Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    15. Siječanj 2022. 18:30

Bila na cijepljenju danas,od simptoma samo bol u ruci koja je kod svih,tako da...danas uopce nisam gledala stvari za malog neg sam otisla na pink pandu i pokupovala si sminke za 500 kn pa nek se nađe 🤣

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• EnaEna
    15. Siječanj 2022. 18:37

Demetria

Mama_anđela

Demetria

EnaEna

Mama_anđela

EnaEna, ako moze vise informacija za clexane, jer jucer sam isla doktoru i nema nista besplatno, inace sam u TK. Mada sam sinoc na stranici Zavoda zdr osig TK vidjela pitanje da li trudnice imaju pravo na Clexane i napisali su da da. Tako da ih u ponedjeljak planiram pozvati 😊😊 Ti si ovdje jedina sa dvije bebice? To mi je bas bas slatko🥰🥰

.
    Kilogrami, cure i ja sam s viskom kilograma, za sada sam od pocetka T izgubila 5 kg, jutroa sam ae vagala. I u prosloj t je tako islo, poslije sam pocwla pomalo dobijeti i kad su noge otekle idjednom je doslo dosta ali nakon porodjaja sam imala manje od pocetka T. Ne brinite, sve ce to otici. Inace sada pretezno cure dobijaju preko 20 kg, moja rodica je uvijek bila krupnija i nakon poroda nevherovatno je smrsavila i tako je i ostala. Nadam se da cu i ja tako. Nakon ovog poroda sam usla u depru, svaki dan sam cokolade jela, toliko sam bila navalalila na slatkise uzass, fuj🤢 ali neka nama sve bude u redu, poslije ce setnje sve smanjiti😊
    .
    Cure u koroni brz oporavak😊😊 Mnogo odmora, vitamina i caja, budete bile bolje😊

Ja sam iz Banjaluke. I znam da je besplatan i kleksan i fragmin. E sad da li je u Tuzli drugacije to ne znam. Provjeri i dosadjuj trazi ako imas pravo. Znam po prijateljici iz Sa da ima razlike od kantona do kantona.
    Zovi i pisi ako pise da imas pravo na besplatan.
    I meni se cini da sam ovde na ljetnim bebama jedina sa blizancima,vjeruj da ni ja jos nisam svjesna toga 😂😂
    Pogotovo sto to znamo samo suprug i ja. Pokusacemo da to ostavimo kao iznenadjenje nasima do poroda 😂😂😂
    Doktorica nam se smijala, kaze mislite da nece skontati po stomaku.
    Pokusacemo da bude pravo iznenenadjenje, dosli po jednu a ono dve bebe♥️♥️
    A obicno blizanci spavaju skupa u krevetcu 2-3 mj tako da cemo jedan staviti a drugi ostaviti u kutijama. Kolica nam mogu cuvati u radnji.

Vi ste meni zakon.

Ne vidim u cemu je problem i cemu takav komentar. Izvini ako ti smetamo.

To uopće nije los komentar
    Mislim vi i muž ste mi zakon super kako god hoćete.
    Super mi je to kako se nosite s trudnoćom i odlukom oko bebica.
    Mi isto nismo znali spol za prvu i to je isto bilo svima iznenađenje a pogotovo kod vas jos duplo.
    Ne shvaćam zašto mislite da sam nešto lose napisala?

Ja to nisam svatila kao nesto negativno. 
    😘

• EnaEna
    15. Siječanj 2022. 18:43

Visibaba07

Ariel

Evo kad sno kod slatkisa, ja upravo radim brownie. Inace jako volim slatko al an pocetku trudnoce nisam mogla vidjet slatko. Samo krekeri i cips. Sto inace ne jedem. Sad nekako najvise zelim voce. Imam pun frizider jabuka, naranci, borovnica i nara. Sad moram sve ocistit i narezat i stavit u zdjelice. Ako to ne napravim necu nikad to pojest. A ako je to sve pociscemo i na dohvat ruke, samo bi uzela i jela.
    Radim i peceno povrce unprcnici ali ne mogu ribu vidjet pa cu ispec komad mesa za sebe a ribu muzu 😂

E sad si mi dala ideju za voće i idem narezati sve šta imam u frižideru inače će propasti 😆

Ja jedem narandze i jabuke kao da ih nikad u zivotu nisam jela 😂😂😂😂. Na dohvat ruke imam mix badema,orasa,ljesnjaka i kikirikija. 
    A zobenu kasu koju inace obozavam za dorucak,jos uvijek ne mogu smisliti🙄. 

AnnieP
    15. Siječanj 2022. 19:00

Moj dragi se sad testirao ovim testom iz apoteke i pozitivan je. Sinoc je imao 37 temperaturu i sad 37.2, mislili smo da su samo sinusi. Možda sam i ja vec zarazena, ne mogu sad nikuda ni otici i izolirati se jer mogu nekog drugog ugroziti. A pazila sam se i samo sam htjela da jos 5 tjedana ne dobijem koronu i eto sad.

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

Demetria
    15. Siječanj 2022. 19:10

AnnieP

Moj dragi se sad testirao ovim testom iz apoteke i pozitivan je. Sinoc je imao 37 temperaturu i sad 37.2, mislili smo da su samo sinusi. Možda sam i ja vec zarazena, ne mogu sad nikuda ni otici i izolirati se jer mogu nekog drugog ugroziti. A pazila sam se i samo sam htjela da jos 5 tjedana ne dobijem koronu i eto sad.

Ma vidis kako se i meni desilo.
    Ja se htjela popodne cijepiti ujutro pozitivna.
    Ako si u Hrvatskoj ne znam kako to funkcionira vani ali mozes preko glova naruciti testove iz ljekarne.
    Tako sam i ja nedavno preko glova da kupi kremu za o i odnese mojoj djeverici. Muzevi su bili pomagali trecem bratu u selidbi pa nisu vidjeli mobitel.
    Uglavnom glovo i narucis ostavi ti na kvaki od vrata ili ispred.
    *
    Ja jucer narucila voce i povrce od OPG a iz podstrane 
    Hrpa povrca a od voca jabuke klementine mandarine kumkvta puno vitamina c 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
    Bolesno se osjećam
    Imam kašalj za iskašljavanje pa me od njega boli grlo i temperaturu do 37.4 37.6 od koje me boli leđa i ostalo pa popijem lekadol 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    15. Siječanj 2022. 19:24

Kod nas vani ako sumnjas da imas korinu nazoves i kazu ti di da dodes. Imaju drive in punktove di sjednes u ato, dodes do njih i uzmu pcr test. Nakon toga moras ici direktno doma i cekat rezultate testa. Smijes izac iz kuce samo ako je negativan. Ako je pozitivan dobijes daljnje upute. Sto mi i ima smisla jer ne zelis okolo sirit virus a ovako ides iz stana direkt u auto i nazad kuci.

• Tinkica27
    15. Siječanj 2022. 19:44

Teab

Bila na cijepljenju danas,od simptoma samo bol u ruci koja je kod svih,tako da…danas uopce nisam gledala stvari za malog neg sam otisla na pink pandu i pokupovala si sminke za 500 kn pa nek se nađe 🤣

Teab meni je pomoglo hlađenje mjesta gdje sam se cijepila... Stavljala sam smrznuti grašak umotan u kuhunjsku krpu na ruku . 😁

AnnieP
    15. Siječanj 2022. 19:48

Kod nas doktor da na testiranje samo ako imas simpotome, a ako zelis sam na testiranje moras platiti.
    Donijeti ce mi netko test iz ljekarne pa cu se testirati kasnije.
    On se sad izolirao u sobu, nadamo se da se ja nisam uhvatila do sad.
    Koliko je za bebu opasno ako ja dobijem koronu sad u 15. tjednu? Jako se brinem.
    Imala sam koronu prije 11. mjeseci, jedan dan sam imala temperaturu 37,5. Malo me boliko kao tijelo od temperature tad dan, dva i to je sve. Ma kao da nista nije ni bilo. 
    Inače nisam boležljiva i stvarno jako rijetko dobijem i prehladu, možda jednom u 5 godina, i to mi traje 2 dana. 

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

Demetria
    15. Siječanj 2022. 20:43

Ariel

Kod nas vani ako sumnjas da imas korinu nazoves i kazu ti di da dodes. Imaju drive in punktove di sjednes u ato, dodes do njih i uzmu pcr test. Nakon toga moras ici direktno doma i cekat rezultate testa. Smijes izac iz kuce samo ako je negativan. Ako je pozitivan dobijes daljnje upute. Sto mi i ima smisla jer ne zelis okolo sirit virus a ovako ides iz stana direkt u auto i nazad kuci.

Ja jutros sjela u auto da se odvezem i auto prodimio.
    Pa sam s onom boljom maskom prošetala do tamo 
    Nikoga na sporednim ulicama a imam 5 minuta pješice

*

Demetria
    15. Siječanj 2022. 20:46

AnnieP

Kod nas doktor da na testiranje samo ako imas simpotome, a ako zelis sam na testiranje moras platiti.
    Donijeti ce mi netko test iz ljekarne pa cu se testirati kasnije.
    On se sad izolirao u sobu, nadamo se da se ja nisam uhvatila do sad.
    Koliko je za bebu opasno ako ja dobijem koronu sad u 15. tjednu? Jako se brinem.
    Imala sam koronu prije 11. mjeseci, jedan dan sam imala temperaturu 37,5. Malo me boliko kao tijelo od temperature tad dan, dva i to je sve. Ma kao da nista nije ni bilo.
    Inače nisam boležljiva i stvarno jako rijetko dobijem i prehladu, možda jednom u 5 godina, i to mi traje 2 dana.

Slusaj upute ginekologa i biti Ce sve u redu.
    Jos se nisi ni testirala ima nade da nisi skupila.
    Evo ja sam par tjedana više i guram lagano s temperaturom i kašljem.
    Srećom pa mi muz doma da mi pomogne oko male.
    Jedino kad nam radi za jesti ju moram zabavljati pa me to iscrpljuje

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani