Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EnaEna
    15. Siječanj 2022. 18:43

Visibaba07

Ariel

Evo kad sno kod slatkisa, ja upravo radim brownie. Inace jako volim slatko al an pocetku trudnoce nisam mogla vidjet slatko. Samo krekeri i cips. Sto inace ne jedem. Sad nekako najvise zelim voce. Imam pun frizider jabuka, naranci, borovnica i nara. Sad moram sve ocistit i narezat i stavit u zdjelice. Ako to ne napravim necu nikad to pojest. A ako je to sve pociscemo i na dohvat ruke, samo bi uzela i jela.
    Radim i peceno povrce unprcnici ali ne mogu ribu vidjet pa cu ispec komad mesa za sebe a ribu muzu 😂

E sad si mi dala ideju za voće i idem narezati sve šta imam u frižideru inače će propasti 😆

Ja jedem narandze i jabuke kao da ih nikad u zivotu nisam jela 😂😂😂😂. Na dohvat ruke imam mix badema,orasa,ljesnjaka i kikirikija. 
    A zobenu kasu koju inace obozavam za dorucak,jos uvijek ne mogu smisliti🙄. 

AnnieP
    15. Siječanj 2022. 19:00

Moj dragi se sad testirao ovim testom iz apoteke i pozitivan je. Sinoc je imao 37 temperaturu i sad 37.2, mislili smo da su samo sinusi. Možda sam i ja vec zarazena, ne mogu sad nikuda ni otici i izolirati se jer mogu nekog drugog ugroziti. A pazila sam se i samo sam htjela da jos 5 tjedana ne dobijem koronu i eto sad.

🩷 7/2022

Demetria
    15. Siječanj 2022. 19:10

AnnieP

Moj dragi se sad testirao ovim testom iz apoteke i pozitivan je. Sinoc je imao 37 temperaturu i sad 37.2, mislili smo da su samo sinusi. Možda sam i ja vec zarazena, ne mogu sad nikuda ni otici i izolirati se jer mogu nekog drugog ugroziti. A pazila sam se i samo sam htjela da jos 5 tjedana ne dobijem koronu i eto sad.

Ma vidis kako se i meni desilo.
    Ja se htjela popodne cijepiti ujutro pozitivna.
    Ako si u Hrvatskoj ne znam kako to funkcionira vani ali mozes preko glova naruciti testove iz ljekarne.
    Tako sam i ja nedavno preko glova da kupi kremu za o i odnese mojoj djeverici. Muzevi su bili pomagali trecem bratu u selidbi pa nisu vidjeli mobitel.
    Uglavnom glovo i narucis ostavi ti na kvaki od vrata ili ispred.
    *
    Ja jucer narucila voce i povrce od OPG a iz podstrane 
    Hrpa povrca a od voca jabuke klementine mandarine kumkvta puno vitamina c 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
    Bolesno se osjećam
    Imam kašalj za iskašljavanje pa me od njega boli grlo i temperaturu do 37.4 37.6 od koje me boli leđa i ostalo pa popijem lekadol 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    15. Siječanj 2022. 19:24

Kod nas vani ako sumnjas da imas korinu nazoves i kazu ti di da dodes. Imaju drive in punktove di sjednes u ato, dodes do njih i uzmu pcr test. Nakon toga moras ici direktno doma i cekat rezultate testa. Smijes izac iz kuce samo ako je negativan. Ako je pozitivan dobijes daljnje upute. Sto mi i ima smisla jer ne zelis okolo sirit virus a ovako ides iz stana direkt u auto i nazad kuci.

• Tinkica27
    15. Siječanj 2022. 19:44

Teab

Bila na cijepljenju danas,od simptoma samo bol u ruci koja je kod svih,tako da…danas uopce nisam gledala stvari za malog neg sam otisla na pink pandu i pokupovala si sminke za 500 kn pa nek se nađe 🤣

Teab meni je pomoglo hlađenje mjesta gdje sam se cijepila... Stavljala sam smrznuti grašak umotan u kuhunjsku krpu na ruku . 😁

AnnieP
    15. Siječanj 2022. 19:48

Kod nas doktor da na testiranje samo ako imas simpotome, a ako zelis sam na testiranje moras platiti.
    Donijeti ce mi netko test iz ljekarne pa cu se testirati kasnije.
    On se sad izolirao u sobu, nadamo se da se ja nisam uhvatila do sad.
    Koliko je za bebu opasno ako ja dobijem koronu sad u 15. tjednu? Jako se brinem.
    Imala sam koronu prije 11. mjeseci, jedan dan sam imala temperaturu 37,5. Malo me boliko kao tijelo od temperature tad dan, dva i to je sve. Ma kao da nista nije ni bilo. 
    Inače nisam boležljiva i stvarno jako rijetko dobijem i prehladu, možda jednom u 5 godina, i to mi traje 2 dana. 

🩷 7/2022

Demetria
    15. Siječanj 2022. 20:43

Ariel

Kod nas vani ako sumnjas da imas korinu nazoves i kazu ti di da dodes. Imaju drive in punktove di sjednes u ato, dodes do njih i uzmu pcr test. Nakon toga moras ici direktno doma i cekat rezultate testa. Smijes izac iz kuce samo ako je negativan. Ako je pozitivan dobijes daljnje upute. Sto mi i ima smisla jer ne zelis okolo sirit virus a ovako ides iz stana direkt u auto i nazad kuci.

Ja jutros sjela u auto da se odvezem i auto prodimio.
    Pa sam s onom boljom maskom prošetala do tamo 
    Nikoga na sporednim ulicama a imam 5 minuta pješice

*

Demetria
    15. Siječanj 2022. 20:46

AnnieP

Kod nas doktor da na testiranje samo ako imas simpotome, a ako zelis sam na testiranje moras platiti.
    Donijeti ce mi netko test iz ljekarne pa cu se testirati kasnije.
    On se sad izolirao u sobu, nadamo se da se ja nisam uhvatila do sad.
    Koliko je za bebu opasno ako ja dobijem koronu sad u 15. tjednu? Jako se brinem.
    Imala sam koronu prije 11. mjeseci, jedan dan sam imala temperaturu 37,5. Malo me boliko kao tijelo od temperature tad dan, dva i to je sve. Ma kao da nista nije ni bilo.
    Inače nisam boležljiva i stvarno jako rijetko dobijem i prehladu, možda jednom u 5 godina, i to mi traje 2 dana.

Slusaj upute ginekologa i biti Ce sve u redu.
    Jos se nisi ni testirala ima nade da nisi skupila.
    Evo ja sam par tjedana više i guram lagano s temperaturom i kašljem.
    Srećom pa mi muz doma da mi pomogne oko male.
    Jedino kad nam radi za jesti ju moram zabavljati pa me to iscrpljuje

*

Marijanaaa12345
    15. Siječanj 2022. 21:43

Visibaba07

Ariel

Evo kad sno kod slatkisa, ja upravo radim brownie. Inace jako volim slatko al an pocetku trudnoce nisam mogla vidjet slatko. Samo krekeri i cips. Sto inace ne jedem. Sad nekako najvise zelim voce. Imam pun frizider jabuka, naranci, borovnica i nara. Sad moram sve ocistit i narezat i stavit u zdjelice. Ako to ne napravim necu nikad to pojest. A ako je to sve pociscemo i na dohvat ruke, samo bi uzela i jela.
    Radim i peceno povrce unprcnici ali ne mogu ribu vidjet pa cu ispec komad mesa za sebe a ribu muzu 😂

E sad si mi dala ideju za voće i idem narezati sve šta imam u frižideru inače će propasti 😆

Zar vam Nece propasti tako nasjeckano u fridzu? Meni izdrzi Max jedan dan i posmedi. Ako imate neki način održavanja javite :) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ariel
    15. Siječanj 2022. 21:56

Marijana ja stavim mrkvu u vodu npr, namocim papirnati rucnik i stavim narance u zdjelicu, prekrijem tim rucnikom i poklopim. Jedino jabuke ne narezem. Ako zelis da bude nesto hrakavo duze samo stavi u vodu i zatvori. 
    Bas sam nar ocistila, sva se usrala dok sam to napravila. Samo on ostane dugo svjez tako ociscen. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.