Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    18. Siječanj 2022. 08:43

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Taubek0809 - danas ♥️🤰 
    dunja03 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Gabi12 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepsi2019 - sutra ♥️🤰 (D)
    nana6 - sutra ♥️🤰
    Pepika - sutra ♥️🤰 (D)
    petra_pan - sutra ♥️🤰
    Maajaa12344 - 20.01. ♥️🤰
    Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
    Astera - 21.01. ♥️🤰
    Tini_ - 21.01. ♥️🤰
    Angie24 - 24.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
    Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
    AnnieP - 26.01.  ♥️🤰
    Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - 27.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    marta96 - 28.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Atina25 - 31.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
    Suncokret - 03.02. ♥️🤰
    BlaBla - 07.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

MMMartinaaa
    18. Siječanj 2022. 08:43

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Leemma - 08.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 09.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica20 - 09.02. ♥️🤰
    bubamara19 - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM -  10.02. ♥️🤰
    Sunchica555 - 10.02. ♥️🤰 
    teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
    anita23 - 14.02. ♥️🤰 
    ljubičica - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    annboleyn - za cca 2tj ♥️🤰
    Mrvica72 - …♥️🤰
    Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    zg123 - … 2x♥️🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Aristea - … ♥️🤰
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Saphire - … ♥️🤰
    Bachata - … ♥️🤰
    Comming072022 - … ♥️🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mama_anđela - … ♥️🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰

UKUPNO: 16 dječaka 💙 & 15 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 688 🤰🐣

Leemma
    18. Siječanj 2022. 08:44

Mama_anđela

Jutro curee :)
    .
    Demetria, hvala na popisu :) Ovo ce mi dobro doci, mada mi je i sestra obecala poslati svoj, ako nesto bude trebalo za korigovati :) :)
    .
    Kako mi je lijepo vidjeti vase tjedne, bebice fino rastu, lupkaju vas, radujem se tome umjesto vas zaista :) Vjerujem da ste za tili cas dosle do tog, vrijeme nevjerovatno brzo prolazi, pa tako ce i preostalih vasih 3 ili 4 mjeseca Obzirom da ove godine nema odlaska na more bar meni, opet ce mi fino doci odmor, iskoristim ga doma, pripremajuci se, odmarajuci, i ne treba nam nista vise
    .
    Kada ste vi sve na poslu rekle za trudnocu? Ja sam prosle godine bas rano, negdje oko 8 tjedna, za sad jos uvijek sutim, taman je direktor u izolaciji trenutno, pa mozda tek kad izadje, i do tada bih ja trebala odraditi prenatalni test, da bude sve u redu i onda bih rekla :) neka se pripremaju

Ja sam na bolovanju duze nego sto sam trudna 🤣🤣
    Radim u skoli, ravnatelju sam rekla jos na ljeto da idem u novi IVF postupak i da me ovaj put nece biti barem tih mjesec dana, a ako zatrudnim onda 2 godine. Tako je stigao naci zamjenu.
    Zadnji postupak sam probala bit sto vise u skoli, davala si injekcije u skolskom wcu, primila vijest da nije uspjelo za vrijeme odmora u zbornici, strasno mi je to sve stresno bilo 🥴

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

MfrauM
    18. Siječanj 2022. 08:48

Ja se ne usudim otvarati popis jos 😄, joj kad vidim vas u već sigurnim mjesecima bas sam sretna, divno 🥰! 
    Atina25 dogovoreno 🤣, mučno mi opet sad ujutro, ali pizzu bi pojela 😄.
    Za što cure služe te pletenice oko kinderbeta? Koliko sam skuzila 3 su tipa ogradica- te pletenice, one što idu na cicak stange , i puna tkanina? Uopće ne znam koja je za što. Nekako ne bi punu tkaninu strah me da ne vidim bebu. Nemam pojma. 
    Teab mene malo grlo grebucka, i smrcam. Joooj nadam se da nam nije ništa, računala sam da bi do četvrtka mogle znati. Danas ću se inhalirati sa morskom soli (smijemo li to?). 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MMMartinaaa
    18. Siječanj 2022. 08:48

Jutro cure!
    Taubek0809, dunja03Didi4321Gabi12Visibaba07 - sretno danas na pregledima, javite nam se ❤️🍀❤️🍀
    Demetria- hvala ti na popisu za rodilište! 
    *
    Cure iz Istre: ja sam platila članarinu za grupu "Primalja i obitelj" (iznosi 200kn za cijelu godinu), gdje onda tokom te godine imate pravo poslušati i prisustvovati na svim njihovim predavanjima. Evo jučer je bilo prvo u ovom mjesecu gdje je primalja iz OB Pula objašnjavala kako ide proces kada krenu trudovi, gdje se dolazi, kome se javlja, kako izgleda rađaona, šta s pratnjom, šta ponijeti i sl. Meni se jako svidjelo i sigurno će biti korisno. Ovo je njihov FB ako biste htjele saznati više: https://www.facebook.com/primaljaiobitelj
    *
    Meni je jutros opet valjda pao tlak, srećom ovog puta sam doma bila, baš mi je došlo odjednom neka mučnina i slabost. Uf grozno. 

MfrauM
    18. Siječanj 2022. 08:50

Poison_ivy za zgaravicu su ti bademi super, čim vise toga! Ima i u apoteci nešto za trudnice ali ne znam kak se zove...

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Poison_Ivy32

kako napraviti ovu traku za trudnoću da mi ne stoje slova?

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

missR

Poison žgaravica me satralaaa doslovno zadnjih dana. Ja pojedem nekad dva tri badema, nekad se napijem hladnog mlijeka i prode mi najcesce od toga al bude mi doslovno osjecaj da mi gori trbuh.
    Nikki terminuso sretan ulaz u 6. mjesec! ❤️ Ja ulazim sutra 😊😊
    **
    Danas idemo kapariti kolica napokon jer se cekaju cca mjesec ipo tako da se bar toga rjesimo. Svim curama sretno na pregledima🤞🏻
    Curke s koronom kako ste? 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Nara-Nara
    18. Siječanj 2022. 08:52

*Drage moje IVF cure* , kako su vama računali termin poroda? Obzirom da znamo kad je dijete nastalo, ja sam očekivala da će računati datum transfera+ starost embrija + onih kao 2 tjedana. Meni su računali od zadnje menstruacije pa mi termin poroda i time starost djeteta ispada 3 dana manja. Po transferu mi je termin 8.6. po menstruaciji 11.6. 🤷🏻‍♀️😅

Ariel
    18. Siječanj 2022. 09:01

MfrauM

Ja se ne usudim otvarati popis jos 😄, joj kad vidim vas u već sigurnim mjesecima bas sam sretna, divno 🥰!
    Atina25dogovoreno 🤣, mučno mi opet sad ujutro, ali pizzu bi pojela 😄.
    Za što cure služe te pletenice oko kinderbeta? Koliko sam skuzila 3 su tipa ogradica- te pletenice, one što idu na cicak stange , i puna tkanina? Uopće ne znam koja je za što. Nekako ne bi punu tkaninu strah me da ne vidim bebu. Nemam pojma.
    Teabmene malo grlo grebucka, i smrcam. Joooj nadam se da nam nije ništa, računala sam da bi do četvrtka mogle znati. Danas ću se inhalirati sa morskom soli (smijemo li to?).

Koliko am ja skuzila, iz opisa, da su samo dodatan ukras oko kinderbeta, i u slucaju ako se beba prevrne prema ogradici, da joj rukica ili nogica ne padnu kroz resetke van. Ili da se ne udari u rub kreveta. 
    Moja mama kaze da sam ja bila skroz plava, da sam se sa par mj vec izudarala na rub kinderbeta, pa je stavila okolo jastuke. Onda nije mogla spavat jer je mislila kako ce se jastuk na mene srusit i ugusit me. Pa sam spavala s njima. Na kraju je kupila novi kinderbet koji je imao elasticnu mrezu sa strane i tako sam jedino mogla spavat da se ne izubijam. 
    Meni su te pletenice bas lijepe, a i bas sam gledala kinderbet neki dan, mislila sam si pa cijela nogica bebe stane kroz te resetke. Kad se beba pocne micat i okretat, bit ce je svugdje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.