Btw. Ja sam u vasim tjednima,oko 20tt ,bila vec i na 20kg + tako da mislim da stvarno ne trebate brinuti oko 5/6kg 🤗
Ja neću niti pisati sa koliko sam ostala sad trudna, sram me, a visoka sam 161, ali sa 10 više nego u prvoj.u prvoj sam izgubila 8 dobila 9, tako da su mi pisali +1, cure u bolnici nisu mogle vjerovat kad smo imali grupna vaganja kad bi rekla +1kg, mislim tako su oni to racunali, iako realno bez obzira šta sam izgubila, realno dobila sam 9 kg. Zasad sam dobila 0,5 kg i fakat sam zadovoljna, misla sam da ću do sada dobiti više😊
url=https://lilypie.com]
Ajme i ja ostala trudna sa 8 kg viska. Jer sam imala te spontane i to me je unistilo u klopi i hormoni. Tako da inace imam 60ak kg al sam ostala trudna sa 68. Sad sam na 69.3 (vagala se sad navecer nakon sto sam se najela ko budala). Al pokusavam smanjit to sve. Problem je sto mi je muka ako nesto ne jedem, pa stalno nesto grickam. Kupila sam si mrkve i paprike da ro grickam preko vikenda.
60ak kg na 175, to sam imala zadnji put u 1. Srednje, tad su mi govorili da sam anoreksicna, do 25 imala 70ak i kroz zadnje dvije godine dosla na 80/ 85.
Voljela bih se vratiti na 70ak na 175
I drzim fige da ne premasim 100 sada u trudnoci haha
Zasad sam na +2 ( 87 kg)
Ja sam bila dosla do 97.5
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam ostala T sa 65 kg na 170cm i inače mi je kilaža 62-67 ovisno o stresu, godišnjem dobu i tako. Sad sam na 69.50kg i bas sam se iznenadila. Znaci do sad +4.5kg,vjerojatno kroz Božić, samo jelo i spavanje 😂 a sad ćemo vidjeti. Svi, ali svi mi kažu da se nisam ništa udebljala jer mi se samo trbušćić vidi, ali negdje se skupilo očito. Kako bude nek bude, samo da je beba dobro 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Drage moje, trebam pomoć. Kumče mi za mjesec dana puni 1 godinu, dečkić je. Htjela bih mu pokloniti nešto lijepo, korisno, sentimentalno. Ne bih htjela bacati novce na neke igračke. Stvarno nemam ideje, a htjela bih sve na vrijeme pripremiti. Molim vas ideje i prijedloge, slušam sve. Vi koje imate već djecu, što bi vi voljele da su kumovi poklonili vašem djetetu? Što najviše treba? Što cijenite?
🩷 7/2022
Ja ostala trudna sa 65 kg na visinu od 161,i svaki put sam na kilazi za +1 tak da sam sad na 69 kg naci +4 od pocetka do sad
Curke koji magnezij pijete i jel sumeci?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja ostala trudna sa 65 kg na visinu od 161,i svaki put sam na kilazi za +1 tak da sam sad na 69 kg naci +4 od pocetka do sad
Ja pijem od Bioelectre mg 375, onaj u vrećicama što ide direkt na jezik. Doktor mi nije napisao koji, samo da bude 375 mg pa su mi u ljekarni taj preporučili, ima okus limuna i ukusan je, pije se jednom dnevno, rekla je prije spavanja.
url=https://lilypie.com]
Ja pijem Biolectra magnezij direkt 300mg od naranče.. Ali puno bolji za probavu mi se pokazao mivolis magnezij 400 mg.
Drage moje, trebam pomoć. Kumče mi za mjesec dana puni 1 godinu, dečkić je. Htjela bih mu pokloniti nešto lijepo, korisno, sentimentalno. Ne bih htjela bacati novce na neke igračke. Stvarno nemam ideje, a htjela bih sve na vrijeme pripremiti. Molim vas ideje i prijedloge, slušam sve. Vi koje imate već djecu, što bi vi voljele da su kumovi poklonili vašem djetetu? Što najviše treba? Što cijenite?
naša kuma je kupila ruksak za vrtić ne onu vreću nego ruksak
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji