Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    14. Siječanj 2022. 15:28

Marijana sad ga vec relativno dobro osjetim,kad ga osjetim tocno znam kad su ruke a kad noge u pitanju,ima taj neki ful nagli udarac kad lupa nogom,kao da mu nesto smeta,skroz drugacije od osjecaja crijeva (a i to osjecam jer mi je stolica koma),a u mjehur kad me lupio sam se doslovno primila za njega kak me zabolilo i automacki sam imala nagon za piskinjem koji je brzo nesto,a s rukicom kad me lupi vise osjecam ko nekakvo treperenje,tako bi to nazvala

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• limica
    14. Siječanj 2022. 15:30

ja sam dobila okruglih 7 kila od pocetka… niko mi jos nije rekao da je to puno i jos se i dalje cude kad kazem da cu jos malo uci u 6. mjesec trudnoce (zar si ti uopce trudna???)
    onda mene pocne psiha udarati da li se beba dobro razvija i raste 

missR
    14. Siječanj 2022. 15:41

Limica ja sam na +5 isto sad. Smatram da je to ok za ove tjedne 🤷🏻‍♀️ Na zadnjem sam isto imala plus dvije od proslog pregleda i nije mi nista prigovarao doktor

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:27

Tinkica27

Visibaba krenila sam sa dosta kila viška,, skinula 3 kile na početku zbog povraćanja, ali sam se sada u 5 tjedana, tj. Od zadnjeg pregleda udebljala 2 kg.
    Teab samo me ruka bolila jako jedan dan, ali to je normalno.

Uff,i ja sam krenula sa dosta viška ☹️ zato pitam,lakše mi kad znam da nisam jedina..
    Na prošlom pregledu sam bila u plusu 3kg,sada sam po svojoj vagi +4 od početka,meni se to isto ne čini puno ali opet na kilažu od prije puno je,sram me i napisat koliko..mislim ja ne osjećam te kg,aktivna sam,stalno hodam dva puta tjedno neki trening,šećer je dobar tlak isto..ali nadam se da više od 10 neću dobit sveskupa..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:29

limica

ja sam dobila okruglih 7 kila od pocetka… niko mi jos nije rekao da je to puno i jos se i dalje cude kad kazem da cu jos malo uci u 6. mjesec trudnoce (zar si ti uopce trudna???)
    onda mene pocne psiha udarati da li se beba dobro razvija i raste

Vjerovatno si krenula sa manje kg ili sa normalnom kilažom u trudnoći pa zato nitko ne "prigovara" za tih 7 kg..ali nažalost nije isto vjerovatno dobit 7 kg ma početnih 60 ili 7 kg na 80..
    Beba sama sebi uzme koliko joj treba tako da nemoj brinuti oko toga i budi sretna da se možeš debljati bez grižnje savjesti heheheh 😊😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MfrauM
    14. Siječanj 2022. 16:30

Draga Visibaba ja sam ti isto sa puno puno viška, prva 3 mjeseca je rekao da jedem sve (i povracam😆 od mucnina) a sad da malo pripazim. Kad skupim snage krenut ću šetati. A šta sad mogu, debela zatrudnila i šta sad 🤭. Kad krene ljepše vrijeme i šetnje skinuti ćemo mi to! Izbaciti šećer i kruh, tijesto i da vidiš 🤛

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• limica
    14. Siječanj 2022. 16:33

Visibaba apsolutno si upravu. 
    ja te kile itekako osjecam kicma me boli od opterecenja jer mi tijelo nije naviklo 

• nina_
    14. Siječanj 2022. 16:40

Cure, bila sam na pregledu. Ne moram vam ni spominjati u kolikom sam strahu bila prije i za vrijeme pregleda, ali hvala Bogu sve je u redu. To je najbitnije. Odlučila sam da ću se sad pokušati malo opustiti i uživati u trudnoći bez obzira na mučnine i boluckanja. Danas mi je 10+2.
    Cure koje imate koronu, držite se, proći će i to.

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:57

Mfrau slažem se.Meni je isto rekla na zadnjem pregledu da se probam držati one prehrane 1800,ja se držim neke svoje..nemogu jest 5 puta na dan nikako 😁
    Ja vjerujem da će to sve otići,pa kad počnemo trčati za svojim bebačima možda budem i mršavije nego prije trudnoće..da bar..hehe
    Samo eto bilo bi ljepše da prije pregleda nemoram razmišljati još i o tome koliko kgs sam dobila dovoljno je da se brinem oko svega ostalog ali takva mi sudbina..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 16:58

limica

Visibaba apsolutno si upravu.
    ja te kile itekako osjecam kicma me boli od opterecenja jer mi tijelo nije naviklo

To ti vjerujem,možda da probaš vidjet neke vježbe za trudnice barem neko istezanje ili slično,mislim da ima po YouTube toga..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani