Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary10
    20. Siječanj 2022. 15:38

Teab zelim brz oporavak 🤗 samo odmaraj.

.. 
    Zalando trenerke jel mislite na neki određeni njihov brand ili? Ja sam u 2 dana osjetila ogromnu razliku u velicini trbuha. Bojim se da za 2 tjedna necu imat vise sta nosit. Meni fale traperice na koje mogu svoje tople cizme i nekakav dzemper. U trenerkama mi uvijek hladnjikavo, ali najudobnije. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Ema:)
    20. Siječanj 2022. 15:44

Ariel, ja sam na početku dok mi još stomak nije baš rastao nosila svoje hlače kao i prije i onda sam s negdje 14, 15 tjedana skužila da mi više nisu udobne, mogla sam biti u njima, ali počele su polako stiskati i prijateljica mi dala svoje hlače i tajice trudničke, ja sam mislila da se to krene kasnije nositi i kad sam ja probala te trudničke hlače sam se preporodila, znači to je toliko udobno da bi mogla cijeli dan u njima biti, isto idu po veličinama pa ima i manjih koje možeš tako s 15-16 tjedana početi nositi, možda i prije, ovisi koliko ti brzo trbuh naraste, i dosta se rasteže taj gornji dio pa ih možeš nositi i po mjesec-dva jednu veličinu, opet ovisi o trbuhu  na početku dok ti je trbuščić manji možeš preko samo neku malkoc dužu majicu eventualno da se ne vidi taj rastezljivi dio i to je to.. a drugo ja imam nekih haljina koje su rezane kako kažu i druge cure ispod grudi i dolje samo padaju lagano nabrane, to sam nosila prije trudnoće i sad su mi isto super, sad se stomak malo vidi kad ju obučem, ali bitno je da ne stišće ništa 
    btw, hlače su iz h&m-a, moje su mama super skinny high rib

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

Demetria
    20. Siječanj 2022. 16:21

Teab

Hvala cure,moram bebac mi je sad najvazniji,i to je ono kaj me jucer ubilo jer satima nisam pila a on me lupka svako malo ko da mi oce rec mama daj mi pit a ja nista nemogu,bas me dotuklo

Demetriazasto to nije dobro? I sad se osjecam ko debil al kaj je pupo?

Pupo pupak trbuh....
    https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/nova-mama-upozorava-ne-ignorirajte-svrbez-u-trudnoci-8725
    Moja prijateljica je dobar dio trudnoce zbog toga preležala u bolnici na posebnoj dijeti.
    Ali mislim da me ocito samo iziritiralo jer mi mala stalno ubacivala kekse u grudi takve mrvljene

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    20. Siječanj 2022. 16:27

Mary10

Teab zelim brz oporavak 🤗 samo odmaraj.

..Zalando trenerke jel mislite na neki određeni njihov brand ili? Ja sam u 2 dana osjetila ogromnu razliku u velicini trbuha. Bojim se da za 2 tjedna necu imat vise sta nosit. Meni fale traperice na koje mogu svoje tople cizme i nekakav dzemper. U trenerkama mi uvijek hladnjikavo, ali najudobnije.

Ja sam uzela najjeftinije crne. Na about you su samo tajice a to mi je rizik jer ne znam koliko su debele.
    Svi hvale one lelosi tajice a meni je to preskupo 
    Kad si podstanar i imas dijete radije novac trosim na druge stvari.
    Imam dvije šire haljine s stranice pija.hr i super su mi.
    Ustvari idem sad vidjeti imaju li koje dvije pletene haljine da si naručim za ova tri mjeseca rada sto jos imam.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    20. Siječanj 2022. 16:34

Na zalandu kupujem adidas i under armor trenirke. Cak sam i anna field gledala jer su lijepe. Ali nemaju neku svoju marku, kupujem klasicne marke samo da ne moram u ducan 😂

Astera
    20. Siječanj 2022. 16:49

Demetria mene isto zna krenut svrbiti koža, ali najviše potkoljene, tu i tamo podlaktice, a manje trbuh. I to najčešće navečer nakon tuširanja. A guglajući sam se te kolestaze živa isprepadala pa neću ni čitati više ništa 🙄
    Teab ajme grozno, drži se i za dehidraciju je dobar onaj rehidromiks iz ljekarne (nisam ziher da smiju trudnice, ali to su elektroliti pa vjerujem da je ok, proguglaj). Ili juha kao što je netko napisao. 

MfrauM
    20. Siječanj 2022. 16:51

Teab ajme bas mi je zao, stvarno su nehumani tako dugo držati trudnicu na hitnoj. Nadam se da ćeš biti bolje! 
    Demetria meni su rekli za čišćenje jetre i za zuc što više zelenog povrća iako se to meni nikako ne da 🙈. 
    Nadam se da ćeš biti ok!

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

ljubičica
    20. Siječanj 2022. 16:56

Teab

Hvala cure,moram bebac mi je sad najvazniji,i to je ono kaj me jucer ubilo jer satima nisam pila a on me lupka svako malo ko da mi oce rec mama daj mi pit a ja nista nemogu,bas me dotuklo

Demetriazasto to nije dobro? I sad se osjecam ko debil al kaj je pupo?

Pa jesu li ti bar dali infuziju?!

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Atina25
    20. Siječanj 2022. 17:03

Teab ajmeee drzi se bas mi je zao 😥 nije dovoljno da je toliko korone svugdje i svega jos i to..
    Anita23 i naša grupa je zatvorena i nitko ne može u nju tako da se bez problema to riješi..
    Limica znači ja sam se momentalno isprepadala kad sam ovo čitala, i ja bi pomislila da je plodna vode,hvala bogu da je sve ok🤞🤞🤞♥️
    Simptome svrbeža trbuha nemojte ignorirati nikako,nije da vas plašim ali moja frendica je izgubila bebu u 39 tj trudnoće radi kolestaze, nije rekla doktoru jer nije znala bila je na pregledu pred porod s 38 sve je bilo OK,i kasnije neću ni pisat. Tako da ako osjetite ista tako javite se dr.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Mary10
    20. Siječanj 2022. 17:07

Pa postoji li mogucnost da se ta kolestaza skuzi preko krvi ili nekako prije? E sad, kakav to svrbez mora biti :O

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani