Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    18. Siječanj 2022. 04:47

Leemma

Demetria

https://ibb.co/XbZfv40
    https://ibb.co/LnPPr66
    https://ibb.co/pPYDJ86
    dugujem vam popis za rodilište pa evo…ako kome treba šta objasniti pitajte…davno je bilo ali mislim d asma baš ovo nosila
    u malom ruksaku i kovčegu na 4 kotača onaj mali za avion ili čak mislim da je bio onaj malo veći mrvicu
    vi gurate sami svoj kovčeg bez obzira na trudove…one nose vašu dokumentaciju pri ulazu i bebu pri izlazu..ono snađi se sam katastrofa…pogotovo sad kad nema pratnji

Ajme koliko toga! Malo zastrasujuce 😅
    Hvala, bit ce super koristan popis!
    Imam ja pitanje - sto je to fotosvjetlo i kakve veze imaju duda i carape? 🤔🤔

Moja mala je imala žuticu i visoki bilirubin i Isla je pod fotosvjetlo. Možeš proguglati.
    Oni budu umotani u robi ko male štruce jer prvih tri tjedna ima se tek uci termoregulacija tijela ali pod fotosvjetlom budu goli taj samo u pelenici pa im se obuce carapice na nogice ili se cak stavi na ruke da ne skidaju zavoje s očiju.
    Dudica je tu kao pomoć jer ih se mora sto vise drzati pod svjetlom a ne vaditi van osim u slučaju kad jedu. Moja je dobar dio bila uspavana pa je bila mirna ali cim joj je bilo bolje plakala je puno da ju uzmem. Ja bi ju uzela dala papiti pa vratiti pod lampu, ali ona bizo opet plakala.
    Iskreno se nadam da nikome neće pod lampu ali evo desava se pa bolje biti spreman.
    *
    To je okvirni popis. Na stranici svakog rodilišta imate isto njihove popise pa ih mozete koristiti.
    Kod nas je uzas sto se tice higijenskih potrepština i to obavezno nosim. WC papir, sspun

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    18. Siječanj 2022. 07:23

Ajme koji popis, ja sam sretna sto meni trebaju samopar stvari. Sve ostalo dobijem tamo. Trebam pidzamu, donje rublje, robice malo za bebu i eventualno onu maramu za swaddle ako to zelim. Sve ostalo dobijem tamo. 
    Iako se pllaniram kod patronazne sestre dobro raspitat je li to istina, i da se znam dobro pripremit. Bolje da uzmem par stvari previse nego jednu premalo. Najvise me veseli sto u toj bolnici, na intenzivnoj radi moaj prijateljica, pa je vec sad rekla da samo pisam sto ce mi tad trebat, da ce mi donest.  u takvim situacijama pravi prijatelji zlata vrijede. 

Atina25
    18. Siječanj 2022. 07:36

Jutro cure 🥰😘😘😘
    Mfrau ako se odlučiš doć zovi ja stizem 🤣🤣 ja sam inače u Puli al mi treba oko pola h hahhaa za pizzu uvijek spremna pogotovo Rumore!
    Sad sam vidjela da je 20% na dadda&Rocco pletenice pa ako koja si je planirala uzet mozda da sad ulovi ma akciji 💪
    Ja čitam ovo od Nikki da je već usla u 6 mj zapravo ću i ja ubrzo i ja ne mogu doć k sebi 🤣🤣🤣ja jos uvijek nekad zaboravim da sam trudna jer sam i dalje na sto strana i radim i stalno nešto i mislim da ću konačno malo se posvetiti svemu kad odem na Go i kompilacije za mj dana.. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Leemma
    18. Siječanj 2022. 08:05

Dobro jutro i sretno svima koje danas cekaju pregledi!
    Demetria hvala na objasnjenju! 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Mama_anđela
    18. Siječanj 2022. 08:11

Jutro curee :)
    .
    Demetria, hvala na popisu :) Ovo ce mi dobro doci, mada mi je i sestra obecala poslati svoj, ako nesto bude trebalo za korigovati :) :)
    .
    Kako mi je lijepo vidjeti vase tjedne, bebice fino rastu, lupkaju vas, radujem se tome umjesto vas zaista :) Vjerujem da ste za tili cas dosle do tog, vrijeme nevjerovatno brzo prolazi, pa tako ce i preostalih vasih 3 ili 4 mjeseca Obzirom da ove godine nema odlaska na more bar meni, opet ce mi fino doci odmor, iskoristim ga doma, pripremajuci se, odmarajuci, i ne treba nam nista vise
    .
    Kada ste vi sve na poslu rekle za trudnocu? Ja sam prosle godine bas rano, negdje oko 8 tjedna, za sad jos uvijek sutim, taman je direktor u izolaciji trenutno, pa mozda tek kad izadje, i do tada bih ja trebala odraditi prenatalni test, da bude sve u redu i onda bih rekla :) neka se pripremaju

