Kako vidim kod ljudi oko sebe, cini se da unutar 3 dana se pokazu simptomi... Nadam se da te preskocilo 💪
Jutro curke, sretno svima na pregledima. Cure s koronom, brz oporavak želim. Meni se isto tako 2 puta dogodilo odes kod nekoga ( a dvoumila se dal ići) i onda mi jave za dva dana da su pozitivni, naravno odmah me hvatao onaj osjećaj panike, makar mislim da nam nakon 2 godine već svima radi psiha lagano. Iako sam ja sad na bolovanju, muž opet ide radit a mala u vrtić, opet mi mogu nesto donijet izvana...a sa ostalima sam prekinula kontakte do proljeća, tako sam rekla, kome krivo, kome pravo jer su mi se ta druženja osobno pokazala najgora tj.najprije se zaraziš...
url=https://lilypie.com]
Demetriaajme zao mi je,brzo ozdravite svi zajedno
Jucer surfam ja i vidim clanka (kojeg vjerojatno vise ni nema) u kojem pise "svaki 7 antigeni test kupljen u ljekarni lazno pozitivan" nisam isla citat u detalje ali evo ja iskreno vjerujem da ja sad odem sebi izmrcvarit nos bila bi pozitivna 100 %
Istina je, ja sam se doma testirala i dobila sam pozitivan test, onda sam se sa jos 4 testirala i sva 4 bila negativna. Otisla na pcr i on isto bio negativan. Kod nas u austriji smo dobivali 10 testova mjesecno besplatno u ljekarni. Ja sma ih podizala ali nisam koristila (10 muz i 10 ja). I pcr testovi su nam besplatni pa se odemo testirat ak trebamo.
Ali da, ti kucni testovi nisu bas previse pouzdani.
Ja obavila pregled i sve je u redu. 😃😃
Beba živahna okrenuta je licem prema dole.. miga nogicama glavom guzom baš je smiješna..😃
Od guze do glave 7.5 cm.
Sljedeći pregled 15.2.
Skinuo me s estrofema ali utrogestan stavljam i dalje..
Moram uraditi urinokulturu, uzeo mi je i papa test..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Ariel pa to ti je ono sto visa brojka,vise para dobiju gamad
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Jutro curke ☀️
I ja sam u klubu trudnica koje zive u malom stanu i nikako da izmjerimo gdje cemo u sobi smjestiti krevetic. On ce stati nekako aaali prematalica - cisto sumnjam..
Najbolji bi nam krevetic bio onaj sto se pretvara u veci kasnije ali stvarno su preskupi.
Ljubicica super za pregled 😊 i nas je djecak uvijek licem prema dolje ili ga krije rukicama..
Zao mi je zbog svih vas kojima je test na kovid pozitivan. Ja nisam cjepljena nit sam prebolila ikako tako da se nadam da ce me zaobici dok ne rodim bar.
Ja tako lose spavam jer malac poludi oko 3-4 ujutro svaku noc i onda toliko udara i luduje da ne mogu zaspati do 5,6. Ko da popizditis dobije😂
**
Zelim srecu svima na pregledima ovaj tjedan , ima ih bas puno!❣️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
E da. Jos mi je rekao doktor da imam povišenih leukocita u urinu. Zato radim urinokulturu.
Sjećam se da sam to imala u prošloj trudnoći i da je kod trudnica čak to normalno da ne mora biti ništa strašno.
Nadam se samo da nije neka upala i da neću morati piti antibiotike..
A vidjet ćemo..
Je li još neka od vas imala povišene leukocite u urinu?
Ali guglat sigurno neću , samo da se isprepadam 🤣🤣
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Jutro curke ☀️
I ja sam u klubu trudnica koje zive u malom stanu i nikako da izmjerimo gdje cemo u sobi smjestiti krevetic. On ce stati nekako aaali prematalica - cisto sumnjam..
Najbolji bi nam krevetic bio onaj sto se pretvara u veci kasnije ali stvarno su preskupi.
Ljubicica super za pregled 😊 i nas je djecak uvijek licem prema dolje ili ga krije rukicama..
Zao mi je zbog svih vas kojima je test na kovid pozitivan. Ja nisam cjepljena nit sam prebolila ikako tako da se nadam da ce me zaobici dok ne rodim bar.
Ja tako lose spavam jer malac poludi oko 3-4 ujutro svaku noc i onda toliko udara i luduje da ne mogu zaspati do 5,6. Ko da popizditis dobije😂
**
Zelim srecu svima na pregledima ovaj tjedan , ima ih bas puno!❣️
Meni su sve moje prijateljice i sestra rekle da im je prematalica bila najgluplja kupnja ikad. Da su dijete uvijek prematali na krevetu ili kaucu. Da su stavili podlogu na krevet i tamo prematali bebicu. Jer ih je jos najvise strah bilo da se beba ne okrene i ne padne sa prematalice.
Ali mislim da svatko radi kako mu pase. Ja ju necu kupit, ako ce mi trebat onda cu naknadno kupit. Ali isto tako znam jednu prijateljicu koja svoju malenu od uvijek premata na prematalici i pase joj.
Tako da ako nemas mjesta, pokusaj ovako alternativno. Ali ako nece ic, sigurno ces premjestit nesto po stanu i nac mjesta za prematalicu
Što mislite o onoj prematalici koja je kao komoda sa ladicama za stvari iz ikee? Ne znam gdje ću sa bebinim stvarima (robica kozmetika). Mi ćemo morati uzeti nama 20cm uži krevet i gurnuti ga skroz do zida kako bi stao kinderbet, mislim onaj iz ikee neki jer ono što raste s bebom nema šanse, nadam se da ćemo se onda kroz neko vrijeme preseliti u nešto veće. Gdje ćete vi držati bebine stvari?
E cure a kakva je ono pretraga kad se popiskis u času pa gurnes papir ? Koliko taj papir mora stajati unutra? Meni su sestre rekle sam da to obavim i donesem im trakicu pa su kim nule glavom, kao oke, a nisam pitala za što je to.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
ljubicica ja sma imala malo viska leukocita ali se vise ne sjecam jel u krvi ili u urinu tek sad skuzih da sam nalaze radila prije 12 sedmica od tada nisam nista ponovno radila uglavnom doktor nije reagovao na taj blagi porast
ja danas zvanicno usla u 6. mjesec 😍😍 ne mogu da vjerujem kako vrijeme leti
Sortiraj odgovore
Najstariji