Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    15. Siječanj 2022. 11:41

marta96 meni planira to sve ukinuti, ali ja sam tek u 12tt pa sumnjam da cu se otvarat ranije. Ali taman 3 dana poslije imam pregled i isto tako 4 tjedna kasnije imam jos jedan pregled. Ako cu ih trebat dalje koristit dat ce mi ih opet, valjda. A moram vjerovat njihovoj odluci jer kome cu ako ne doktorima? Ako necu imat povjerenja u njih onda je sve propalo 😂

Mama_anđela
    15. Siječanj 2022. 13:14

EnaEna, ako moze vise informacija za clexane, jer jucer sam isla doktoru i nema nista besplatno, inace sam u TK. Mada sam sinoc na stranici Zavoda zdr osig TK vidjela pitanje da li trudnice imaju pravo na Clexane i napisali su da da. Tako da ih u ponedjeljak planiram pozvati 😊😊 Ti si ovdje jedina sa dvije bebice? To mi je bas bas slatko🥰🥰

.
    Kilogrami, cure i ja sam s viskom kilograma, za sada sam od pocetka T izgubila 5 kg, jutroa sam ae vagala. I u prosloj t je tako islo, poslije sam pocwla pomalo dobijeti i kad su noge otekle idjednom je doslo dosta ali nakon porodjaja sam imala manje od pocetka T. Ne brinite, sve ce to otici. Inace sada pretezno cure dobijaju preko 20 kg, moja rodica je uvijek bila krupnija i nakon poroda nevherovatno je smrsavila i tako je i ostala. Nadam se da cu i ja tako. Nakon ovog poroda sam usla u depru, svaki dan sam cokolade jela, toliko sam bila navalalila na slatkise uzass, fuj🤢 ali neka nama sve bude u redu, poslije ce setnje sve smanjiti😊
    .
    Cure u koroni brz oporavak😊😊 Mnogo odmora, vitamina i caja, budete bile bolje😊

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Ariel
    15. Siječanj 2022. 13:25

Evo kad sno kod slatkisa, ja upravo radim brownie. Inace jako volim slatko al an pocetku trudnoce nisam mogla vidjet slatko. Samo krekeri i cips. Sto inace ne jedem. Sad nekako najvise zelim voce. Imam pun frizider jabuka, naranci, borovnica i nara. Sad moram sve ocistit i narezat i stavit u zdjelice. Ako to ne napravim necu nikad to pojest. A ako je to sve pociscemo i na dohvat ruke, samo bi uzela i jela. 
    Radim i peceno povrce unprcnici ali ne mogu ribu vidjet pa cu ispec komad mesa za sebe a ribu muzu 😂 

Ariel
    15. Siječanj 2022. 13:27

E i jucer sam bila u xxxlutzu i smarcilo mi se kad sam vidjela da kinderbet kosta 450 eura. I to su bili neki od jeftinijih. Je li stvarno kinderbet toliko skup?

• Tasm
    15. Siječanj 2022. 14:16

Ariel

Evo kad sno kod slatkisa, ja upravo radim brownie. Inace jako volim slatko al an pocetku trudnoce nisam mogla vidjet slatko. Samo krekeri i cips. Sto inace ne jedem. Sad nekako najvise zelim voce. Imam pun frizider jabuka, naranci, borovnica i nara. Sad moram sve ocistit i narezat i stavit u zdjelice. Ako to ne napravim necu nikad to pojest. A ako je to sve pociscemo i na dohvat ruke, samo bi uzela i jela.
    Radim i peceno povrce unprcnici ali ne mogu ribu vidjet pa cu ispec komad mesa za sebe a ribu muzu 😂

Bas tako je i kod mene bilo na pocetku, samo krekeri, slano... Kaze jedna stara susjeda "ah to su ti curice" i evo stvarno cura kod mene ... Ne vjerujem u te price inace ali evo simpaticno mi je bilo 😉🙃

• EnaEna
    15. Siječanj 2022. 14:21

Mama_anđela

EnaEna, ako moze vise informacija za clexane, jer jucer sam isla doktoru i nema nista besplatno, inace sam u TK. Mada sam sinoc na stranici Zavoda zdr osig TK vidjela pitanje da li trudnice imaju pravo na Clexane i napisali su da da. Tako da ih u ponedjeljak planiram pozvati 😊😊 Ti si ovdje jedina sa dvije bebice? To mi je bas bas slatko🥰🥰