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Ariel
    18. Siječanj 2022. 08:15

Atina25

Jutro cure 🥰😘😘😘
    Mfrau ako se odlučiš doć zovi ja stizem 🤣🤣 ja sam inače u Puli al mi treba oko pola h hahhaa za pizzu uvijek spremna pogotovo Rumore!
    Sad sam vidjela da je 20% na dadda&Rocco pletenice pa ako koja si je planirala uzet mozda da sad ulovi ma akciji 💪
    Ja čitam ovo od Nikki da je već usla u 6 mj zapravo ću i ja ubrzo i ja ne mogu doć k sebi 🤣🤣🤣ja jos uvijek nekad zaboravim da sam trudna jer sam i dalje na sto strana i radim i stalno nešto i mislim da ću konačno malo se posvetiti svemu kad odem na Go i kompilacije za mj dana..

Bila sam proslo proljece u Itsti, Rovinj i imali smo izlet po svugdje, ali smo stali negdje blizu rovinja na pizzi. Moram priznat da je bila jedna od boljih pizza koju sam jela. S tim da zivim blizu OroGoro (ona poznata pizzerija u blizini Zagreba - koja meni osobno nije bas nesto fina sad, prije je bila odlicna alis ad je ispod prosjeka). 
    Idam bas googlat kako se zvala za pizzerija u blizu Rovinja. Ok zove se Pizzeria Mamma i blizu Rovinjskog sela je. Moram priznat da je to bila jedna od boljih pizza koje sam jela. 
    Sad idem stavit kuhat juhu dok mastam o pizzi 

Demetria
    18. Siječanj 2022. 08:15

Možda popis zvuci puno ali kao i svi prethodni to je moj bio. Vi se po svom rodilištu mozete raspitati a ovo je okvirno.
    Mi smo bile dugo u bolnici pa sam koristila njihove spavaćice jer moje nije tko imao odnijeti oprati. Mogao mi niz slati WC papir i jelo svaki dan jer je hrana bila uzas pogotovo doručak najbitniji obrok u danu ali ja njemu ne.
    *
    Čestitam curama na uspješnim pregledima i visokim mjesecima. Jos malo pa ce brzo i bebice u grupu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    18. Siječanj 2022. 08:26

Mama_anđela

Kada ste vi sve na poslu rekle za trudnocu? Ja sam prosle godine bas rano, negdje oko 8 tjedna, za sad jos uvijek sutim, taman je direktor u izolaciji trenutno, pa mozda tek kad izadje, i do tada bih ja trebala odraditi prenatalni test, da bude sve u redu i onda bih rekla :) neka se pripremaju

Ja planiram rec pocetkom veljace. Kad napravim kombinirani probir i onda u miru planiram rec samo sefovima. Skrivat cu trbuh koliko ce ic i onda kad vise nece, reci cu ostatku kolega u uredu. Nas je oko 45 i imamo ured tipa otvoreni prostor, pa moram rec svima odjednom jer nemamo neke teamove. Ali nekako jos nisam spremna, a dolazimna posao u trenirkama i primjetila sam da me malo cudno gledaju zbog toga. Planirala sam prvo rec roditeljima pa onda sefovima. Iako mi je doktorica vec pripermila sve papire koje im moram odnest.  

Teab
    18. Siječanj 2022. 08:31

Istarske pice ne poznam al znam OroGoro i meni je puno bolja pizzeria tamo negdje kod krapine al sad me ubi ak znam kak se zove
    Demetria ovaj popis stvarcica je zakon,da te nema trebalo bi te smislit 😀
    Cure s koronom kak su vam sinptomi poceli? Jer ja mislim da moje nuspojave od cjepiva nisu nuspojave od cjepiva nego ili jaka viroza ili korona koja sam skupila prije cjepljenja plus sto se borim sa krvi iz nosa to je isto jako zabavno 👩‍🎤

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Poison_Ivy32
    18. Siječanj 2022. 08:39

Jutro curke, nadam se da ste danas bolje nego jučer.
    Zna li možda tko ako ima problem sa žgaravicom kako je riješiti?

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.