Ma moja mama ce se jako veselit, za novu godinu mi je zazelila da ostanem trudna ove godine. A nije znala da sam vec trudna. I imaju vec 2 unuka, i sad jos 2 na putu. Ali to ce biti moje prvo i znam da ce se jako veselit. I znam da ce im reakcije bit malo kasnjele, ali takvi su. Kad im se sve slegne, uvijek pokazu koliko su sretni.
Mislim da se zapravo svi nasi roditelji jako vesele.
A sto se svekrve tice, mi smo i sa njom i sa svekrom (rastavljeni su) u hladnijim odnosima, cak i moj suprug. Rastava nije protekla dobro i jos je sve to frisko. S njima se ni se cujemo ni ne vidimo. Suprug je rekao da im nece nista govorit, vec kad vide i skuze da dobro. Bas je nesto ljut an sve njih. Rekli smo njegovoj seki i ona se jako veseli sto ce bit teta. S tim da njegov tata njegovu sestru ispituje o meni i o tome jesam li ja njoj ikad rekal zelim li djecu, umjesto da mene pita. To nas sve jako ljuti - ona mu samo kaze nek nas pita. A on se ne usudi
Svekru je stalo i mislim da Äe bit presritan kad Äuje. Isto tako razumi ako mu je neugodno pitat vas jer vas ne želi povridit, moji su Äekali 3 godine na ovo i tek kad im kazes vidis koliko je to zapravo njih muÄilo.isto tako su okolo naokolo propitkivali i nije to njima za zamjerit i mi cemo jedva cekat bit bake. To je njima najveÄa radost imat mini svoje djete za kojeg ce imat viÅ”e vremena. Mozda ih vaÅ”a beba sve poveže.Ā

Cure pitanje danas sam 12+3 jucer negativna na brzom a danas pozitivna, sutra idem na pcr koji ce vjerojatno bit pozitivan. Ja sam super nisam nikako imala temperaturu, malo me nos i grlo zezali. E sad da li je neka od vas imala kovid u trudnoÄi, malo me brine nije mi jos zavrÅ”io prvo tromjesjeÄje, mada sam sad u Äetvrtak bila na kontroli beba super, nuhelani nabor i sve. I zanima me u roku koliko ste krenile primat fraksiparin?
Ima nas par u grupi koje smo trenutno zaražene, a dosta njih je cijepljeno ili su prebolile.
Ja imam puno gore simptome i ko za vraga evo malena dobila temperaturu tako da nista od spavanja vecerati
Jel ti mozda ginekolog uvodio nesto terapije zbog korone ili Äe ti samo kontroliratĀ

Dan cure š
Taubeko DobrodoÅ”la,meni je panorama dosla za toÄno 7 dana,u Äet radila i drugi Äet je dosla..
LjubiÄica evo ja sam jutros bila na zavodu dat urinokulturu veÄ treÄi put za redom jer svaki put imam 3 križiÄa leukocita i 2x je dosao nalaz da je sterilno vidjet Äemo sad,dobro je sta moj dr na nista ne odmahne rukom veÄ sve provjerava sta nije loÅ”e.. tako da obavis to pa si na miru
Demetria zao mi je za maleckuuu,moj je isto imao proÅ”le god kad je imao 2 i doslovno niti jedan simptom nije imao,nas dva glava i miÅ”iÄi koma a on nista pun energije tako da lako oni to prebrode
Teab krepala sam na dio s mulatkinjom ali da toÄno te razumijem evo 𤣠ne komentiraj nista,ima da ti je slonica najljepÅ”a i bokš¤£š¤£š¤£š¤£
āā
Ja sam jutros bila 3 sata u shoppingu 𤦠trazila si nesto normalno za obuÄ jer veÄ mi je sve tijesno pomalo,nisam do sada nista kupila osim gegica i grudnjaka u Lidlu. InaÄe stalno nosim hoodice ili haljine jos od prije trudnoÄe danas sam si kupila trudniÄke tajice i hlaÄe u H&M stvarno mi je malo onako bilo loÅ”e kad sam se pogledala u ono ogledalo kako sam velika 𤦠i ta svijetla kao da mi pojaÄaju dodatno celulit š¤£
Nju temperatura baÅ” satrala i sinoc i danas.
Tesko mi ju gledati bubanu.
*
Kupila sam i ja ali dvije trenerke preko Zalando jer gdje god sam gledala su tajice a ne znam koliko su debele.
Pa mi draže onda trenerke pogotovo sad dok je jos hladno.
Tajice iz lidla cu hvatati drugi puta to mi vise za proljeÄe

3130g i 50 cm...naŔa mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naÅ” mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure pitanje danas sam 12+3 jucer negativna na brzom a danas pozitivna, sutra idem na pcr koji ce vjerojatno bit pozitivan. Ja sam super nisam nikako imala temperaturu, malo me nos i grlo zezali. E sad da li je neka od vas imala kovid u trudnoÄi, malo me brine nije mi jos zavrÅ”io prvo tromjesjeÄje, mada sam sad u Äetvrtak bila na kontroli beba super, nuhelani nabor i sve. I zanima me u roku koliko ste krenile primat fraksiparin?
Ima nas par u grupi koje smo trenutno zaražene, a dosta njih je cijepljeno ili su prebolile.
Ja imam puno gore simptome i ko za vraga evo malena dobila temperaturu tako da nista od spavanja vecerati
Jel ti mozda ginekolog uvodio nesto terapije zbog korone ili Äe ti samo kontrolirat
Nije jos nista. Äujemo se stalno, rekla je da kad izaÄem iz izolacije da se javim, pa Äemo obaviti pregled i dobit Äu upute za daljnje praÄenje. Samo cu joj napomenuti da bi ja provjerila prvo krv prije terapije zbog povijesti bolesti koje i obiteljske

*
https://www.facebook.com/groups/savjeti.o.autosjedalicama/permalink/1864103770441028/
Online Mala Ŕkola dojenja u utorak, 18.1.2022.

*
U utorak, 18. sijeÄnja 2022. s poÄetkom u 17:00 na platformi Zoom održat Äe se online radionica Mala Å”kola dojenja.Ā
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoÄ pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.
PredviÄeno trajanje je do 20:00 sati (ukljuÄeno je 15 minuta pauze).
Radionica je namijenjena trudnicama i njihovim partnerima te ostalim Älanovima obitelji koji Äe biti podrÅ”ka dojilji.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se prijavite putem poveznice. Rok za prijavu je ponedjeljak, 17. sijeÄnja u 16 sati.
Potvrdu o sudjelovanju s linkom na radionicu dobit Äete na mail adresu najkasnije do utorka, 18. sijeÄnja u 12 sati.
U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, saznat Äete osnovne informacije o dojenju, dobiti prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo, da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme. Na maloj Å”koli dojenja razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju. Istovremeno, buduÄe majke upoznaju savjetnice za dojenje koje Äe im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ukoliko se susretnu s problemima.
Majke koje odsluÅ”aju Rodinu Malu Å”kolu dojenja, ÄeÅ”Äe uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rjeÅ”avanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakÅ”e se javljaju za pomoÄ i imaju veÄu podrÅ”ku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.

*
Blabla meni su ti rekli na zadnjoj kontroli sa 18+ nesto da mi je cerviks skracen,sve kaj je meni dr reko je primirite se i postujte trudnocu ko da trcim maraton svaki dan,al dobro sad primirena cekam 27.1.Ā da vidim kako ce to proc,tad cu bit uc u 22. tt ak se ne varam,ja radim sve ko i prije samo ipak ne dizem nista tesko,i pokusavam se sto manje sagibat i vise odmarat

š±āāļø28 š§30
6/21 biokemijska
25.9. ā
13.10 prvi pregled ⤠kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar š
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ā¤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica š„°
U utorak, 18. sijeÄnja 2022. s poÄetkom u 17:00 na platformi Zoom održat Äe se online radionica Mala Å”kola dojenja.
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoÄ pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.
PredviÄeno trajanje je do 20:00 sati (ukljuÄeno je 15 minuta pauze).
Radionica je namijenjena trudnicama i njihovim partnerima te ostalim Älanovima obitelji koji Äe biti podrÅ”ka dojilji.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se prijavite putem poveznice. Rok za prijavu je ponedjeljak, 17. sijeÄnja u 16 sati.
Potvrdu o sudjelovanju s linkom na radionicu dobit Äete na mail adresu najkasnije do utorka, 18. sijeÄnja u 12 sati.
U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, saznat Äete osnovne informacije o dojenju, dobiti prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo, da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme. Na maloj Å”koli dojenja razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju. Istovremeno, buduÄe majke upoznaju savjetnice za dojenje koje Äe im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ukoliko se susretnu s problemima.
Majke koje odsluÅ”aju Rodinu Malu Å”kolu dojenja, ÄeÅ”Äe uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rjeÅ”avanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakÅ”e se javljaju za pomoÄ i imaju veÄu podrÅ”ku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.
Ja sam bila na tome proÅ”li mjesec i stvarno preporuÄam! Mislim da Äu u 4mj otiÄi joÅ” jednom - taman da osvježim pamÄenje. Ponavljanje je majka znanjaĀ š

Evo mene danas zove sestra da pomaknemo termin pregleda u petak pa idem malo ranije i da mi kaže da dr. ima koronu pa Äe biti zamjena.Ā
Jeeej 3. pregled 3. doktorica š
Samo se nadam da Äu ja ostati zdrava da obavim taj pregled jer mi je sad veÄ trta. Prva trudnoÄa, a pojma nemam Å”to se unutra dogaÄa i je li sve okej.Ā
Cure koje muku muÄe s prostorom, potpisujem ovo za prematalicu. Å ogi mi je isto trudna i kupili su to, ali mi izgleda preogromno tako da mislim da Äu preskoÄiti i kupiti komodu za bebine stvari, a nadam se da Äemo i preseliti kroz godinu-dvije dok je beba joÅ” mala.

ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji