Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    16. Siječanj 2022. 20:29

Atina ajme ti si u Labinu,ja da sam tamo mislim da bi samo tu pizzu jela 😆 bolje da je ovako inače bi imala 200kg 😁😁 ali mi se baš naučili i često napravimo đir tamo na pizzu i onda šetnja :) 

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Teab
    16. Siječanj 2022. 20:31

Limica onaj zadnji dio o trcanju na wc i sirenju i cudnim bolovima se slazem s tobom,to je ona prica o toplom sendvicu koji mora bit iz pingvina jer ak ga ja doma napravim to nije to,i opet sam pocela plakat bezveze,jucer sestricna pokazuje sliku neke mulatkinje i naravno moj muz da  kak je zgodna a jebes ga zgodna je, a ja koja se vec sad osjecam ko baby slonica(kak je to moguce) pocnem tulit nasred slavonske avenije

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ina85
    16. Siječanj 2022. 22:00

Ariel

Hvala cure, primjetila sam da mi je manje muka zadnja 2 dana ali me glava i dalje boli jako. Znam da mogu paracetamol ali sve dok mogu odlezat to, biram lezanje prije tableta 😂
    Kaze muz da ce mi se vratit vitalnost uskoro, samo je sarkastican jer sam i prije trudnoce bila spavalica i umorna. Pa mi sr nema sto vratit, mozda dobijem neku vitalnost. 😂😂
    **
    Teab zao mi je zbog simptoma nakon cjepiva, nadam se da ce brzo proc. Ja sam razmisljala o 3.dozi ali moram crkat da prode 6mj od druge doze. A i tekli su mi da tek iza 22tt mogu. Prije mi ne preporucaju. Ali to isto zavisi od doktora i trudnice.

Meni su se smanjile mucnine u 13 tt. Znaju tu i tamo doc dok se vozim u autu ili ako ne jedem na vrijeme. Al simptomi su ostali bolne cicke, brzo se umaram i uspusem ko da sam everest presla. I budim se po noci 66 puta. Pocela sam malo vise jesti al nista pretjerano. Samo cesce... 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• limica
    16. Siječanj 2022. 22:19

Teab hahahahaha dobra si bas si me nasmijala. tako ja muzu jucer pokazujem sliku sa instagrama djevojke njegovog najboljeg prijatelja i govorim JA NJEMU da je prelijepa kaze on na to aha kao glumica je i ja se pravo sjebem sto je on tako to potvrdio. on me samo gleda u fazonu pa ti si to rekla prva hahahah 

BlaBla
    16. Siječanj 2022. 22:37

Citam sto sve jedete i cudim se sebi kako se ja tih stvari ni ne sjetim, ali hvala, dale ste mi ideje sto cu jesti ovih dana 🤭
    Moji dnevni meniji se svode primarno na kuhano, prije nisam mogla zamislit da jedem mahune (mrzim ih), grasak, grah, leca, slanutak... sad se davim u varivima od istih ... svaki dan odlazim spavat razmisljajuci o varivu koje cu sutra kuhat 🤤🤤🤤🤤😅
    Ne znam kad bi mi to prije trudnoce palo na pamet... 

Jucer smo dobili Joolz 3 u 1 kolica, koristena svega par mjeseci i sad sam toliko sretna da jednu tako veliku stavku ne moram kupovat, jedva cekam da ih smontiram i provozam po stanu 🤗

Teab
    16. Siječanj 2022. 22:37

Limica e upravo to 🤣 naci usla sam u 20 tj a imam jos fajn do kraja,mislim da sam muzu vec dosadna,dosel nam je krevetic a soba jos nije gotova al ja vec tjedan dana od kad je krevetic tu hodam za njim ko mala beba s pitanjem oce skoro bit gotovo,dosadna sam bogu i narodu vec polako ja mislim 🙈
    Drugo pitanje cure u vecim tjednima osjecate vi grcenje maternice? Mislim da su to BH kontrakcije al prvi put se susrecem s tim tako da trazim utjehu a i ono pomalo mi nije svejedno pogotovo zbog tog cerviksa glupog

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Teab
    16. Siječanj 2022. 22:42

Bla bla joooj mi smo isto nedavno dobili 3 u 1 kolica i tocno znam da sam ja oko njih skakutala i hodala i mucila se s montazom al nisam se dala i sad mi tu stoje montirana i neznam kud bi s njima jer smo trenutno u garsonjerici koji svekr iznajmljuje dok imamo radove na stanu a ona su mi doslovno zauzela cijelu blagavaonu 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Mrvica722
    16. Siječanj 2022. 22:59

Mary10

Mrvica722

Mary10

Fragmini/heparini idu nakon preboljenja, tj. nakon krvne slike. Pisala sam vise puta o ovoj temi i ponavljam jos jednom…radije kontrolirat redovno krvnu sliku nego ih uzimati tek tako. Moji trombociti su snizeni i jedna dr. je svejedno htjela da uzimam terapiju 2 tjedna iako bi mi se snizili jos vise, sta nebi bilo dobro nikako. Ostali dr. se nisu slozili s njom, dapace, jedan jako cijenjen splitski privatni ginekolog je poludio na tu odluku opcenito. Rekao je da se heparini u slucaju zaraze trebaju davati ako je trudnica hospitalizirana ili pretila ili ima predispozicije za stvaranjem ugrusaka zbog vec neceg drugog.

..

U mom slucaju su ti heparini mogli vise nastetiti nego dobrog napraviti. Pola hrvatske daje pola ne. Sta onda, neke trudnice su ugrozene a druge su privilegirane. U svakom slucaju se nisam htjela osjecat ko pokusni kunic i na takvu krvnu sliku posto poto uzimati terapiju.

Hvala ti na ovako ddetaljnom odgovoru, uspila sam stupit u kontakt sa svojom klinkom koji ne preferiraju davat fragmine leva leva kao sta većina da,primjetila sam da pjedini ginekolozi to daju preventivnoo🤷‍♀️. Rečeno mi je da ćemo vidit nalaz testa al kako sam na andolu tako će 99%i ostat samo andol kao i do sad. Al svakako ću tražiti vađenje krvi nakon određenog perioda.

Nema na cemu. Ja sam bila luda i izgubljena. Ni jedna trudnica sa iskustvom oko toga. Prezentiralo mi se kao da cu 100% dobit ugrusak ili imati prijevremeni porod. Sada mi je drago da sam trazila toliko misljenja ljecnika i na temelju toga donijela odluku. Toliki broj trudnica je do sada vec preboljelo i bez uzimanja heparina/fragmina su iznijele zdrave trudnoce i bebe. Da sam imala vise trombocita, pa makar unutar ref vrijednosti, vec bi razmislila o tome.

..
    Najbitnije od svega je, sta je meni moja gin rekla - beba je zasticena i covid joj nista ne moze 🤗

Da i meni su javili iz klinike da nemoze djetw dobit preko placente da je bilo masu slučajeva di žena u jednoj ruci ima tek pozitivan testt u drugoj nalaz da je pozitivna i budu bebe super zdrave  i to jos u tom ranjivom periodu

Demetria
    16. Siječanj 2022. 23:03

Mrvica722

Cure pitanje danas sam 12+3 jucer negativna na brzom a danas pozitivna, sutra idem na pcr koji ce vjerojatno bit pozitivan. Ja sam super nisam nikako imala temperaturu, malo me nos i grlo zezali. E sad da li je neka od vas imala kovid u trudnoći, malo me brine nije mi jos završio prvo tromjesječje, mada sam sad u četvrtak bila na kontroli beba super, nuhelani nabor i sve. I zanima me u roku koliko ste krenile primat fraksiparin?

Ima nas par u grupi koje smo trenutno zaražene, a dosta njih je cijepljeno ili su prebolile.
    Ja imam puno gore simptome i ko za vraga evo malena dobila temperaturu tako da nista od spavanja vecerati

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Teab
    16. Siječanj 2022. 23:06

Demetria ajme zao mi je,sretno,drz se

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.