Drage moje, trebam pomoć. Kumče mi za mjesec dana puni 1 godinu, dečkić je. Htjela bih mu pokloniti nešto lijepo, korisno, sentimentalno. Ne bih htjela bacati novce na neke igračke. Stvarno nemam ideje, a htjela bih sve na vrijeme pripremiti. Molim vas ideje i prijedloge, slušam sve. Vi koje imate već djecu, što bi vi voljele da su kumovi poklonili vašem djetetu? Što najviše treba? Što cijenite?
naša kuma je kupila ruksak za vrtić ne onu vreću nego ruksak
Zgodna ideja, nisam se toga ni sjetila. Vidim da imaju ruksaci s imenom i s likovima iz crtica, baš slatko.
🩷 7/2022
Citam sad vase kilaze pa skontam da mojih +5,5 kg za 17 nedelja i nije toliko strasno, obzirom da su kod mene 2 bebe. Meni se stomak sad bas primjeti.
Stim da sam i ja ostala trudna sa nekih 10tak kg viska. I nisam bas pretjerano aktivna,svaki dan ja prosetam bar pola sata. Ali se bas znam zadisati i moram malo stati.
I ako stojim duze osjetim pritisak u donjem stomaku.
Zarazenim koronom zelim da sto prije prodje bez simptoma ili sa najblazim mogucim.
Meni su pregledi svake 2-3 sedmice tako da mi je lakse kad vidim bebice kako su nemirne 🥰🥰
Jos uvijek ih osjetim samo kao ribice ponekad. Jedva cekam se pravo krenu vrtiti.
Ajme i ja ostala trudna sa 8 kg viska. Jer sam imala te spontane i to me je unistilo u klopi i hormoni. Tako da inace imam 60ak kg al sam ostala trudna sa 68. Sad sam na 69.3 (vagala se sad navecer nakon sto sam se najela ko budala). Al pokusavam smanjit to sve. Problem je sto mi je muka ako nesto ne jedem, pa stalno nesto grickam. Kupila sam si mrkve i paprike da ro grickam preko vikenda.
Jao ti i ja smo iste 🙈 znaci jedino mi nije mucno ako nesto grickam😅 imam osjecaj da cu do kraja trudnoce bit na +100
Mene zasnje dane tako privlaci kukuruz, njega pojedem barem jednu konzervu ako ne i više kako mi odgovara. Krekeri, stapici i te stvari mi sizi zeludac uzas...
Meni ispada kao da ke netko upao u profil ne kuzim, lozinka nikako nije valjala, dok sam sve to izresetirala mlade sam dobila 😓
Pa napokon da se javim. Na prvom mjestu cestitke svim dobrim pregledima i samo neka tako dalje bude!🤞Ja jedva cekam svoj u cetvrtak i radim usput i VeritasTest.
Nefertiti tako mi je zao sto ti se dogodilo i sto moras prolaziti. Zelim ti sto brzi oporavak i povratak u blazeno stanje!! ❤️❤️
Cure moje!
Pojela sam Mc Donalds nakon 3 puna mjeseca! Kad se već hvalimo 😅😅
Gori želudac jednako kao i kad jedem kuhano 🤷🏼♀️ mislim da u mom slucaju vrsta i odabir hrane i nemaju bas neke svrhe.
..
Cure u koroni, nedajte se. Meni je moj ginekolog na pocetku same izolacije rekao da nema brige. Imao je preko 50 zarazenih trudnica koje su rodile i nijedne posljedice nije bilo. Ispada da uopce nije lose proci virus (naravno, s blagim simptomima).
..
Jedino eto bi savjetovala nakon izlaska da kontrolirate krv i ako bude slucajeva sa snizenim trombocitima kao i meni da se dobro posavjetujete. Ja sam na kraju povukla veze da dodjem do vise doktora u rodilištu koji su me umirili i rekli da mi nisu potrebni heparini/fragmini.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Annie, ja sam uzela papuce za vrtic i ofc neku igracku jer cemu Ce se dijete veseliti nego igracki tako da 2u1 zabavno i korisno.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Teab ja koristim u kesicama onaj sto ide direkt na jezik ali od 400, taj od bioelectre od 375 mi bio nekako blag. ovaj mi sad super pase
A sto se tice ovih vjezbi mogu probati ali mislim da bi mi to bilo jos vece opterecenje, dovoljno se naletam na poslu i kuci jos kd dodjem bas sam stalno u pokretu a eto kile se same lijepe mada imam slicnu pricu kao anita, prije trudnoce sam molila boga za koji gram vise a tek sad vidim da mi to nikad nije trebalo i da sam se super osjecala sa tom kilazom. 53 na 172 da to je nekom anoreksicno ali ja sam se tako zdravo osjecala a sad ovo boze sacuvaj kao da nosim neki kamen na ledjima ma vrecu kamenja.
Demetria hvala ti na linku za vjezbe pitat cu ginekologa smijem li pored posla i vjezbati mada mislim da ako se ja budem dobro osjecala onda je sasvim okej
Kod mene jos ni grama 😅 vaga kao zapeta na 57kg na mojih 167cm... U ranijoj trudnoci sam dobila tocno 10 kg, a dijete je imalo 4500g... Nekako sam se nadala da ce ostat koji kg viska nakon poroda, ali nisam te srece 😅🤷 oduvijek muku mucim sa nizom tezinom 🤷
Kod mene stanje sa kilama:. 165 cm, 53 kg. S ulaskom u 5.mj biljezim rast od 1kg ukupno dosad. Obzirom da mi je secer bio povisen, dr me stavila na dijetu 1800 kalorija, srecom nije mi tesko palo jer ni inace nisam neki gurman. Jucer sam vadila GUK i spustila se na 4.4, pa pretpostavljam da vise necu morat bit na ovakvom rezimu ishrane. Mozda se onda i koja kila zaljepi 😉
Ajme blago vama kojima se kile ne lijepe! U četvrtak ja na pregledu i tako mi je glupo što je vaga u čekaoni 🤪. Kaze sestra meni - da vas izvažemo, ja ono - nemojte se derati da svi čuju koliko kila nego zapisite na papir🤣, umrla je od smijeha. Jer ona se derači svaki put i onda točno vidiš kak žene gledaju ono s pogledom "ajme" . E i još mi je glupo što se važeš s čizmama, mislim moje svaka čizma teži kilu, drugi put ću doći u japankama😂.
Dr mi je rekao da sad pripazim, budem od danas na onu dijetu 1800, ja bi trebala jesti prehranu bez glutena, mlijeka i jaja jer sam intolerantna i kosa mi jako ispada (do celavosti) , sad sam se prva 3 mjeseca izgustala u svakakvim glupostima (osim u mcdonaldsu, na miris mekica 🤮 na parkingu), e a od danas samo strogo. Pa vam javim kako mi ide 😄.
Magnezij pijem taj biolectra direct, nije mi nešto posebno i ne znam uopće zašto to pijem no dobro 😄. Čekam svog dr s fertilitya da mi kaže koje tablete dalje uzimam, jer zasad pijem folat, omegu 3 double strenght, vitamin D, i utrogestane. Već mi sve izlazi na uši od tih lijekova, no dobro.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Jutro svima! Nadam se da ste sve dobro, pogotovo cure s koronom, drz'te se!🤗
Danas preskačem listu pošto je subota, a baš mi se ne pali laptop ☺️
Što se tiče kila, nisam se sad vagala jedno 3-4tj, zadnji put sam bila na 61kg (+3kg), imam 173cm.
Strah me sad uopće stat na vagu 😬 Pregled mi je sljedeći četvrtak, pa budemo vidjeli 😅
Želim svima lijep vikend 🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji