Što mislite o onoj prematalici koja je kao komoda sa ladicama za stvari iz ikee? Ne znam gdje ću sa bebinim stvarima (robica kozmetika). Mi ćemo morati uzeti nama 20cm uži krevet i gurnuti ga skroz do zida kako bi stao kinderbet, mislim onaj iz ikee neki jer ono što raste s bebom nema šanse, nadam se da ćemo se onda kroz neko vrijeme preseliti u nešto veće. Gdje ćete vi držati bebine stvari?
E cure a kakva je ono pretraga kad se popiskis u času pa gurnes papir ? Koliko taj papir mora stajati unutra? Meni su sestre rekle sam da to obavim i donesem im trakicu pa su kim nule glavom, kao oke, a nisam pitala za što je to.
Mi planiramo imati komodicu za bebine stvari i gore staviti prematalicu, pa nanasat prematalicu gdje nam pase ovisno o situaciji.
--
To je test traka za urin, ona pokazuje dal ima leukocita, eritrocita, nitrita (produkt bakterija), proteina i jos neke stvari, ali te cetri su im najbitnije za nase stanje.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Drage buduće mame, prvi put vam se pridružujem na forumu, premda vas čitam već neko vrijeme. Jako mi je lijepo za čitati ovu podršku koju si pružate i mislim da je uz to lakše proći sve što nas čeka.
Planirani termin poroda je 18.8.2022.
Na prvom pregledu smo potvrdili trudnoću, a sutra idem ponovno na ultrazvuk i planiram obaviti Panorama test. Vidim da su neke cure radile taj test, pa me zanima za koliko su vam došli rezultati od davanja uzorka.
Sretno svim curama koje danas idu na pregled.
10.1.2022. - 1. pregled, trudnoća potvrđena, srčeko kuca
18.1.2022. - 2. pregled, papa test, cervikalni brisevi + panorama test, CRL 2,86, srčeko kuca.
18.8.2022. predviđeni termin poroda
ljubicica ja sma imala malo viska leukocita ali se vise ne sjecam jel u krvi ili u urinu tek sad skuzih da sam nalaze radila prije 12 sedmica od tada nisam nista ponovno radila uglavnom doktor nije reagovao na taj blagi porast
ja danas zvanicno usla u 6. mjesec 😍😍 ne mogu da vjerujem kako vrijeme leti
Limica vrijeme leti... Ja sam danas ušla u 24. Tjedan 😱😱😱 i nekako što dalje ide sve više razmišljam ajme nisam kupila ovo, nisam kupila ono.
E da. Jos mi je rekao doktor da imam povišenih leukocita u urinu. Zato radim urinokulturu.
Sjećam se da sam to imala u prošloj trudnoći i da je kod trudnica čak to normalno da ne mora biti ništa strašno.
Nadam se samo da nije neka upala i da neću morati piti antibiotike..
A vidjet ćemo..
Je li još neka od vas imala povišene leukocite u urinu?
Ali guglat sigurno neću , samo da se isprepadam 🤣🤣
Evo i ja imam s tim problema, svaki put mi pokaze na toj trakici da su mi leukociti poviseni, radila sad do sad 3 analize urina sa sedimentom i skoro uvijek su leukociti poviseni a urinokulture uvijek sterilne.. doduse moja doktorica se ne uzrujava previse oko toga, samo kaze puno tekucine piti i d-manozu (koju ne pijem stalno nego eto tako tu i tamo kad se sjetim)
Sto je tebi doktor rekao vezano za to?
👩🏼 27 👱🏻♂️ 36
missed ab 3/2020 10tt
28.5.2022 V
Što mislite o onoj prematalici koja je kao komoda sa ladicama za stvari iz ikee? Ne znam gdje ću sa bebinim stvarima (robica kozmetika). Mi ćemo morati uzeti nama 20cm uži krevet i gurnuti ga skroz do zida kako bi stao kinderbet, mislim onaj iz ikee neki jer ono što raste s bebom nema šanse, nadam se da ćemo se onda kroz neko vrijeme preseliti u nešto veće. Gdje ćete vi držati bebine stvari?
