Ma moja mama ce se jako veselit, za novu godinu mi je zazelila da ostanem trudna ove godine. A nije znala da sam vec trudna. I imaju vec 2 unuka, i sad jos 2 na putu. Ali to ce biti moje prvo i znam da ce se jako veselit. I znam da ce im reakcije bit malo kasnjele, ali takvi su. Kad im se sve slegne, uvijek pokazu koliko su sretni.
Mislim da se zapravo svi nasi roditelji jako vesele.
A sto se svekrve tice, mi smo i sa njom i sa svekrom (rastavljeni su) u hladnijim odnosima, cak i moj suprug. Rastava nije protekla dobro i jos je sve to frisko. S njima se ni se cujemo ni ne vidimo. Suprug je rekao da im nece nista govorit, vec kad vide i skuze da dobro. Bas je nesto ljut an sve njih. Rekli smo njegovoj seki i ona se jako veseli sto ce bit teta. S tim da njegov tata njegovu sestru ispituje o meni i o tome jesam li ja njoj ikad rekal zelim li djecu, umjesto da mene pita. To nas sve jako ljuti - ona mu samo kaze nek nas pita. A on se ne usudi
Jutro cura,svima sretno na pregledima ovaj tj,ja se jucer posvadila s muzem i naravno zbog toga nista nisam spavala,jutros se budim s nekom tezinom u plucima i knedlom u grlu sad neznam jel to jos do cijepiva ili sam nesto divno pokupila iskreno se nadam da je od cjepiva
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Jutro cura,svima sretno na pregledima ovaj tj,ja se jucer posvadila s muzem i naravno zbog toga nista nisam spavala,jutros se budim s nekom tezinom u plucima i knedlom u grlu sad neznam jel to jos do cijepiva ili sam nesto divno pokupila iskreno se nadam da je od cjepiva
Bas mi je žao šta su te snašle te nuspojave. Nažalost nikad ne znaš kako će neko reagirati jer nisu svi ljudi isti, nekome nije ništa, nekome je sve. Eto i kod mene se jedan rođak sad cijepio booster i od tada groznica, ne može nikud. Baš ih puno imalo razne nuspojave i ja se nebi usudila, ali ako će ti biti lošije odi kod dr. Jedna cura isto ovdje je imala takve nuspojave da je od doktora dobila zabranu ići na drugu dozu, inače nije trudna, a mi bi jos dodatno trebale biti na oprezu sa svim, tako i to. Držim 🤞 da ti bude bolje ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta bit cu ti iskrena,nebi ni pomisljala o cjepljenju da nemoram svakih mj dana na rebro zbog moje anemneze,ovako nisam imala nekog izbora jer vise nemam snage da mi tim stapicem siluju nos,vec me sinusi bole od tog glupog stapica,a potvrda o preboljenju mi traje jos do 25.1. i mos ga fuckat
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Martabit cu ti iskrena,nebi ni pomisljala o cjepljenju da nemoram svakih mj dana na rebro zbog moje anemneze,ovako nisam imala nekog izbora jer vise nemam snage da mi tim stapicem siluju nos,vec me sinusi bole od tog glupog stapica,a potvrda o preboljenju mi traje jos do 25.1. i mos ga fuckat
Testirali su te svaki put? Mislim koliko znam za preglede nebi smjeli, samo kod hospitalizacije. Ali eto kod nas svako radi kak mu se sprdne pa tako i doktori. Čula sam za par ginića koji su na svoju ruku isto uveli covid potvrde, ali samo cijepivo ili preboljenje, a test ne priznaju. E pa nebi me više vidjeli. I to su privatnici tak da..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta prije nego sam imala potvrdu dok sam jos bila na poslu tamo negdje 8,9 mj testiranje svaki drugi dan jer eto zdravstvo,al tuzno je bilo i to sto iako sam imala potvrdu svejedno su mi gurali stapic u nos jer mjenjaju pravila bas kak im se sprdne,a na rebro dodes i ako obratis paznju vidjet ces da ti pise pult za brzo testiranje il tak neka fora barem je bilo zadnji put. Naci izvode gluposti. Kod ginica u DZ nisam imala tih problema,u Petrovoj te traze potvrdu kolko sam skuzila ako nisi trudnica (jej mi) ne kuzim zas al ajde okej
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Jutro svima & sretan novi tjedan!🙂
Sretno curama koje danas idu na preglede, bit će sve dobro🙏🥰
Nadam se da su cure s koronom dobro. Ja i dragi smo bili na rođendanu u subotu, nas 8 ukupno… Još sam se nećkala hoću ili neću ići, ali me kuma uvjerila kako su svi zdravi, većina ih je cijepljena a nekoliko njih je nedavno prebolilo. I pogodite šta? Jedan dečko koji je bio na rođendanu je dobio pozitivan kućni test u nedjelju. Nemate pojma kako sam ljuta sama na sebe što sam išla. Sada sam u strpnji sljedećih par dana dok ne vidim ako smo i mi skupili…😩🙁 Rekla sam da nakon ovog ne idem nikud niti želim da mi itko (osim mojih roditelja) dolazi doma. Pa nek se ljuti tko hoće evo.
Vidim da je puno vas u renovacijama, selidbama…I mi završavamo kuću, te se samo nadam da ćemo sve stići do početka 5mj kako bi se uselili i smjestili na vrijeme, prije dolaska bebe.
Joj draga suosjećam! Dakle u subotu sam bila s prijateljicom, šetali vani i poslije kod nje doma i sad javlja da je od jucer pozitivna 🙄. Što misliš za koliko dana bi nam se mogli pojaviti simptomi?
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sretno svima na pregledima ovih dana.
Evo testirali malu s kucnim i pozitivna je
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Joj draga suosjećam! Dakle u subotu sam bila s prijateljicom, šetali vani i poslije kod nje doma i sad javlja da je od jucer pozitivna 🙄. Što misliš za koliko dana bi nam se mogli pojaviti simptomi?
Uh, grozno 😕 Nadam se da nas ipak neće.
Koliko sam čitala na netu, u prosjeku cca 5 dana (ma da može nešto ranije, ali i koji dan kasnije).
Demetria ajme zao mi je,brzo ozdravite svi zajedno
Jucer surfam ja i vidim clanka (kojeg vjerojatno vise ni nema) u kojem pise "svaki 7 antigeni test kupljen u ljekarni lazno pozitivan" nisam isla citat u detalje ali evo ja iskreno vjerujem da ja sad odem sebi izmrcvarit nos bila bi pozitivna 100 %
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..