Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    14. Siječanj 2022. 17:22

PiaBoo na zalost ne mozes znat sto i kako ce se desit, a bogami ni zasto neki puta. 
    Ja sam imala prvi takav i sa tabletom, nakon toga ispala biokemijska, pa nakon toga jos jedan spontani kod kuce u 6tt. Evo sad je sve dobro ali i ja koristim terapiju, heparin, progesteron, vitamine i svasta. Ali meni za tjedan dana ukidaju terapiju jer je apsolutno sve bilo u redu sa mnom i suprugom. Jednostavno ne znaju zasto se to desilo sve. 
    Ali sve smo razlicite. Moja seka je sad 3.puta trudna, sa ni jednom trudnocom nije imala nikakvih pribelma a ja imala toliko spontanih. Neke cure odmah zatrudne nakon spontanih i bude sve ok - neke se s tim bore godinama. Ja ti zelim svu srecu i da bude sve ok. 

Demetria
    14. Siječanj 2022. 17:24

ostalim pozitivnim curama držite se
    cure sretno na pregledima i čestitam drugima na uspješnim pregledima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    14. Siječanj 2022. 17:59

Moj je bio lazno pozitivan. Jos 10 dana do kombiniranog imam. Svaki dan sve me vise strah 😂

AnnieP
    14. Siječanj 2022. 18:00

Svima koje imaju koronu i bolesne su želim brz oporavak i da sve bude u redu. Čuvajte se, najbitnije su naše babice a i mi same, neke stvari mogu pričekati, a i nisu toliko bitne.
    Ja se zadnjih par dana osjećam kao da ću biti bolesna, temperaturu nemam, nadam se da nece biti nista, inace imam super imunitet i daleko sam od boležljive osobe.
    Ja sam također u trudnoću ušla s malo viška kila, do zadnjeg pregleda 27.12., nisam se udebljala još ni pola kile ali zato bih sad mogla. Počela sam ići u duže šetnje i biti aktivna(na komplikacijama sam), a već par dana se pokušavam natjerati vježbati ali nikako haha

🩷 7/2022

Teab
    14. Siječanj 2022. 18:10

Demetria moglo se desit to jedino da si bila u kontaktu sa asimptomackom osobom koja je tebi prenjela a njoj nis,tog sam vidala ko zdravstveni radnik 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

anita23
    14. Siječanj 2022. 18:11

Curke ne opterecujte se kilama,sve ce to brzo isplasnuti nakon poroda. Briga o dijetetu vas doslovno prepolovi za cas 😅.
    Ja sam u prvoj trudnoci dobila 42 kg,da dobro ste procitale 42 kg🙈 zasto?kako ?ne znam,niti je itko saznao do kraja trudnoce. Istina je da sam jela gluposti, ali jela sam ih i prije trudnoce pa sam molila Boga da mi na mojih 50ak kg na 175 visine podari koju kilu i nikako . Trudnicki hormoni su cudo. Nakon 4mj od poroda je otislo 90 posto bez odricanja,dijete i vjezbanja. Znaci samo od sebe. Ostalih 10 posto sam nosila jos 6mj.,a kad je maleni imao godinu i pol ,pala sam jos dodatno na kilazi tj.postala jos mrsavija nego u pocetku trudnoce. U drugoj trudnoci sam strogo pazila na prehranu. Zivjela sam samo od kuhanog povrca i svjezeg voca. Na Bozic sam si dozvolila 3 kolacica ! I sve jedno sam bila 32kg +🤦‍♀️ Znaci manje od otp.800kcal dnevno.
    Kako ?zasto? Nikad nisam saznala...dobila sam objasnjenje da su ocito u pitanju hormoni ,jer valjanog razloga nije bilo. Znaci doslovno mi se i voda prima. A kad nisam trudna molim Boga za gram  i tovim se svime i svacime ,a nista😅. Nakon 4mj je sve otislo samo od sebe. Pocela sam se baviti aktivnim sportskim zivotom nakon 5 i pol mj od C R. i napokon se dovela u red i dosla do svojih 60ak kg koliko trebam imati na svojih 175cm🤗. I eto nakon 2 g. i 7mj ostala opet trudna.I  ocekujem isti scenarij,ali ne brinem. Znam da ce malisa kad se rodi uciniti svoje jako brzo. Briga ,stres,neprospavane noci brzo isuse covjeka, vjerujte mi na rijec😅🤣.

ljubičica
    14. Siječanj 2022. 18:21

anita23

Curke ne opterecujte se kilama,sve ce to brzo isplasnuti nakon poroda. Briga o dijetetu vas doslovno prepolovi za cas 😅.
    Ja sam u prvoj trudnoci dobila 42 kg,da dobro ste procitale 42 kg🙈 zasto?kako ?ne znam,niti je itko saznao do kraja trudnoce. Istina je da sam jela gluposti, ali jela sam ih i prije trudnoce pa sam molila Boga da mi na mojih 50ak kg na 175 visine podari koju kilu i nikako . Trudnicki hormoni su cudo. Nakon 4mj od poroda je otislo 90 posto bez odricanja,dijete i vjezbanja. Znaci samo od sebe. Ostalih 10 posto sam nosila jos 6mj.,a kad je maleni imao godinu i pol ,pala sam jos dodatno na kilazi tj.postala jos mrsavija nego u pocetku trudnoce. U drugoj trudnoci sam strogo pazila na prehranu. Zivjela sam samo od kuhanog povrca i svjezeg voca. Na Bozic sam si dozvolila 3 kolacica ! I sve jedno sam bila 32kg +🤦‍♀️ Znaci manje od otp.800kcal dnevno.
    Kako ?zasto? Nikad nisam saznala…dobila sam objasnjenje da su ocito u pitanju hormoni ,jer valjanog razloga nije bilo. Znaci doslovno mi se i voda prima. A kad nisam trudna molim Boga za gram i tovim se svime i svacime ,a nista😅. Nakon 4mj je sve otislo samo od sebe. Pocela sam se baviti aktivnim sportskim zivotom nakon 5 i pol mj od C R. i napokon se dovela u red i dosla do svojih 60ak kg koliko trebam imati na svojih 175cm🤗. I eto nakon 2 g. i 7mj ostala opet trudna.I ocekujem isti scenarij,ali ne brinem. Znam da ce malisa kad se rodi uciniti svoje jako brzo. Briga ,stres,neprospavane noci brzo isuse covjeka, vjerujte mi na rijec😅🤣.

Nakupi se i vode dosta.
     Ja isto nisam previse jela u prvoj trudnoći a dobila dosta- ali isto tako je i otišlo nedugo nakon poroda!

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Nara-Nara
    14. Siječanj 2022. 18:25

*Teab* nema straha za cijepljenje. Ja obje doze primila, bez nuspojava osim bolne ruke. Sad sam se ponovno stavila u nekakvu izolaciju bez obzira što sam preboljela koronu prije 7mj. i primila dvije doze. Kažu da će nas omikron sve zahvatiti i nakon toga nestati. 🤷 Vidjet ćemo kako se bude situacija razvijala.
    Što se kila tiče. Zatrudnjela sam s 55kg na 167cm i do sada nakupila već 6,5kg 🤦🏻‍♀️😒😏 Ne mogu ni zamisliti kakva ću biti do kraja.
    *Anita* , tvoja priča me malo tješi ☺️ Inače sam fit i redovito sam trčala pa mi je čudno biti tako okrugla i troma 😖😫
    *Cure s koronom* , držite se. Sva sreća pa su sada blaže slike 💪💪

Marijanaaa12345
    14. Siječanj 2022. 18:26

60ak kg na 175, to sam imala zadnji put u 1. Srednje, tad su mi govorili da sam anoreksicna, do 25 imala 70ak i kroz zadnje dvije godine dosla na 80/ 85. 
    Voljela bih se vratiti na 70ak na 175 
    I drzim fige da ne premasim 100 sada u trudnoci haha 
    Zasad sam na +2 ( 87 kg) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Tinkica27
    14. Siječanj 2022. 18:33

Visibaba Pa neznam iz kojeg razloga mi je to rekla to za kile. Beba napreduje, mislim ja vidim višak tih kila, nije da ne vidim.. Priej trudnoće sam imala stresan period gdje sam samo jela... I onda ostala trudna, povraćala 3 mj sve doslovno sve što pojedem... Preko Božića sam se malo opustila. Dotad sam se držala strogo ishrane koju mi je preporučila (izbjegavanje slatkog, bijelog kruha, tjestenine...).  I eto naslagalo se 3 kile... Jedino se bojim da ne bi dobila šećer u trudnoći jer imam predispozicije..  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.