.
    Kilogrami, cure i ja sam s viskom kilograma, za sada sam od pocetka T izgubila 5 kg, jutroa sam ae vagala. I u prosloj t je tako islo, poslije sam pocwla pomalo dobijeti i kad su noge otekle idjednom je doslo dosta ali nakon porodjaja sam imala manje od pocetka T. Ne brinite, sve ce to otici. Inace sada pretezno cure dobijaju preko 20 kg, moja rodica je uvijek bila krupnija i nakon poroda nevherovatno je smrsavila i tako je i ostala. Nadam se da cu i ja tako. Nakon ovog poroda sam usla u depru, svaki dan sam cokolade jela, toliko sam bila navalalila na slatkise uzass, fuj🤢 ali neka nama sve bude u redu, poslije ce setnje sve smanjiti😊
    .

Ja sam iz Banjaluke. I znam da je besplatan i kleksan i fragmin. E sad da li je u Tuzli drugacije to ne znam. Provjeri i dosadjuj trazi ako imas pravo. Znam po prijateljici iz Sa da ima razlike od kantona do kantona. 
    Zovi i pisi ako pise da imas pravo na besplatan. 
    I meni se cini da sam ovde na ljetnim bebama jedina sa blizancima,vjeruj da ni ja jos nisam svjesna toga 😂😂
    Pogotovo sto to znamo samo suprug i ja. Pokusacemo da to ostavimo kao iznenadjenje nasima do poroda 😂😂😂
    Doktorica nam se smijala, kaze mislite da nece skontati po stomaku.
    Pokusacemo da bude pravo iznenenadjenje, dosli po jednu a ono dve bebe♥️♥️
    A obicno blizanci spavaju skupa u krevetcu 2-3 mj tako da cemo jedan staviti a drugi ostaviti u kutijama. Kolica nam mogu cuvati u radnji. 

ljubičica
    15. Siječanj 2022. 14:43

EnaEna

Mama_anđela

.
    .

Ja sam iz Banjaluke. I znam da je besplatan i kleksan i fragmin. E sad da li je u Tuzli drugacije to ne znam. Provjeri i dosadjuj trazi ako imas pravo. Znam po prijateljici iz Sa da ima razlike od kantona do kantona.
    I meni se cini da sam ovde na ljetnim bebama jedina sa blizancima,vjeruj da ni ja jos nisam svjesna toga 😂😂
    Pogotovo sto to znamo samo suprug i ja. Pokusacemo da to ostavimo kao iznenadjenje nasima do poroda 😂😂😂
    A obicno blizanci spavaju skupa u krevetcu 2-3 mj tako da cemo jedan staviti a drugi ostaviti u kutijama. Kolica nam mogu cuvati u radnji.

Joj to bi bilo pravo iznenađenje za vaše ! 🤣🤣🤣
    Zamišljam im face 😁😁
    I ja sam mislila tako nešto kad su mu vratili 2 blastice ako mi se dogodi.
    Ali opet ljeto je- nosi sr lagana odjeća- kako kaze doktorica vidi se po stomaku 😊😊

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Sweety
    15. Siječanj 2022. 15:25

Ariel

E i jucer sam bila u xxxlutzu i smarcilo mi se kad sam vidjela da kinderbet kosta 450 eura. I to su bili neki od jeftinijih. Je li stvarno kinderbet toliko skup?

Pogledaj u Ikei, imas opcija jeftinijih i skupljih, ovisno tko zeli koliko novaca dati za to. Mi imamo iz Ikee za 150 eura, i nama je dobar. Madrac se svakako posebno kupuje, i to sam uzela neki malo kvalitetniji jer beba ipak spava na njemu, nije iz Ikee

Demetria
    15. Siječanj 2022. 16:11

Ariel

Nama su bake kupile skupa ovaj https://www.magicbaby.hr/bebisnovi-djecji-krevetic-kristina-bijeli.html
    Na popustu za žutu srijedu je bio 1300 i nesto kuna.
    Sad kad cekamo drugo me jako spasava ovo spustanje ogradice kad malenu uspavljivam i stavljam u krevetić jer joj je podnica na najnižoj

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    15. Siječanj 2022. 16:15

EnaEna

Mama_anđela

.
    .

Vi ste meni zakon.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.