E da. Jos mi je rekao doktor da imam povišenih leukocita u urinu. Zato radim urinokulturu.
Sjećam se da sam to imala u prošloj trudnoći i da je kod trudnica čak to normalno da ne mora biti ništa strašno.
Nadam se samo da nije neka upala i da neću morati piti antibiotike..
A vidjet ćemo..
Je li još neka od vas imala povišene leukocite u urinu?
Ali guglat sigurno neću , samo da se isprepadam 🤣🤣
Evo i ja imam s tim problema, svaki put mi pokaze na toj trakici da su mi leukociti poviseni, radila sad do sad 3 analize urina sa sedimentom i skoro uvijek su leukociti poviseni a urinokulture uvijek sterilne.. doduse moja doktorica se ne uzrujava previse oko toga, samo kaze puno tekucine piti i d-manozu (koju ne pijem stalno nego eto tako tu i tamo kad se sjetim)
Sto je tebi doktor rekao vezano za to?
Zasad mi je rekao da napravim urinokulturu.
Planiram nositi sutra jutro ..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Pozdrav curke 🤗
Prije 10ak dana sam izasla iz izolacije radi korone. Korona je protekla odlicno, od simptoma samo zacepljen nos i jedan dan temperature. Ugl.danas od jutra imam strasne glavobolje ,temp. 37.7, suhi kasalj i pritisak u plucima ,takoder i bolove u misicima. Znaci, ovo mi puno vise izgleda kao korona koju otp.tako i opisuju od onog zacepljenog nosa od prije 10 dana...ugl.moje je pitanje; da li je moguce da sam u tako kratkom roku opet dobila koronu ?solo sam citavi dan, tako da mi se stvarno nije islo do ljekarne...ima li takvih slucajeva ,ako tko zna?
Anita nebi rekla da imas ponovno koronu,meni ovo lici na virozu,ali ako sumnjas svakak se testiraj za svaki slucaj,al ne vjerujem jer imuna bi trebala bit
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Blabla meni su ti rekli na zadnjoj kontroli sa 18+ nesto da mi je cerviks skracen,sve kaj je meni dr reko je primirite se i postujte trudnocu ko da trcim maraton svaki dan,al dobro sad primirena cekam 27.1. da vidim kako ce to proc,tad cu bit uc u 22. tt ak se ne varam,ja radim sve ko i prije samo ipak ne dizem nista tesko,i pokusavam se sto manje sagibat i vise odmarat
Jel ti mozda rekao dr koliko cm ti je cerviks, pod koliko cm oni smatraju da je skracen?
Sweety nis mi nije reko,na nalazu samo pise cervix naznatno skracen
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Anita nebi rekla da imas ponovno koronu,meni ovo lici na virozu,ali ako sumnjas svakak se testiraj za svaki slucaj,al ne vjerujem jer imuna bi trebala bit
Ma ne sumnjam,ali definitivno mi je vise to korona od zacepljenog nosa🙈
Pa ono, mislila sam ukoliko postoji neki takav slucaj ,ako je neka cula i da li je moguce... Ugl.sad sam jos isla i proucavati pa kazu upravo kao sta si mi i ti napisala za imunitet steceni i da ne bi trebala biti . U svakom slucaju hvala ti na odgovoru 🤗
Zdravo cure :)
Ljubicica, super na pregledu, bebica raste, superiska 🥰🥰
.
Ariel, vjerujem da ce mama dobiti suzw radosnice kada joj kazes tu vijest😊😊😇
.
Uredjenje doma, vidim da smo sve u tome, i ja planiram urediti dnevni i u spavacu kupiti jos neke ladice za baby odjecu, dkk ne dodje termin. Imamo jednu malu sobu koja ce biti djecija, za koju muz maze da bi odmah uredio. Pa rekoh ne treba nam, beba ce biti u spavacoj, kaze sta ce u spavacoj, stavis ju u njenu sobu🤣🤣 a mogu mksliti kad se rodi, nece ju pustati budalica 😊😊
.
Novoj curi zelim dobrodoslicu u tim kasnih ljetnica 😊😊 I ja trenutno planiram koji prenatalni test odraditi, i voljela bih da uradim cim nastane 10i tjedan😊 Neka ti je sa srecom i dobre rezultate zelim😊
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Morammpocet trazit nalaze tu. Ovdje u austriji je dobijem nikakve nalaze. Samo jave ako nije nalaz dobar i koju terapiju treba uzimat. Toliko toga sam prosla a nemam ni jedan nalaz 🙄 navodno ih mogu dobit samo ako ih trazim i inzistiram da mi daju kopiju nalaza.
Pozdrav curke 🤗
Prije 10ak dana sam izasla iz izolacije radi korone. Korona je protekla odlicno, od simptoma samo zacepljen nos i jedan dan temperature. Ugl.danas od jutra imam strasne glavobolje ,temp. 37.7, suhi kasalj i pritisak u plucima ,takoder i bolove u misicima. Znaci, ovo mi puno vise izgleda kao korona koju otp.tako i opisuju od onog zacepljenog nosa od prije 10 dana…ugl.moje je pitanje; da li je moguce da sam u tako kratkom roku opet dobila koronu ?solo sam citavi dan, tako da mi se stvarno nije islo do ljekarne…ima li takvih slucajeva ,ako tko zna?
Mojih par frendica s posla je odmah nakon covida zakvačilo neke upale sinusa, viroze i slično. Ja sam 14 dana nakon preboljenja dobila upalu štitnjače i nikad se nisam tako loše osjećala, ni korona me nije toliko zbombala. Moguće da ti je imunitet ful pao, a još je nizak jer si i trudna pa te možda zato opet nešto uhvatilo. A možda nisi do kraja ni odradila koronu. Samo polako, pucaj se nekim vitaminima i miruj 😄
Zdravo cure :)
Ljubicica, super na pregledu, bebica raste, superiska 🥰🥰
.
Ariel, vjerujem da ce mama dobiti suzw radosnice kada joj kazes tu vijest😊😊😇
.
Uredjenje doma, vidim da smo sve u tome, i ja planiram urediti dnevni i u spavacu kupiti jos neke ladice za baby odjecu, dkk ne dodje termin. Imamo jednu malu sobu koja ce biti djecija, za koju muz maze da bi odmah uredio. Pa rekoh ne treba nam, beba ce biti u spavacoj, kaze sta ce u spavacoj, stavis ju u njenu sobu🤣🤣 a mogu mksliti kad se rodi, nece ju pustati budalica 😊😊
.
Novoj curi zelim dobrodoslicu u tim kasnih ljetnica 😊😊 I ja trenutno planiram koji prenatalni test odraditi, i voljela bih da uradim cim nastane 10i tjedan😊 Neka ti je sa srecom i dobre rezultate zelim😊
Nemoj samo staviti krevet u tu drugu sobu, vole tate pobjeći u drugu sobu kad dode beba da se naspavaju.
Mom to nije smetalo.
Ali znam njih par koji su zbrisali.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji