Jutrooo curkeee😘🥰
Evo nas vratili se s ludog godišnjeg UMORA,Troje divljih trogodišnjaka i beba od 6 mj s nama show je blaga riječ. Vi koje ste bez djece prije poroda obavezno na neki vikend izletić ili nesto s muzeđ nasamo 🤣🤣🤣 snijega je bilo svih 5 dana tako da smo se nauzivali,nasanjkali i svasta.
Neću previse čitati zaostatke nadam se da ste sve dobro. Vidim pričate o kilama pa ću se kao praviti da nisam skuzila🥴 ja na zadnjem pregledu prije 7 dana imala 69 kila visina 170,to je bas dosta meni,počela sam T sa 64 ali budem se pokrenula malo nakon poroda i dojenjem to većinom ode brzo.
AnnieP Ako zelis pokloniti nešto posebno mozda jedna od ovih ideja: SkyArt poster, Tvornica Snova - personalizirane priče za djecu po imenima, mi smo od kumova dobili sliku karikaturu ručno crtanu našeg malca kad je imao 9 mj i predivan poklon koji nam je uvijek na zidu, isto fora poklon ako uspijete naći kofer za dijete pa s imenom da se ugravira ili tako nesto sta duze traje.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
MfauM e jesam se nasmijala na ovo o vagi u cekaoni hahahaha😂😂😂
Sretno od danas s novim rezimom!
Atina bas lijepo da ste se proveli na snijegu. A sto se tice kila ja se tjesim s vama koje ste vec mame i kazete da se sve skine od fitnesa oko bebe svaki dan 😬😄
**
Cure zelim vam lijep vikend, vama s koronom da sto prije ozdravite!❣️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro svima, evo bas sam happy moj bebac je jutros odlucio oficijelno da pokuca svojoj mami da se ne sikira, hvala ti Boze.
Mada mi je i curka iz prve trudnoce jos kasnije se javila, i bila je prilicno mirna, nije nikad izvodila neke vratolomije u trbuhu, ali je to nadoknadila kad je izasla van hehee, neumorna, nikad ne staje...
.
Mfrau hahaha, bas sam se nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣
Kod nas srecom ne vaze tamo, nego me pita jesam se vagala kod kuce i koliko ja kazem toliko ona upise, hehe. A kod kuce se vazem sa sto manje odjece 🤣🤣
..
Cure sa koronom zelim vam sto brzi i laksi oporavak, sa sto manje simptoma.
Ostalim curama lijep vikend 🤗
AnnieP https://malitragovi.eu/prvi-koraci.html?p=4
Tu ima popust 40% na froddalice ako slučajno mozda i to trebaju. Obucu brzo prerastu a opet preskupa je nekad za roditelje
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro cure. Evo ja odspavala 12 sati 😂
Ptije sam isla u teretanu pa mi je doktor zabranio, a doma se nikako ne mogu pokrenut. Rekla sam da ako se sunce pojavi, idem danas u setnju malo. I ko za vraga vani je magla i sibo 😂
Kupila sam si puno mrkve i paprike pa cu to grickat jer mi je to fino. I mene su vagali u cizmana i svemu pa sam imala na 2 kile vise nego inace. Ali ne zamaram se previse. Moja seka je u prvoj trudnoci imala +30 kila na kraju pa je sve otislo. Samo zelim da je bebica dobro i zdravo a visak kila cu sredit setnjom nakon poroda. Ne zelim se time zamarat uopce.
Danas za rucak cu probat jest ribu, zadnjih par puta mi nije pasala. Uz hrpu povrca, pa ako nece ici jest cu samo povrce. Pasu mi jako krekeri i cips. Jucer sam navacer jela cips i nije me bilo briga 😂😂
Odbrojavam dane - za 6 dana sam gotova sa heparinom i peogesteronom, a za 10 dana imam pregled. Jako se veselim jer silu rekli da moze i suprug doc. Posto je 3 puta cuhepljen i napravi ce PCR test. Tako da jedva cekam da vidi vebu kako spada posto je do sad bio uvijek vaginalni ultrazvuk pa sam vidjela da nije bio bas 100% koncentriran. 😂
Jutro cure. Evo ja odspavala 12 sati 😂
Ptije sam isla u teretanu pa mi je doktor zabranio, a doma se nikako ne mogu pokrenut. Rekla sam da ako se sunce pojavi, idem danas u setnju malo. I ko za vraga vani je magla i sibo 😂
Kupila sam si puno mrkve i paprike pa cu to grickat jer mi je to fino. I mene su vagali u cizmana i svemu pa sam imala na 2 kile vise nego inace. Ali ne zamaram se previse. Moja seka je u prvoj trudnoci imala +30 kila na kraju pa je sve otislo. Samo zelim da je bebica dobro i zdravo a visak kila cu sredit setnjom nakon poroda. Ne zelim se time zamarat uopce.
Danas za rucak cu probat jest ribu, zadnjih par puta mi nije pasala. Uz hrpu povrca, pa ako nece ici jest cu samo povrce. Pasu mi jako krekeri i cips. Jucer sam navacer jela cips i nije me bilo briga 😂😂
Odbrojavam dane - za 6 dana sam gotova sa heparinom i peogesteronom, a za 10 dana imam pregled. Jako se veselim jer silu rekli da moze i suprug doc. Posto je 3 puta cuhepljen i napravi ce PCR test. Tako da jedva cekam da vidi vebu kako spada posto je do sad bio uvijek vaginalni ultrazvuk pa sam vidjela da nije bio bas 100% koncentriran. 😂
Moj muž je bio prvi put na vaginalnom al me doktor cijelu pokrio da nam nikome nije neugodno. Za utriće meni nikad ih nije ukinuo i sad ih koristim i dalje jer kaže da kad sw ukine u većim tjednima da se neke žene počnu prije otvarati, a do 16tt sam ih koristila zbog spontanog prije 🤷♀️ i ja se čudim doktorima, skoro nigdje ne možeš s pratnjom, a gdje možeš potvrde, cijepljenje.. Mi nemamo nista nijedan, nikad nas nije dr pitao i tome, rekao je da muž može uvijek doći u pratnji. Sjedi u čekaoni dok obavim pregled i onda ga pozove unutra na uzv. E sad ćemo vidjeti situaciju za porod 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure 😊
Mene sestra isto važe u čizmama,i ne skine pola kg ili nešto,to mi je bezevze..ja sad doma važem gola 😁😁
Moj partner ide samnom utorak prvi put na pregled i to na anomaly jedva čekamo i ja i on..baš vidim da se veseli..samo da bude sve dobro ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure, jel Pise igdje sto je tocno dijeta 1800?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Pozdrav svima! 😊
Imas na netu kad pogledas "gestacijski dijabetes dijeta" raznih popisa namirnica i recepata i dnevnih i tjednih planova prehrane :)
Ja se sve bojim trenutka kad odem na OGTT, meni je pod normalno cijeli zivot secer na taste 5,3-5,4 tak da sam sigurna da mi ta dijeta ne gine 😭
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
To ti je ubiti dijeta 1800kalorija, podjeljenih u 5 obroka i slaganje namirnica po tim tablicama..
Kako je Lemma napisala imaš na netu sve o tome,ja imam u papirima ako misliš da treba mogu ti poslikat..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji