Kod nas doktor da na testiranje samo ako imas simpotome, a ako zelis sam na testiranje moras platiti.
Donijeti ce mi netko test iz ljekarne pa cu se testirati kasnije.
On se sad izolirao u sobu, nadamo se da se ja nisam uhvatila do sad.
Koliko je za bebu opasno ako ja dobijem koronu sad u 15. tjednu? Jako se brinem.
Imala sam koronu prije 11. mjeseci, jedan dan sam imala temperaturu 37,5. Malo me boliko kao tijelo od temperature tad dan, dva i to je sve. Ma kao da nista nije ni bilo.
Inače nisam boležljiva i stvarno jako rijetko dobijem i prehladu, možda jednom u 5 godina, i to mi traje 2 dana.
Slusaj upute ginekologa i biti Ce sve u redu.
Jos se nisi ni testirala ima nade da nisi skupila.
Evo ja sam par tjedana više i guram lagano s temperaturom i kašljem.
Srećom pa mi muz doma da mi pomogne oko male.
Jedino kad nam radi za jesti ju moram zabavljati pa me to iscrpljuje
Hoces se sada i cjepiti kada prebolis ili neces s obzirom na steceni imunitet?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Poludit cu s ovim me osjecanjem bebice, danas niti jedan jedini mjehuric koji bi mogao biti beba, nista. Odmah me crne misli love da nije nesto uredu :(
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ajoj curke bas vas je primila ta korona 😒, želim vam brz oporavak!
Marijanaaa ma daj, sve je u redu s bebicom navodno pomaže ako pojedes nešto slatko i legnes na lijevi bok. (Nisam još u tim tjednima ali tako sam čula, da živne od secera).
Ja sam prespavala rukomet a evo sad neću moć zaspati do 3 garant 🙄.
U zadnje vrijeme jedem samo gluposti danas sam izgurala dan sa zdravim, nadam se da ću i sutra. Pjesacila sam danas 2,5h laganog hoda nakon dugo dugo vremena. Malo kao da mi se ipak vraća snaga, nisam vise toliko umorna. Iako dinstanje luka na stubistu mi je i dalje smrad br 1 🤢.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Bila na cijepljenju danas,od simptoma samo bol u ruci koja je kod svih,tako da…danas uopce nisam gledala stvari za malog neg sam otisla na pink pandu i pokupovala si sminke za 500 kn pa nek se nađe 🤣
Teab, gdje si se isla cijepiti, koliko dugo si cekala na red? Jel guzva?
Jutro cure.
Teab sretnih nam pola trudnoće 🥰😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Kod nas doktor da na testiranje samo ako imas simpotome, a ako zelis sam na testiranje moras platiti.
Koliko je za bebu opasno ako ja dobijem koronu sad u 15. tjednu? Jako se brinem.
Imala sam koronu prije 11. mjeseci, jedan dan sam imala temperaturu 37,5. Malo me boliko kao tijelo od temperature tad dan, dva i to je sve. Ma kao da nista nije ni bilo.
Inače nisam boležljiva i stvarno jako rijetko dobijem i prehladu, možda jednom u 5 godina, i to mi traje 2 dana.
Mislim da sam sad neko vrijeme sigurna.
Mislim da cu za par mjeseci izvaditi antitijela da vidim ima li sta.
Ne znam kako to sad ide s cijepljenjem
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo ocito ne moram pol godine a onda cu već roditi pa ne znam bas hocu li se cijepiti jer cu biti doma.
Pitaj me za pol godine 🥰❤️💪🏻
https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/cijepljenje-protiv-covid-19-bolesti-najcesca-pitanja-i-odgovori/
30. AKO SE NETKO ZARAZI VIRUSOM SARS-COV-2 NAKON PRIMLJENE PRVE DOZE CJEPIVA, KOLIKO DUGO MORA ČEKATI DA GA LIJEČNIK CIJEPI DRUGOM DOZOM?
Cijepljenje se ne smije provoditi za vrijeme izolacije.
Osobe koje su preboljele COVID-19, neovisno o tome je li osoba cijepljenja prije obolijevanja, preporučujemo da najmanje šest mjeseci nakon preboljenja prime najmanje jednu dozu cjepiva, a prihvatljivo je i primiti cijelo primarno cijepljenje, u skladu s preporukama objavljenim na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2021/11/Privremene-preporuke-za-cijepljenje-protiv-bolesti-COVID-19-dopunjene-i-objedinjene.pdf) uz mogućnost većeg razmaka između doza.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro svima!
Tko je prehladjen ili ima cocid zelim da se sto prije oporavite. Ja sam zadnjih 5 dana prehladjena, muz donio, ispricava mi se svaki dan sto me zarazio. U zivotu nisam imala ovako zacepljen nos, a zbog alergija imam iskustva s tim. Inace imam i astmu, pa sam u strahu da ce mi se prehlada spustit na pluca, a aktivacija astme u trudnoci nosi potencijalne teske komplikacije i za mene i za bebu. Filam se sa svim mogucim lijekovima za nos i pumpicama za pluca da to sprijecim.
--
Marijana ako si tek krenula osjecati mjehurice onda ces sad imati neko vrijeme kad ih budes i ne budes osjecala i to je sasvim normalno. Uskoro ce te krenuti lupkati cijeli dan, ne brini. Kad budes 100% sigurna da se javlja skuzit ces da si i prije osjecala samo nisi znala da je to bebac.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Jutro!
Didi probaj lezati na povišenom, i izbaci mlijeko i mliječne proizvode - oni stvaraju sluz. Sok od ananasa je super za to, jer ima u sebi bromelain koji rastvara to i sprječava da ne sjedne na pluća. I ak možeš jesti bijeli spek to bi bilo idealno. Nama su ti tako govorili za tatu za rak pluca kad je još na sve dobio i upalu pa da ne sjedne na pluća. Bitno je lezati na povišenom.
Joj sve nas nešto lovi, meni evo začeljepen nos i sinusi rasturaju jer sam se jučer bas fino napuhala u šetnji...
Curke kako god nek je svima lijepi dan, odmarajte i uživajte 🥰
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Meni je doktorica dala papire sa hranom koju nebi smjela jest u zrudnoci i pise ananas i sok od ananasa jer potice kontrakcije, isto tako pise i ruzmarin. Meni ke to dala zbog spontanih da slucajno tjelo ne reagira i ne pocnu kontrakcije kad ne treba.
Sortiraj odgovore
Najstariji