Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    14. Siječanj 2022. 15:41

Limica ja sam na +5 isto sad. Smatram da je to ok za ove tjedne 🤷🏻‍♀️ Na zadnjem sam isto imala plus dvije od proslog pregleda i nije mi nista prigovarao doktor

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:27

Tinkica27

Visibaba krenila sam sa dosta kila viška,, skinula 3 kile na početku zbog povraćanja, ali sam se sada u 5 tjedana, tj. Od zadnjeg pregleda udebljala 2 kg.
    Teab samo me ruka bolila jako jedan dan, ali to je normalno.

Uff,i ja sam krenula sa dosta viška ☹️ zato pitam,lakše mi kad znam da nisam jedina..
    Na prošlom pregledu sam bila u plusu 3kg,sada sam po svojoj vagi +4 od početka,meni se to isto ne čini puno ali opet na kilažu od prije puno je,sram me i napisat koliko..mislim ja ne osjećam te kg,aktivna sam,stalno hodam dva puta tjedno neki trening,šećer je dobar tlak isto..ali nadam se da više od 10 neću dobit sveskupa..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:29

limica

ja sam dobila okruglih 7 kila od pocetka… niko mi jos nije rekao da je to puno i jos se i dalje cude kad kazem da cu jos malo uci u 6. mjesec trudnoce (zar si ti uopce trudna???)
    onda mene pocne psiha udarati da li se beba dobro razvija i raste

Vjerovatno si krenula sa manje kg ili sa normalnom kilažom u trudnoći pa zato nitko ne "prigovara" za tih 7 kg..ali nažalost nije isto vjerovatno dobit 7 kg ma početnih 60 ili 7 kg na 80..
    Beba sama sebi uzme koliko joj treba tako da nemoj brinuti oko toga i budi sretna da se možeš debljati bez grižnje savjesti heheheh 😊😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MfrauM
    14. Siječanj 2022. 16:30

Draga Visibaba ja sam ti isto sa puno puno viška, prva 3 mjeseca je rekao da jedem sve (i povracam😆 od mucnina) a sad da malo pripazim. Kad skupim snage krenut ću šetati. A šta sad mogu, debela zatrudnila i šta sad 🤭. Kad krene ljepše vrijeme i šetnje skinuti ćemo mi to! Izbaciti šećer i kruh, tijesto i da vidiš 🤛

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• limica
    14. Siječanj 2022. 16:33

Visibaba apsolutno si upravu. 
    ja te kile itekako osjecam kicma me boli od opterecenja jer mi tijelo nije naviklo 

• nina_
    14. Siječanj 2022. 16:40

Cure, bila sam na pregledu. Ne moram vam ni spominjati u kolikom sam strahu bila prije i za vrijeme pregleda, ali hvala Bogu sve je u redu. To je najbitnije. Odlučila sam da ću se sad pokušati malo opustiti i uživati u trudnoći bez obzira na mučnine i boluckanja. Danas mi je 10+2.
    Cure koje imate koronu, držite se, proći će i to.

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:57

Mfrau slažem se.Meni je isto rekla na zadnjem pregledu da se probam držati one prehrane 1800,ja se držim neke svoje..nemogu jest 5 puta na dan nikako 😁
    Ja vjerujem da će to sve otići,pa kad počnemo trčati za svojim bebačima možda budem i mršavije nego prije trudnoće..da bar..hehe
    Samo eto bilo bi ljepše da prije pregleda nemoram razmišljati još i o tome koliko kgs sam dobila dovoljno je da se brinem oko svega ostalog ali takva mi sudbina..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:58

limica

ja te kile itekako osjecam kicma me boli od opterecenja jer mi tijelo nije naviklo

To ti vjerujem,možda da probaš vidjet neke vježbe za trudnice barem neko istezanje ili slično,mislim da ima po YouTube toga..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Demetria
    14. Siječanj 2022. 17:20

Teab

Ajme cure zao mi je kaj vas je ta glupa korona spopala,ko da se bas na nas trudnice lovi,ja sutra idem primit prvu dozu i neznam uopce kaj ocekivat,malo me i strah al nebum sad odustala. Curke cijepljene u trudnoci ak imate koji savjet?

evo mene zadesilo a htjela sam danas po prvu dozu...kažu u klubu da nije nitko zarazan a doslovno samo tamo sam išla pa mi to sad baš čudno.
    Ariel - 🤞 da je zbilja bio lažno pozitivan…javi šta kaže PCR. meni muž naručio iz ljekarne preko glova još par testova on je jutros bio negativan, cijepljen s dvije doze
    meni pcr tek u utorak
    Malo me leđa pocinju boliti a za sada kašalj onaj za iskašljavanje i grlo bolno ali okus i miris su tu.
    Imam za sada 37.2

PiaBuu

Pozdrav svima!
    Treba mi vaše iskustvo tko je prošao…
    Naime, u 7. Mj sam imala missed ( srce nije kucalo i nije se razvijalo, ukratko kromosomska greška ) u 10 tj, i popila sam tabletu ( kao bolje tableta nego kiretaza )
    Ostala sam opet u drugom stanju, započela je 3.12 završila 7.12, još nisam bila kod doktora čekam da prođe još tjedan/dva… strah me da se ponovi isto..
    Prenatalne kapsule ( novalac ) sam krenula konzumirati mjesec dana prije drugog stanja. Moje pitanje je za zene koje su to prošle, dal im se opet ponovilo isto ili je sve bilo kako treba?
    U kojem tjednu ste išle doktoru?
    Koje vitamine pijete i dal netko od vas koristi šumeće od cinka ?
    Šta smijem, sta ne smijem, molim iskustva, hvala ♥️

pisala sam već da evo naša jedna iz grupe nije znala da je trudna do 20+4 tjedna….
    i mala je do kraja bila mirna.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    14. Siječanj 2022. 17:21

Visibaba07

limica

ja sam dobila okruglih 7 kila od pocetka… niko mi jos nije rekao da je to puno i jos se i dalje cude kad kazem da cu jos malo uci u 6. mjesec trudnoce (zar si ti uopce trudna???)
    onda mene pocne psiha udarati da li se beba dobro razvija i raste

Vjerovatno si krenula sa manje kg ili sa normalnom kilažom u trudnoći pa zato nitko ne "prigovara" za tih 7 kg..ali nažalost nije isto vjerovatno dobit 7 kg ma početnih 60 ili 7 kg na 80..
    Beba sama sebi uzme koliko joj treba tako da nemoj brinuti oko toga i budi sretna da se možeš debljati bez grižnje savjesti heheheh 😊😊

slažem se....znam cure koje su dobile i 25kg na njihovih 60...a ja na mojih 80-90 tek 5-7kg

limica

https://www.youtube.com/watch?v=qLPndZj-ngc
    evo

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.