Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    17. Siječanj 2022. 20:16

Anita pa da sad me astera podsjetila,odma nakon preboljenja u 2. mj sam tempicu vukla dobrih 14 dana,sad mi je neki k,naci osjecam se ko da me neko opalio,bas mi je uzasno lose i jos mi ide krv iz nosa uz kasalj pritisak u plucima i zastopan nos. Dis bolje 👩‍🎤

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

AnnieP
    17. Siječanj 2022. 20:29

Pozdrav svima. Čestitam na dobrim pregledima.
    Ja se i danas držim bez simptoma, dragi je u izolaciji do subote, a meni je doktor rekao s obzirom da sam trudna idem na testiranje u četvrtak ( kad prođe kao nekih 5 dana). 
    Sad smo dragi i ja bacili šetnju oko kuće ( jer nikuda ne možemo), malo se raspričali i za čas napravili 4km. U trudnoći mi baš gode duge šetnje, kad mi se ništa neda i nikakva sam, šetnja mi uvijek paše.

🩷 7/2022

Demetria
    17. Siječanj 2022. 20:32

https://ibb.co/XbZfv40
    https://ibb.co/LnPPr66
    https://ibb.co/pPYDJ86
    dugujem vam popis za rodilište pa evo...ako kome treba šta objasniti pitajte...davno je bilo ali mislim d asma baš ovo nosila
    u malom ruksaku i kovčegu na 4 kotača onaj mali za avion ili čak mislim da je bio onaj malo veći mrvicu
    vi gurate sami svoj kovčeg bez obzira na trudove...one nose vašu dokumentaciju pri ulazu i bebu pri izlazu..ono snađi se sam katastrofa...pogotovo sad kad nema pratnji

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

BlaBla
    17. Siječanj 2022. 20:56

ArielAtina, Pepsi, Teab, hvala vam na utjehi. Mirovat cu naredna 3 tj, pa vidjet sto ce bit na iducoj kontroli, nadam se da ce i ta cista do tad nestat... 
    Ne znam kako vi, ali ja kad dodjem kod dr zatrokiram i masu toga sto sam planirala na kraju ne pitam, zato mi ovaj forum i sve vi ovdje stvarno dodjete ko neki vid terapije. I hvala vam na tome 💝 
    Inace, da li je netko koristio platformu Bebiron za upite bilo koje vrste u vrijeme kad ginekolog nije dostupan? Moram priznat da su stvarno super, odgovore u roku odmah, dostupni 0/24 i za njih nema "glupog pitanja".

anita23
    17. Siječanj 2022. 21:04

Da i moja prijateljica ima strasne glavobolje vec dosta dugo nakon korone i nikako da se radi toga vrati treninzima ii normalnom zivotu. I kod mene su sigurno poslijedice od korone i pad imuniteta ,bas kako kazete curke. Grozno sta sve moramo istrpiti jos dugo nakon toga . Ali sta je tu je, prezivjeti cemo. Hvala na odgovorima. 🤗

Teab
    17. Siječanj 2022. 21:08

Bla bla prvi put cujem za tu stranicu/forum? Kak svasta novog tu naucis,meni je to divno

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

BlaBla
    17. Siječanj 2022. 21:53

Teab

Bla blaprvi put cujem za tu stranicu/forum? Kak svasta novog tu naucis,meni je to divno

Daaa, pa zato je i meni super, svaki dan nesto novo saznamo, od opreme za bebe preko dijagnoza pa maltene recepata 😁
    Bebiron je neka platforma s kojom se lako stupi u kontakt putem Vibera, Fb i Instagrama. Jednom sam im poslala neki zabrinuti upit u 4 ujutro jer nisam mogla spavat, odgovorili su mi u roku odmah i utjesili moj zabrinuti mozak. A odlican je i za mame, u svako doba dana i noci jer imaju patronazne koje odgovaraju na pitanja 👌

Leemma
    17. Siječanj 2022. 21:53

Demetria

https://ibb.co/XbZfv40
    https://ibb.co/LnPPr66
    https://ibb.co/pPYDJ86
    dugujem vam popis za rodilište pa evo…ako kome treba šta objasniti pitajte…davno je bilo ali mislim d asma baš ovo nosila
    u malom ruksaku i kovčegu na 4 kotača onaj mali za avion ili čak mislim da je bio onaj malo veći mrvicu
    vi gurate sami svoj kovčeg bez obzira na trudove…one nose vašu dokumentaciju pri ulazu i bebu pri izlazu..ono snađi se sam katastrofa…pogotovo sad kad nema pratnji

Ajme koliko toga! Malo zastrasujuce 😅
    Hvala, bit ce super koristan popis! 
    Imam ja pitanje - sto je to fotosvjetlo i kakve veze imaju duda i carape? 🤔🤔

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Mama_anđela
    17. Siječanj 2022. 21:59

Demetria

Mama_anđela

Zdravo cure :)
    Ljubicica, super na pregledu, bebica raste, superiska 🥰🥰
    .
    Ariel, vjerujem da ce mama dobiti suzw radosnice kada joj kazes tu vijest😊😊😇
    .
    Uredjenje doma, vidim da smo sve u tome, i ja planiram urediti dnevni i u spavacu kupiti jos neke ladice za baby odjecu, dkk ne dodje termin. Imamo jednu malu sobu koja ce biti djecija, za koju muz maze da bi odmah uredio. Pa rekoh ne treba nam, beba ce biti u spavacoj, kaze sta ce u spavacoj, stavis ju u njenu sobu🤣🤣 a mogu mksliti kad se rodi, nece ju pustati budalica 😊😊
    .
    Novoj curi zelim dobrodoslicu u tim kasnih ljetnica 😊😊 I ja trenutno planiram koji prenatalni test odraditi, i voljela bih da uradim cim nastane 10i tjedan😊 Neka ti je sa srecom i dobre rezultate zelim😊

Nemoj samo staviti krevet u tu drugu sobu, vole tate pobjeći u drugu sobu kad dode beba da se naspavaju.
    Mom to nije smetalo.
    Ali znam njih par koji su zbrisali.

Aa daa, vjerujem. Tatici je lako da se izvuce, samo mama nigdje ne bjezi😊 Potruditi cemo se da bude vise prisutniji koliko god bude moguce 😁😁

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

MfrauM
    18. Siječanj 2022. 03:42

Još uvijek si procesuiram Labin i pizzu u glavi sto je netko spomenuo 🤣🤣🤣. Šta ti je trudnicki mozak, da nam niste tak daleko i da ne moram toliko puta na wc, odmah bi dosla! Atina25😄

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.