Dan cure 😘
Taubeko Dobrodošla,meni je panorama dosla za točno 7 dana,u čet radila i drugi čet je dosla..
Ljubičica evo ja sam jutros bila na zavodu dat urinokulturu već treći put za redom jer svaki put imam 3 križića leukocita i 2x je dosao nalaz da je sterilno vidjet ćemo sad,dobro je sta moj dr na nista ne odmahne rukom već sve provjerava sta nije loše.. tako da obavis to pa si na miru
Demetria zao mi je za maleckuuu,moj je isto imao prošle god kad je imao 2 i doslovno niti jedan simptom nije imao,nas dva glava i mišići koma a on nista pun energije tako da lako oni to prebrode
Teab krepala sam na dio s mulatkinjom ali da točno te razumijem evo 🤣 ne komentiraj nista,ima da ti je slonica najljepša i bok🤣🤣🤣🤣
—–
Ja sam jutros bila 3 sata u shoppingu 🤦 trazila si nesto normalno za obuć jer već mi je sve tijesno pomalo,nisam do sada nista kupila osim gegica i grudnjaka u Lidlu. Inače stalno nosim hoodice ili haljine jos od prije trudnoće danas sam si kupila trudničke tajice i hlače u H&M stvarno mi je malo onako bilo loše kad sam se pogledala u ono ogledalo kako sam velika 🤦 i ta svijetla kao da mi pojačaju dodatno celulit 🤣
Nju temperatura baš satrala i sinoc i danas.
Tesko mi ju gledati bubanu.
*
Kupila sam i ja ali dvije trenerke preko Zalando jer gdje god sam gledala su tajice a ne znam koliko su debele.
Pa mi draže onda trenerke pogotovo sad dok je jos hladno.
Tajice iz lidla cu hvatati drugi puta to mi vise za proljeće
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure pitanje danas sam 12+3 jucer negativna na brzom a danas pozitivna, sutra idem na pcr koji ce vjerojatno bit pozitivan. Ja sam super nisam nikako imala temperaturu, malo me nos i grlo zezali. E sad da li je neka od vas imala kovid u trudnoći, malo me brine nije mi jos završio prvo tromjesječje, mada sam sad u četvrtak bila na kontroli beba super, nuhelani nabor i sve. I zanima me u roku koliko ste krenile primat fraksiparin?
Ima nas par u grupi koje smo trenutno zaražene, a dosta njih je cijepljeno ili su prebolile.
Ja imam puno gore simptome i ko za vraga evo malena dobila temperaturu tako da nista od spavanja vecerati
Jel ti mozda ginekolog uvodio nesto terapije zbog korone ili će ti samo kontrolirat
Nije jos nista. Čujemo se stalno, rekla je da kad izađem iz izolacije da se javim, pa ćemo obaviti pregled i dobit ću upute za daljnje praćenje. Samo cu joj napomenuti da bi ja provjerila prvo krv prije terapije zbog povijesti bolesti koje i obiteljske
*
https://www.facebook.com/groups/savjeti.o.autosjedalicama/permalink/1864103770441028/
Online Mala škola dojenja u utorak, 18.1.2022.
*
U utorak, 18. siječnja 2022. s početkom u 17:00 na platformi Zoom održat će se online radionica Mala škola dojenja.
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.
Predviđeno trajanje je do 20:00 sati (uključeno je 15 minuta pauze).
Radionica je namijenjena trudnicama i njihovim partnerima te ostalim članovima obitelji koji će biti podrška dojilji.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se prijavite putem poveznice. Rok za prijavu je ponedjeljak, 17. siječnja u 16 sati.
Potvrdu o sudjelovanju s linkom na radionicu dobit ćete na mail adresu najkasnije do utorka, 18. siječnja u 12 sati.
U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, saznat ćete osnovne informacije o dojenju, dobiti prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo, da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme. Na maloj školi dojenja razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju. Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ukoliko se susretnu s problemima.
Majke koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.
*
Blabla meni su ti rekli na zadnjoj kontroli sa 18+ nesto da mi je cerviks skracen,sve kaj je meni dr reko je primirite se i postujte trudnocu ko da trcim maraton svaki dan,al dobro sad primirena cekam 27.1. da vidim kako ce to proc,tad cu bit uc u 22. tt ak se ne varam,ja radim sve ko i prije samo ipak ne dizem nista tesko,i pokusavam se sto manje sagibat i vise odmarat
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
U utorak, 18. siječnja 2022. s početkom u 17:00 na platformi Zoom održat će se online radionica Mala škola dojenja.
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.
Predviđeno trajanje je do 20:00 sati (uključeno je 15 minuta pauze).
Radionica je namijenjena trudnicama i njihovim partnerima te ostalim članovima obitelji koji će biti podrška dojilji.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se prijavite putem poveznice. Rok za prijavu je ponedjeljak, 17. siječnja u 16 sati.
Potvrdu o sudjelovanju s linkom na radionicu dobit ćete na mail adresu najkasnije do utorka, 18. siječnja u 12 sati.
U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, saznat ćete osnovne informacije o dojenju, dobiti prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo, da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme. Na maloj školi dojenja razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju. Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ukoliko se susretnu s problemima.
Majke koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.
Ja sam bila na tome prošli mjesec i stvarno preporučam! Mislim da ću u 4mj otići još jednom - taman da osvježim pamćenje. Ponavljanje je majka znanja 😁
Evo mene danas zove sestra da pomaknemo termin pregleda u petak pa idem malo ranije i da mi kaže da dr. ima koronu pa će biti zamjena.
Jeeej 3. pregled 3. doktorica 😂
Samo se nadam da ću ja ostati zdrava da obavim taj pregled jer mi je sad već trta. Prva trudnoća, a pojma nemam što se unutra događa i je li sve okej.
Cure koje muku muče s prostorom, potpisujem ovo za prematalicu. Šogi mi je isto trudna i kupili su to, ali mi izgleda preogromno tako da mislim da ću preskočiti i kupiti komodu za bebine stvari, a nadam se da ćemo i preseliti kroz godinu-dvije dok je beba još mala.
Ne sjećam se tko je ono pitao za prvi rođendan ali evo
https://www.facebook.com/shinystuffdizajn/
https://instagram.com/shiny_stuff_dizajn?utm_medium=copy_link
Imaju dosta personaliziranih stvari
Preporuka i za https://tvornicapoklona.hr/
Mi smo za nasu curi naručili deku s ove stranice a sad ćemo jednu i braci kad potvrdimo jos jednom spol
https://tvornicapoklona.hr/
*
Što mislite o onoj prematalici koja je kao komoda sa ladicama za stvari iz ikee? Ne znam gdje ću sa bebinim stvarima (robica kozmetika). Mi ćemo morati uzeti nama 20cm uži krevet i gurnuti ga skroz do zida kako bi stao kinderbet, mislim onaj iz ikee neki jer ono što raste s bebom nema šanse, nadam se da ćemo se onda kroz neko vrijeme preseliti u nešto veće. Gdje ćete vi držati bebine stvari?
E cure a kakva je ono pretraga kad se popiskis u času pa gurnes papir ? Koliko taj papir mora stajati unutra? Meni su sestre rekle sam da to obavim i donesem im trakicu pa su kim nule glavom, kao oke, a nisam pitala za što je to.
Mi planiramo imati komodicu za bebine stvari i gore staviti prematalicu, pa nanasat prematalicu gdje nam pase ovisno o situaciji.
–
To je test traka za urin, ona pokazuje dal ima leukocita, eritrocita, nitrita (produkt bakterija), proteina i jos neke stvari, ali te cetri su im najbitnije za nase stanje.
Hvala puno na objašnjenju! 😊
Jutros sam piškila na tu trakicu i baš sam se pitala što je to.
U našem zdravstvu naravno ne dobiješ velika objašnjenja..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Sortiraj odgovore