E cure a kakva je ono pretraga kad se popiskis u času pa gurnes papir ? Koliko taj papir mora stajati unutra? Meni su sestre rekle sam da to obavim i donesem im trakicu pa su kim nule glavom, kao oke, a nisam pitala za što je to.
Ja njeno drzim u dva ovakva
https://www.ikea.com/hr/hr/p/gnedby-regal-bijela-40277143/
Jedino su joj haljinice u ormaru na vješalicama.
Kao i jaknice i jakne.
Nadam se da ćemo se do Uskrsa preseliti pa bi onda kupila neki uski visoki ormar poput onih za obucu jer mrzim duboke police pogotovo za djecu. Nikad ne vidim sto je ono u pozadini.
Ili Ce braco dobiti iste ove
Za test trakicu nemam pojma o čemu je riječ
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Meni to daju sestre svaki put prije pregleda, uroni se u urin 10 sekundi i njima odnesem, one pogledaju.do sada mi je svaki puta urin bio bo (znači ok).
url=https://lilypie.com]
Mene dolje na lijevoj strani jako boli. Nije upala mjehura upravo dobila nalaze urina sterilno. Popila sam spasmex i legla. A moramo na put 😭
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Mi imamo cijelu sobu za bebu ali trenutno sluzi kao radna soba suprugu jer radi od doma. A i tako ce ostat sve dok beba ne navrsi godinu dana. Onda se seli u svoju sobu. A imamo vec ovo: https://www.ikea.com/at/de/p/kallax-regal-weiss-80275887/
Polegnuto je vodoravno i duplo je vece 4*4. Kupili smo i vratasca i ladice za to. pa cemo to ispraznit i tamo cemo slozit robicu. SAd je sve to puno uredskog materijala. A taj materijal cemo preselit u dnevnu sobu gdje ce stajat racunalo i sve. Planiram kupit jos jedan takav (ali manji 2*4) jer imam jos mjesta u spavacoj za tako nesto. Pa ce roba prvo tako stajat. Smisljam sve u hodu nekako. Svako malo mi nesto drugo padne na pamet i tak.
Suprug se nekako udomacio u toj sobi, bit ce mu tesko izac iz nje van za godinu dana, ali nece imat izbora
E da, neke pitaju za komode i prematalice.Mi imamo obicnu bijelu komodu iz ikee sa 4 ladice za bebine stvari, to mi je dosta za pocetak, u svakoj ladici mi je robica po velicini, u prvoj tetrice, slinceki, gazice, jedna 56, jedna 62, zadnja prazna zasad.prematalicu imamo samo onu prijenosnu, sa onim stoperima, znači moze se drzati na krevetiću (tako smo sa prvom curom) ili se može odnijeti gdje god treba (kupaona npr kod kupanja na mašinu). nama se to pokazalo super praktično i ne zauzima mjesta jer imamo isto malu sobu.
url=https://lilypie.com]
Drage buduće mame, prvi put vam se pridružujem na forumu, premda vas čitam već neko vrijeme. Jako mi je lijepo za čitati ovu podršku koju si pružate i mislim da je uz to lakše proći sve što nas čeka.
Planirani termin poroda je 18.8.2022.
Na prvom pregledu smo potvrdili trudnoću, a sutra idem ponovno na ultrazvuk i planiram obaviti Panorama test. Vidim da su neke cure radile taj test, pa me zanima za koliko su vam došli rezultati od davanja uzorka.
Sretno svim curama koje danas idu na pregled.
Dobro nam došla! Želimo ti školsku i urednu trudnoću do samog kraja 🥰
Ja sam radila Panoramu, rezultate sam čekala 10 dana (mislim i druge cure isto koje su radila).
Upisujem te naše liste 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji