Nasla sam neke haljine koje izgledaju ko jako dugacke dukserice i siroke su. Pa mozda to kupim i pocnem nosit. I jos koju trenirku. Najbolje bi mi bilo da ne idem nigjde jos mjesec dana i onda mogu nosit trudnicku odjecu

Ja bi ti preporučila u h&m imas poslovnih bluza koje onako šire malo padaju ispid grudi elegantno a nece niko skuzit doslovno mozes i malo hlače otkopčat ispod ne vidi se 🙈😂 malo su duže mislim da takve bluzice i košuljice mozes svugdje nać, jos je hladno pa mozes neke majice i malo ljepša pletiva koja nisu uz tjelo

BAs sam jucer imala takvu pletenu vestu i traperice koje sam cijelo vrijeme imala otkopcane 

Astera
    20. Siječanj 2022. 13:21

Ariel

dunja03

Baš sam bila danas u HM-u i ima i tamo tih dugih širokih duksa i lijepih kao trenirki/tajica pa na njih možeš neku širu majicu/tuniku. 
    Ja sam još u običnim tajicama, a imam dvoje traperica iz NY koje sam kupila nedavno i fulala broj (uzela veće), a sad sam sretna jer sam fulala jer su toliko rastezljive i baš se prilagođavaju tijelu tak da me to niš ne stišće. 

Teab
    20. Siječanj 2022. 13:28

Preletila kaj ste pisale,al tolko je toga da nisam uspjela popratit,skuzila sam nes za fejs al to je sve. Ja jucer od 5 popodne do 3 ujutro na hitnoj bila. Em sto kasljem jos uz sto god da sam pojela sam ispovracala. Pa muz zvao hitnu,naravno dosli preglali me i rekli idemo 👩‍🎤 i tako sam ja zbog sumnje na covid i povracanja od pol 6 do skoro pol 1 ujutro lezala u kontejneru bez da su mi dali kapi vode. Na covid negativna al nekakva upalni proces postoji. Vise ne zovem hitnu osim ako ne umirem.

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    20. Siječanj 2022. 13:28

Ariel ja sam kupila tajice u H&M,nosim ih na posao na čizme i duzu majicu,hoodie duksu tako da mi bas ne viri guzica ili si🤣 u H&M imas sigurno ljepših bluzica,majici ili kupi si haljine šire pa stavi pojas,a ima i trenerkica npr da uzmes veći broj sta nosis pa ti traje duže.. meni su tajice spas evo i znam da ću ih jos duze nosit pa mi je to najisplativije bilo i te haljine. 
    Demetria nekad mi ne dođu obavijesti al onda bacim oko tu i tamo da vidim sta se pisalo isto kao ovdje na forumu ali mi je puno preglednije jer točno vidim kome bi sta odgovorila

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ariel
    20. Siječanj 2022. 13:35

Cure hvala na idejama. Kad dodem kuci napsat cu zalando jer nikako ne planirma ic u ducane sad. Em nemam volje em mi bude zlo od one maske FFP2 u kojoj ne mogu disat. 
    A ne mozes u ducan ako nemas 2G (cijepljen ili prebolio) i onda jos mormao masku imat. Ja ne mogu, odmah s enasekiram. Tako da cu na Zalando, asos i abput you pogledat sto se nudi. 
    Sad cekam pregled u ponedjeljak pa cu pocet malo doma vjezbat. Istegnut se,malo noge, ruke i tako. Nista puno ali malo da se pokrenem. Isla sam svaki dan u teetanu pa mi zabranio doktor. Sad mi je uzasno, osjecam se ko krumpir na kaucu. 

Anushka
    20. Siječanj 2022. 14:05

Teab

Preletila kaj ste pisale,al tolko je toga da nisam uspjela popratit,skuzila sam nes za fejs al to je sve. Ja jucer od 5 popodne do 3 ujutro na hitnoj bila. Em sto kasljem jos uz sto god da sam pojela sam ispovracala. Pa muz zvao hitnu,naravno dosli preglali me i rekli idemo 👩‍🎤 i tako sam ja zbog sumnje na covid i povracanja od pol 6 do skoro pol 1 ujutro lezala u kontejneru bez da su mi dali kapi vode. Na covid negativna al nekakva upalni proces postoji. Vise ne zovem hitnu osim ako ne umirem.

Teab drži se, nadam se da će ti brzo proći👍jao baš sto viroza u ovo vrijeme...

url=https://lilypie.com]

Teab
    20. Siječanj 2022. 14:16

Anushka cim sam doma odma je lakse,samo sad me sljede pretrage,muka mi je od toga

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

marta96
    20. Siječanj 2022. 14:21

Teab jesi im rekla da si friško cijepljena?
    Ja kad sam preko ljeta isla na hitnu i kod dr jer mi je srce znalo lupati do 120 i tlak mi je bio povisen uz to sam i stalno kašljala.. Odma me pitala jel sam se cijepila.. Al budući da nisam na tome je ostalo 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    20. Siječanj 2022. 14:26

Prijavljujem sljedeći pregled 24.02. (tek) to je za 35 dana,već sada neznam kako ću dočekati to,to će mi do sada biti najduži razmak između pregleda ☹️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.