Preletila kaj ste pisale,al tolko je toga da nisam uspjela popratit,skuzila sam nes za fejs al to je sve. Ja jucer od 5 popodne do 3 ujutro na hitnoj bila. Em sto kasljem jos uz sto god da sam pojela sam ispovracala. Pa muz zvao hitnu,naravno dosli preglali me i rekli idemo 👩🎤 i tako sam ja zbog sumnje na covid i povracanja od pol 6 do skoro pol 1 ujutro lezala u kontejneru bez da su mi dali kapi vode. Na covid negativna al nekakva upalni proces postoji. Vise ne zovem hitnu osim ako ne umirem.
Ajme ženo moja jesi se ispatila..
Tako mi je žao..😕
Pa što su ti zaključili na kraju? Kakav upalni proces?
Jesu ti dali išta?
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Zato ja nemam tih problema sa odjecom i stezanjem ,jer nosim samo suknje visokog struka i haljine ,pa me nema sta stezati 🙈
Ne posjedujem niti jedne hlače ,traperice opcenito ne podnosim. Ne nosim niti najlonke ni strample. Sve mi to strasno opcenito smeta. Inace se bavim jednom vrstom plesa pa sam cesto u bodijima po kojima recimo primjecujem da sam se poprilicno prosirila. Ali od trbuha jos ni t., doduse ja sam tek u 12tt🥰
Jutro cure,
Ja sam frizuru vec obavila. Sisanje na bob i spasila sam se 😁
..
Na pregledu sam za sat vremena 😁 cula sam curku na bw pa mi je 90% lakse. Nema stresa prije pregleda.
..
Cure u koroni, jeste li bolje? Nadam se da vam simptomi idu blaži 🤗
Nimalo bolje...naprotiv šlajm i kašalj me ubijaju. Uzasno sam umorna a nemam kad odmarati
Cure s koronom kakve ste simptome imale? Jel vam temp uspjela padati?
Kašalj grlo šlajm nos vrtoglavica slabost bol u leđima i ostatku tijela
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sto se grupice na fejsu tice. Mi trudnice iz ovog foruma smo isto tako napravile grupu na feju. Stavile ju pod tajno da nikakav padobranac ne upadne u nju samo tako. Ulazak u grupu je bio potvrdivanjem nadimka iz foruma. Bez potvrdenog nadimka nitko nije mogao uci. I onda smo se predstavile tj. napisale u grupi tko smo i sto smo sa odgovarajucim nadimkom sa foruma kako bi se i u fejs grupi prepoznale 🥰
Cure kojima taman pocinje rasti trbuscic. Sto nosite?
Ja stanem u traperice jos ali sam osjetila da mi nije ugodno sjedit 8 sati u njima i da me stezu oko trbuha onda. Danas sam ko klosar obucena u trenirku a ako obucem haljinu izgledam debelo jer mi se trbuh nije zaokruzio. Izgledam ko da nisam WC vidjela 6 dana.
Suprug mi je naredio da si kupim neke ljepse trenirke danas na zalando jer izgledam ko da me voda donesla. A i nebi usko jer jos nitko na poslu ne zna da sam trudna.
Super su mi trenerke sa Zalando. Vratila sam samo i narucila manji broj od onoga koji inace nosim jer su mi bile kesaste. Vjerojatno do modela je
*
Preletila kaj ste pisale,al tolko je toga da nisam uspjela popratit,skuzila sam nes za fejs al to je sve. Ja jucer od 5 popodne do 3 ujutro na hitnoj bila. Em sto kasljem jos uz sto god da sam pojela sam ispovracala. Pa muz zvao hitnu,naravno dosli preglali me i rekli idemo 👩🎤 i tako sam ja zbog sumnje na covid i povracanja od pol 6 do skoro pol 1 ujutro lezala u kontejneru bez da su mi dali kapi vode. Na covid negativna al nekakva upalni proces postoji. Vise ne zovem hitnu osim ako ne umirem.
Ajme Teab, bas te sastavilo... 🤕😒 sad odmaraj i brz oporavak zelim!
Marta prvo kaj su pitali ali naravno da im cjepivo nije poveznica,jer kaj bi to bilo od cjepiva.
Ljubicica naci nista mi nisu rekli,kao da napravim urinokulturu zbog manjka proteina iako mislim da mi je taj manjak proteina od manjka vode u krvotoku al ajde neka im je i poslali me doma s javite se obiteljskom ljecniku
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Cure slažem se za Facebook grupu. Ariel kad napraviš stavi link tu pa se priključimo. Samo nek bude zatvorena grupa da nam ne upada bilo tko. A s nadimcima ćemo se već snaći 😅
Demetria ajde, bar sad ne moraš s mužem imati masku s obzirom da je on pozitivan (pišem zbog tvog povećanog libida 😄). Držite se, samo da se niš ne komplicira 💪
Hahha odmah sam ga poljubila ali za ostalo cemo pričekati da ozdravim.
Ariel ja sam prije mjesec dana kupila tajice u H&M za probu, od tad ih stalno nosim. Preudobne su mi, zadovoljna sam s njima. Kupila sam i dvoje tajice u Lidlu ali su lošije kvalitete, biti će mi za po kući.
Nosim još i svoje sve trenirke, imam 2 hlače koje još mogu nositi ali stvarno naknap jer kad sjednem stiska me malo, tako da ih rijetko nosim.
Znam da su tajice super ali ja trazim nesto za ic na posao a ne mogu u tajicam au ured. Trenirke su jos prihvatljive, ali tajice nikako. Pogotovo jer radim sa puno muskih i ni ja se nebi osjecala ugodno u toj okolini u tajicama.
Doma sam u pidzami cijeli dan. Imam jednu za po dan i jednu u kojoj spavam. Udobne, pamucne, lagane.
A jo sne mogu u haljinama hodat jer ce se vidjet a nitko ne zna za trudnocu tu.
*
Teab drzi se...
Mene danas svrbi pupo ne sviđa mi se to jer to nije dobro
*
A jadna. Jesi li sad što bolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji