Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    17. Siječanj 2022. 09:00

Jutro cure. Ja muku mucim s herpesima . 3 ih imam na 1 usnici . Ma uzas. Kako prođu tako dođu. Mazem imam kreme 2 vrste , pijem vitamine. Jedem zdravo. F....ing virus 🤬🤬🤬🤬

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    17. Siječanj 2022. 09:00

MfrauM

Joooj bas me zanima što će reći kad te vidi 🥰, jedva čekam!!!
    Meni se trbuh napuhne poslijepodne i navečer a ujutro ispuhan. To mi tak smijesno. Maaalo se možda vidi ali imam viška pa ne znam što je 😄. Pitam se kolika ću bit kasnije 🙆‍♀️.
    Naravno da će biti sve ok na pregledu, drugačije ne moze biti, samo misli pozitivno! 🥰

Javim reakciju odmah. Moji bas nisu pozati po tome d aimaju neke reakcije, ali znam da misle dobro. Kad sam im rekal da sam se zarucila, rekli su a ok.  Bolje nego svekrva, ona je bila ljuta jer su moji prije saznali. Kako nece, zarucili smo se na moru i 2 dana kasnije su moji tamo stigli. Pa necu im presutit to. I onda jos je bila ljuta jer ju nismo odmah nazvali, a ne kuzi da su to neke stavri koje se ne govore preko telefona vec zelimo skupa prodlavit. 
    Meni je isto trbuh ujutro dosta manji ali se i ujutro vidi. Ja sam neki dan vidjela trudnicu sa velikim okruglim trbuhom u kaljinici, bas je bila lijepa. Iskreno mislim da cemo sve bit lijepe u proljece kad se zaokruzimo, kad pocnemo nosit haljinice, ko zamotani bombonceki. 

• Tinkica27
    17. Siječanj 2022. 09:01

Jutro svima. 
    Sretno na pregledima danaas. 
     Demetria držite se.. 
    Ariel a da joj nije možda tvoja seka rekla?
    Leema to su super vijesti!! Mi isto stalno tražimo kuću i milijun smo pogledali, ali to je sve staro ili ne riješeni su vlasnički papiri..., 😏
    Martina mi smo imali zamalo isto situaciju sa koronom neki dan.  Prijatelji nam se najavili jer su došli tu s mora i nismo se dugo vidjeli.. Muž je išao s njim na piće, a za neka 3 dana su oni trebali doći kod nas.. I taj dan kad su trebali doć mi čekamo, čekamo da bi poslali poruku kako su se oni negdje zarazili... A taj tjedan su organizirali veeeliki parti na koji mi srećom nismo bili pozvani.   A ovo za kuću su super vijesti!! 

Poison_Ivy32
    17. Siječanj 2022. 09:10

Dobro jutro! Zelim svima sretne preglede danas i svima koji su bubani da cim prije ozdrave.
    Meni se u 17 tjednu jako lijepo vidi trbuh.. i jedva cekam jos tih tjedan dana da prodje da obavim pregled. Grozno koliko sporo tih mjesec dana prolazi. Pa cemo vidit sta nosimo curicu ili deckica. Iako ja vec tjedan dana sanjam porod i deckica.
    Na sve negativne simptome trudnoce kod mene, mucninu i povracanje i zatvor na kraju, mogu od preksinoc zgaravicu i nadustost. Tako da jupiiii 😖

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Mary10
    17. Siječanj 2022. 09:17

Jutro cure, 

Demetria bas mi je zao da je tako. Nadam se da ce brzo biti bolje. Samo skidaj temperaturu.

Martina neizbjezno je vise zarazit se. Ja i muz smo se zarazili a pojma nemamo kako. Pretpostavljam da sam ja pokupila u bolnici na pregledima. Jos sam nosila ffp2 masku i bjezala od ljudi. Nebi namjerno izazivala da se zarazim nikad, ali mi je sada drago sta sam prosla u ranom stadiju kad to vec nije rizicno.

Ariel svi mi imamo nekog u obitelji s cudnim reakcijama. Imala sam ih i ja. Ne znaci da im nije drago ili da nisu uzbudeni, samo je pitanje koliko treba da dodje do glave 🤗 
    Na kraju je stvarno najbitnije sta ti i muz osjecate, jos pogotovo jer ste van drzave, sami. Stvarate sebi svoju obitelj 😁

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

MMMartinaaa
    17. Siječanj 2022. 09:22

Mary10

Jutro cure,

Demetria bas mi je zao da je tako. Nadam se da ce brzo biti bolje. Samo skidaj temperaturu.

Martina neizbjezno je vise zarazit se. Ja i muz smo se zarazili a pojma nemamo kako. Pretpostavljam da sam ja pokupila u bolnici na pregledima. Jos sam nosila ffp2 masku i bjezala od ljudi. Nebi namjerno izazivala da se zarazim nikad, ali mi je sada drago sta sam prosla u ranom stadiju kad to vec nije rizicno.

Ariel svi mi imamo nekog u obitelji s cudnim reakcijama. Imala sam ih i ja. Ne znaci da im nije drago ili da nisu uzbudeni, samo je pitanje koliko treba da dodje do glave 🤗
    Na kraju je stvarno najbitnije sta ti i muz osjecate, jos pogotovo jer ste van drzave, sami. Stvarate sebi svoju obitelj 😁

Ah ma znam...tako i moj tata je dobio za Božić, nema pojma gdje jer stvarno on nigdje ne ide, niti u kafiće, restorane, doma je jer je u penziji...i eto. 
    Ali opet, ovo druženje sam mogla izbjeć. Jedino mi je toga žao. Tješim se jer čujem od drugih cura da su prošle s ne tako strašnim simptomima. I dalje se nadam da sam uspjela izbjeći. 

Ariel
    17. Siječanj 2022. 09:22

Tinkica27

Jutro svima.
    Sretno na pregledima danaas.
    Demetria držite se..
    Ariel a da joj nije možda tvoja seka rekla?
    Leema to su super vijesti!! Mi isto stalno tražimo kuću i milijun smo pogledali, ali to je sve staro ili ne riješeni su vlasnički papiri…, 😏
    Martina mi smo imali zamalo isto situaciju sa koronom neki dan. Prijatelji nam se najavili jer su došli tu s mora i nismo se dugo vidjeli.. Muž je išao s njim na piće, a za neka 3 dana su oni trebali doći kod nas.. I taj dan kad su trebali doć mi čekamo, čekamo da bi poslali poruku kako su se oni negdje zarazili… A taj tjedan su organizirali veeeliki parti na koji mi srećom nismo bili pozvani. A ovo za kuću su super vijesti!!

Nije nije. Dogovorile smo se da nece nista rec tako da sam sigurna da nije nista rekla. Samo ja sam s mamom o tome svamu pricala nakon prvog spontanog i morala sam na hitnu kiretazu da ne dobijem sepsu, pa se mama zapravo brine da nije nesto poslo po zlu jer je proslo vise od pola godine od kak je bila ta prva kiretaza. SAmo mama ne zna da sam u meduvremenu izgubila jos 2 trudnoce. Nisam ju htjela s tim brinut i u tom trenu mi nisu trebali savijeti koga da idem vidjet, s kojim doktorima pricat sim tam. Odrasla sam pa sam se sama oko toga pobrinula. Sad kak joj nista ne pricam, ona misli da nesto nije u redu pa je pitala. Mamam ko mama, brine se i kad imamo 30 godina. 

AnnieP
    17. Siječanj 2022. 09:31

Dobro jutro, sretno svima danas na pregledima.
    Ja se još držim bez simptoma covid-a ali planiram ujutro na testiranje. Dragi ima skroz neke blage simptome, izoliran je u sobi.
    A za reakcije na trudnoću moj brat i tata nisu imali nikakvu reakciju, takvi su, ne znaju se ponašati u nekim situacijama i izražavati emocije ali ne zamjeram im. Sad tijekom vremena vidim da su sretni i da jedva čekaju da rodim.
    Svi smo mi ljudi drugačiji, dobro je dok sami možemo raspoznati loše i dobre reakcije odnosno namjere ljudi oko nas.
    Suosjećam se s vama koje imate svekrve koje se dure i ljute na sve i koje jedva čekaju da nešto krivo napravimo, nevaljamo kao domaćice, one su najbolje. A o kontroli svojih sinova i njihovih života da ni ne pričam.

🩷 7/2022

Visibaba07
    17. Siječanj 2022. 09:33

Jutro cure 😊
    Sretno danas,javite se,čekamo vas sa dobrim vijestima 😊
    Ja sam čak dobro spavala,vjerovatno noćas neću od uzbuđenja 😆😆
    Sretno svima sa renovacijama,mi smo renovirali na proljeće,tako da imamo sve spremno,jedna sobica je prazna i sad samo moram smisliti kako ću namjestiti namještaj za bebicu,barem jedna briga manje..
    Danas se dajem u čišćenje kuhinje,baš me zanima dali će mi trebati duže nego inače..
    Uživajte u danu 😊😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    17. Siječanj 2022. 09:36

Šta se tiče reakcija okoline,naši su divni reagirali iako su na oprezu jer znaju šta se dogodilo prošli put,mislim znaju starci moji i njegovi i moja Seka ❤️
    Tako da bili su jako sretni ali i na iglama kao i mi,sada su se opustili već,svi se opustili osim mene..
    Partnerov deda inače ima 80godina on je rekao da je sretan ali da to znači da je njegov kraj jer ga nove generacije tjeraju sa ovog svijeta 😊 ne zamjeramo mu,nego smo se baš nasmijali i nadam se da će poživit još tih par mjeseci da vidi svoju praunučicu..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.