Demetria ajme zao mi je,sretno,drz se
Hvala. Evo uspavljivam vec sat vremena jer je opet dobila temperaturu pa sam joj dala čepić. Krepana sam
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro cure, sretno svima ovaj tjedan na pregledu. Cekam hrpu divnih vjesti od svih. Neka vam pregledi produ super i bez nervoze.
**
Mene je jucer mama zvala da se malo cujemo, i kak nisam od prvog spontanog o tome s njom pricala (niti je itko ista pitao jer je bolna tema malo) jucer me malo ispitivala. Pitala me jesam li bila na kojem pregledu od tad i dobivam li mengu redovno. Pocetkom veljace planiramo otic malo doma i onda cu joj rec, pa sam se nekako izmotavala. Inace sam jako los lazljivac, odmah me se skuzi. Uopce ne znam kak sam se izvukla, brzo sam temu promjenila.
Svi me pitaju zasto ne kazem roditeljiam inajboljoj prijateljici, a ja ne zelim to preko telefona. Pogotovo ako se mogu strpit jos 2 tjedna i otic kuci i rec im uzivo. Itako sam cekala da prode prva 3 mj. Znam da to ne znaci nista, ali tako smo odlucili.
Vec je mami sumnjivo kako se nista ne desava vec 8mj
Dobro jutro tete!
Svima koje danas imaju pregled zelim same lijepe i umirujuce vijesti, a bubanima da brzo brzo ozdrave! ❤
Ja vec par dana ne mogu spavati od raznih mentalnih planova i kombinacija. Inace zivimo u stanceku od 24 kvadrata i odlucili smo ga dati u najam i sebi nac nesto malo vece, bar da ima odvojenu spavacu sobu i balkon da gosti ne puse u stanu. Evo jucer nasli i zakaparili stan, od 1.2. selimo 🥳🥳
I sad ja cijelu noc budna, smisljam gdje ce ici kinderbet, gdje komoda... 🤣
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Jutro cure! Sretno svima danas i ovaj tjedan na pregledima 🥰.
Leema bas lijepo, mogu mislit kako gustas s uređenjem! Joj uzivaj 🥰!
Ja se zivciram jer mi ništa ne stane morat ćemo i sebi novi krevet uzeti, uži da bi stao kinderbet, pretumbati dnevni jer moramo kupiti kutnu, preseliti radni stol I taaak 🙈. Danas sve stavljam na papir, muž će me u top😅.
Ariel dobra si svaka ti čast što si to izgurala 😄, ja sam svojoj mami 2 tj prije nego što ćemo im rec prodala priču o nekom miomu koji se mora pratiti, još sam ženu bacila u bed 😆, mislim stvarno imam neki miom ali nije opasan. Jel imate neki plan lako ćete to objaviti?
Ostali bubani želim vam brz oporavak, odmarajte puno i ne brinite za bebe, moj ginkac je u četvrtak rekao kako je beba zaštićena ne može joj ništa biti osim da uzimate teške droge 🤭.
Ja žene moje ne znam kad će doći tih 20tt kak ću do tad izgurati. Ubija me ta strepnja no dobro. Evo danas jedem sve po ps-u od 1800 pa vam javim kako mi ide. Pusa svima
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Leemabas lijepo, mogu mislit kako gustas s uređenjem! Joj uzivaj 🥰!
Ja se zivciram jer mi ništa ne stane morat ćemo i sebi novi krevet uzeti, uži da bi stao kinderbet, pretumbati dnevni jer moramo kupiti kutnu, preseliti radni stol I taaak 🙈. Danas sve stavljam na papir, muž će me u top😅.
Arieldobra si svaka ti čast što si to izgurala 😄, ja sam svojoj mami 2 tj prije nego što ćemo im rec prodala priču o nekom miomu koji se mora pratiti, još sam ženu bacila u bed 😆, mislim stvarno imam neki miom ali nije opasan. Jel imate neki plan lako ćete to objaviti?
