Poz cure, nisam se javlhala skoro punih mj dana sto zbog obaveza, neplaniranih situacija i sl ali pokusat cu se sad sto vise ukljuciti 😊
Jucer bila na pregledu, sve ok beban 338g, potvrdeno da stize decko 😁 iduci pregled imam 17.2
A sad odoh na citabje zadnjih par 50ak str da skuzim na kojim ste temama
Gabi ja sam imala temp 2 dana, prvi dan nisam skidala jer je bila do 37,6 a drugi 38 tad sa skidala s lupocetom 2x, i to je to nakon toga vise nemam sad je 36,5 cijelo vrijeme. Hunjavica jaka, nos curi i grlobolja ko da mi je netko uzarenu peglu stavio u usta i dosta sam umorna. Ostalo sve ok, e da prvu noć su me bolile sve kosti i mišići, poslije toga ništa...
Atina25 hvala puno, sad si me malo smirila, joj već sam zabrijala da nešto nije u redu od ovog svega, ono brojim već koliko sam pastila pocuclala da nisam nešto zasrala s tim, muž je htio već ic kupiti banywatcher rekla sam mu ak ne nađem srceko da ću tek onda poludit a ne smijem nikud van, pa je odustao za sad.🤪
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Jutro cure 😊
Ja danas potegla spavanje 😁
Cure sa koronom držite se 👍🍀
Može face grupa pa kasnije Viber ili slično šta se mene tiče 😊
Nemogu se sjetiti točno ali čini mi se da je neka od vas kupila nedavno Peg Perego kolica,možda Martina (oprosti ako sam pogriješila)?
Koji model si uzela?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Hvala cure za cice sad mi je lakse! 🤗
Jel tak mrvica72!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Mfraum sad sam i ja snizila temp sa 38 na 37,1. Samo isto grlo boli pece i nos curi.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Atina ja sam bila crnka 10 punih godina i proslo sam se proljece posvjetlila s pramencicima u brinetu. Nisam nista ostetila kosu😄 boju jos i mogu promjeniti ali duzinu.. tesko😂
Svakakoo uzivaj na frizu ❣️👍🏻
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ma i mene su cicke prestale sa 12,13 tt, sad nekad bradavice jedino skuzim da su osjetljive i malo su se povećale, muž uživa 😂 inače jučer mi je beba bila baš aktivna. Navečer sam se namazala biobazom i ležala na leđima, tako je udarala da je trbuh poskakivao. Prvi put da sam uspjela i vidjeti 🥰😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure kojima taman pocinje rasti trbuscic. Sto nosite?
Ja stanem u traperice jos ali sam osjetila da mi nije ugodno sjedit 8 sati u njima i da me stezu oko trbuha onda. Danas sam ko klosar obucena u trenirku a ako obucem haljinu izgledam debelo jer mi se trbuh nije zaokruzio. Izgledam ko da nisam WC vidjela 6 dana.
Suprug mi je naredio da si kupim neke ljepse trenirke danas na zalando jer izgledam ko da me voda donesla. A i nebi usko jer jos nitko na poslu ne zna da sam trudna.
Pepika čestitam na dječaku!
Cure koje ste u koroni držite se, ja sam se cijepila drugom dozom prije 2 dana i opet sam počela kašljati 😏
Sad za vikend je 15 % sniženje na sve autosjedalice u bubamari..
U kauflandu je 20% na neke kuniboo stvarčice za bebe.Ima podloga za presvlačenje, sa minnie i mickey mouse 139kn,ima bodića i hlačica disney, tetra pelena, dekica. Sve kao organski pamuk, a cijene su ok. Violeta maramice 99%voda su 3 paketa oko 26 kn.
Ja sam se danas naživcirala jer mi se jako svidjela ta podloga a nemam ju gdje kupiti i onda mi muž pošalje poruku da zašto ju nisam kupila.... Živa sam se pojela... Sviđaju mi se ideje za fb grupu,whats app ili što već odlučite. 😄
Na brzinu procitala nesto sad kad beban spava 😁
I ja sam za fejs grupu 😃 imam je za zimske bebe 20/21 i tamo svaki dan stavimo post "brbljaonica" i tamo pisemo svasta i u podkomentar odgovoris onome na koga se odnosi i bas nam je pregledno, a kad nas nesto bas bitno zanima il nesto stavimo bas objavu i fakat funkcionira savrseno
Vidim pisale ste o zainteresiranosti muzeva i sl, moj nije bio vas nesto zainteresiran u smislu da miluje trbuh i sl, za stvari je samo pitao sto sve treba i za sto sluzi ali kad se malac rodio sve ga odjednom zanimalo i u svemu htio sudjelovati.
Pratnja na porodu bio je samnom od 12 do 21.20 kad sam rodila i jos 2h kasnije je smio biti s nama i stvarno mi je puno pomogao i olaksao od odlaska do wca, masiranja leda prilikom trudova, dodavanja vode i sl, on je od prvog dana htio biti prisutan jest da nije ocekivao vidjet bas toliko koliko je vidio ali ide opet 😂
Posjete nakon poroda rodila sam 31.1. i nisam htjela nikakve posjete bar mj dana i stvarno su svi postivali, jedino nam je krsni kum odmah dosao jer je radi u austriji a bas su tad donjeli zakon zbog korene da nece moc prelazit granicu a sveki nam se nasla uvrjedenom sto ona nemoze doc al iskreno nije nas ni bilo briga, jos me u bolnici maltretirala nek ne slikam s bebom da ode razvit sliku za zid i takve stvari na sto sam popizdila i muza maltretirala nek ju smiri al ovaj put cu sama ako presjeci to maltretiranje ako bude potrebe😂
Sortiraj odgovore
Najstariji