Ostali bubani želim vam brz oporavak, odmarajte puno i ne brinite za bebe, moj ginkac je u četvrtak rekao kako je beba zaštićena ne može joj ništa biti osim da uzimate teške droge 🤭.
Ja žene moje ne znam kad će doći tih 20tt kak ću do tad izgurati. Ubija me ta strepnja no dobro. Evo danas jedem sve po ps-u od 1800 pa vam javim kako mi ide. Pusa svima
Zadnji puta kad sam bila doma mama je zavrsila u bolnici i nije me vidjela kak spada. A i seka joj je rekla da je trudna opet. Najvise smo vodili razgovora o njezinoj trudnoci. A ja sam seki rekla, i ona meni jer je cekala da ja prva kazem njoj. Nije mi htjela nabijat nanos zbog svega sto se desilo. I onda je predahnula i kad je vidjela da sam napokon i ja uspjela, ona je i meni rekla.
Pa ja nisam mami nista govorila posto sam htjela svoj trenutak. Meni se vec sad trbuscic vidi (evo me na poslu u trenirci jer jedva hlace zakopcam). Ne znam kak to da mi se vec tako izbocio, mozda mi to vidimo jer sam inace u trbuhu ravna skroz.
Ja planiram obuci usku haljinu i pojavit se, da vidim oce li sto komentirat ili ce samo mislit da sam se udebljala.
Ali cekam ovaj pregled kombiniranog probira, koji je za tocno tjedan dana. Pa cu poslije toga planirat ic kuci i rec sefovima i sve. Nekako me strah rec nesto i onda da pode po zlu. Ali mislim pozitivno, bit ce sve ok.
I ja sam mislila da joj slazem nesto kao da su nesto nasli, ali mama ko mama, brinula bi se puno vise onda. Ovako sam joj rekla da se nista ne desava
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
ljubičica - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Gabi12 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepsi2019 - 19.01. ♥️🤰 (D)
nana6 - 19.01. ♥️🤰
Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
petra_pan - 19.01. ♥️🤰
Maajaa12344 - 20.01. ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
Astera - 21.01. ♥️🤰
Tini_ - 21.01. ♥️🤰
Angie24 - 24.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
AnnieP - 26.01. ♥️🤰
Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - 27.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
marta96 - 28.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Atina25 - 31.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
Suncokret - 03.02. ♥️🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Leemma - 08.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sweety - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 09.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mrvica20 - 09.02. ♥️🤰
bubamara19 - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MfrauM - 10.02. ♥️🤰
Sunchica555 - 10.02. ♥️🤰
teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
anita23 - 14.02. ♥️🤰
Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 02.03. ♥️🤰
Hrabrica - uskoro 💖 it's a GIRL! 💖🤰
EnaEna - za cca 1tj 2x♥️🤰 (C + D)
annboleyn - za cca 2tj ♥️🤰
Mrvica72 - …♥️🤰
Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
zg123 - … 2x♥️🤰
Aristea - … ♥️🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Saphire - … ♥️🤰
Bachata - … ♥️🤰
Comming072022 - … ♥️🤰
Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mama_anđela - … ♥️🤰
Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
UKUPNO: 16 dječaka 💙 & 15 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
TERMINI PORODA:
Lovely_ - 12.05.
Tonkicaa - 19.05.
Monstera - 22.05.
Limica - 23.05.
Nikki777 - 26.05.
MissR - 26.05.
Tinkica27 - 26.05.
Marijanaaa12345 - 28.05.
Atina - 29.05.
bubamara19 - 29.05.
Teab - 30.05.
MMMartinaaa - 31.05.
Gabi12 - 05.06.
Marta96 - 06.06.
Sweety - 07.06.
BabyM - 10.06.
Dunja03 - 11.06.
BlaBla - 11.06.
Angie24 - 13.06.
Anushka - 15.06.
Visibaba - 16.06.
Demetria - 16.06.
Tams - 18.06.
Nana6 - 23.06.
Leemaa - 27.06.
Suncokret - 27.06.
teja4444 - 01.07.
Sunchica555 - 02.07.
Mary10- 02.07.
Tini_- 03.07.
Pricipessa007 - 04.07.
AnnieP - 07.07.
Nekeybah - 12.07.
Ina85 - 13.07.
Astera - 13.07.
Mrvica72 - 28.07.
MfrauM - 28.07.
Silk - 30.07.
Ariel - 05.08.
Maajaa12344 - 09.08.
Anita23 - 10.08.
Pikapolonka - 19.08.
Mama_anđela - 21.08.
Saphire - 31.08.
Jutro svima & sretan novi tjedan! 🙂
Sretno curama koje danas idu na preglede, bit će sve dobro 🙏🥰
Nadam se da su cure s koronom dobro. Ja i dragi smo bili na rođendanu u subotu, nas 8 ukupno... Još sam se nećkala hoću ili neću ići, ali me kuma uvjerila kako su svi zdravi, većina ih je cijepljena a nekoliko njih je nedavno prebolilo. I pogodite šta? Jedan dečko koji je bio na rođendanu je dobio pozitivan kućni test u nedjelju. Nemate pojma kako sam ljuta sama na sebe što sam išla. Sada sam u strpnji sljedećih par dana dok ne vidim ako smo i mi skupili... 😩🙁 Rekla sam da nakon ovog ne idem nikud niti želim da mi itko (osim mojih roditelja) dolazi doma. Pa nek se ljuti tko hoće evo.
Vidim da je puno vas u renovacijama, selidbama...I mi završavamo kuću, te se samo nadam da ćemo sve stići do početka 5mj kako bi se uselili i smjestili na vrijeme, prije dolaska bebe.
Leemabas lijepo, mogu mislit kako gustas s uređenjem! Joj uzivaj 🥰!
Arieldobra si svaka ti čast što si to izgurala 😄, ja sam svojoj mami 2 tj prije nego što ćemo im rec prodala priču o nekom miomu koji se mora pratiti, još sam ženu bacila u bed 😆, mislim stvarno imam neki miom ali nije opasan. Jel imate neki plan lako ćete to objaviti?
Zadnji puta kad sam bila doma mama je zavrsila u bolnici i nije me vidjela kak spada. A i seka joj je rekla da je trudna opet. Najvise smo vodili razgovora o njezinoj trudnoci. A ja sam seki rekla, i ona meni jer je cekala da ja prva kazem njoj. Nije mi htjela nabijat nanos zbog svega sto se desilo. I onda je predahnula i kad je vidjela da sam napokon i ja uspjela, ona je i meni rekla.
Pa ja nisam mami nista govorila posto sam htjela svoj trenutak. Meni se vec sad trbuscic vidi (evo me na poslu u trenirci jer jedva hlace zakopcam). Ne znam kak to da mi se vec tako izbocio, mozda mi to vidimo jer sam inace u trbuhu ravna skroz.
Ja planiram obuci usku haljinu i pojavit se, da vidim oce li sto komentirat ili ce samo mislit da sam se udebljala.
Ali cekam ovaj pregled kombiniranog probira, koji je za tocno tjedan dana. Pa cu poslije toga planirat ic kuci i rec sefovima i sve. Nekako me strah rec nesto i onda da pode po zlu. Ali mislim pozitivno, bit ce sve ok.
I ja sam mislila da joj slazem nesto kao da su nesto nasli, ali mama ko mama, brinula bi se puno vise onda. Ovako sam joj rekla da se nista ne desava
Joooj bas me zanima što će reći kad te vidi 🥰, jedva čekam!!!
Meni se trbuh napuhne poslijepodne i navečer a ujutro ispuhan. To mi tak smijesno. Maaalo se možda vidi ali imam viška pa ne znam što je 😄. Pitam se kolika ću bit kasnije 🙆♀️.
Naravno da će biti sve ok na pregledu, drugačije ne moze biti, samo misli pozitivno! 🥰
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji